Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Започват ремонт на Калчево - Победа - Челник

Петък, 03 Юли 2020г. 13:12ч.

pytniremontiЗапочва ремонтът на 6,7 км от път II-53 Калчево - Победа - Челник, между 161-ви и 168-ми км, в област Ямбол, съобщиха от Агенция Пътна инфраструктура. Второкласният път е най-късата връзка между Ямбол и Бургас към Южното Черноморие, той е предпочитан маршрут от тежкотоварния трафик от и към пристанище Бургас.

Продължение...

 
 

Безплатни тестове за Хепатит С в града

Петък, 03 Юли 2020г. 10:44ч.

gepatitisСдружение „Айвър“, партньор на ямболското читалище „Умение-2003“ в Гражданско обединение „Равни БГ“, организира безплатни тестове за хепатит С в цялата страна в месеца на Световния ден за борба с хепатита – 28 юли. Изследвания съвсем безплатно можете да си направите и в двете лаборатории на „Рамус“ в Ямбол, съобщиха от читалището. Хепатит C e изключително опасно заболяване. Нарича се още „тихият убиец", тъй като хората могат години наред да живеят с диагнозата, без да знаят че са инфектирани и заразни.

Продължение...

 
 

Иззети археологически находки в спецакция на полицията

Четвъртък, 02 Юли 2020г. 12:44ч.

monetkiПоредната специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност и превантивна дейност по безопасността на движението се проведе под наблюдението на Окръжна и Районна прокуратура – Ямбол. В рамките на операцията са проверени 658 лица и 426 МПС. Задържани са 8 лица, съпричастни към различни престъпления. Едно лице е привлечено в качеството му на обвиняем за извършена кражба на мобилен телефон. Извършени са проверки на 25 обекта - автокъщи, автоморги, магазини и частни имоти.

Продължение...

 
 

Два пъти по-малко катастрофи в региона през 2020г.

Четвъртък, 02 Юли 2020г. 12:32ч.

bd-oaОт началото на годината тежките пътно-транспортни произшествия на територията на Област Ямбол са намалели два пъти в сравнение със същия период на предходната година. Това стана ясно по време на заседанието на Областната комисия по безопасност на движението. То бе председателствано от областния управител Димитър Иванов, а в него участие взеха заместник-председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Анжелина Тотева, представители на общини и ангажираните институции.

Продължение...

 
 

Близо два милиона от "Региони в растеж" за ремонти в Зона Център

Сряда, 01 Юли 2020г. 17:52ч.

06Кметът на Община Ямбол Валентин Ревански подписа договор за финансиране на проект „Устойчиво и интегрирано развитие на градската среда на община Ямбол - втори етап" по ОП „Региони в растеж" 2014-2020г., конкретен проект от Инвестиционeн приоритет "Градска среда", група дейности "Градска среда" от Инвестиционната програма на град Ямбол. Този проект се реализира благодарение на направените повторни анализи и редуциране на завишен обем на СМР и  количествено-стойностни сметки от други обекти и спестени от тях средства, както и остатъчни средства от програмата.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 1107


Подробна 5-дневна прогноза