Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

"Бижу" покори сцената в Созопол

Вторник, 17 Юли 2018г. 16:07ч.

Golemi-peviciТри първи награди за вокалния състав до 12 години и за групата до 19 години, както и индивидално първо място за Кристияна Димитрова. Втора награда за Наталия Ковачева, трето място за Габриела Георгиева и диплом за отлично представяне за Габриела Иванова. С тези отличия се завърна вокалният състав „Бижу“ при читалище „Съгласие“ от Международния младежки фестивал на изкуствата „Музите“ в Созопол. „Бижу“, с ръководител Павлина Христова, участва в конкурсната категория за забавна музика.

Продължение...

 
 

Игрище "Георги Дражев" с обновен терен

Вторник, 17 Юли 2018г. 15:46ч.

g.drazhefФутболното игрище на спортен комплекс „Гeорги Дражев“ вече е изцяло обновен. Дейностите включваха фрезоване, опесъчаване и заравняване на терена, изграждане на поливна система и последващо затревяване. Монтирани са и нови футболни врати. Спортното игрище в парка е едно от най-използваните в града, като служи за тренировъчна база на седем футболни клуба. На него традиционно се провеждат редица турнири - зоналното и областно първенства за юноши старша и младша възраст, областното първенство за деца, както и ученическите турнири.

Продължение...

 
 

Задържаха турски шофьор с контрабандни медикаменти

Понеделник, 16 Юли 2018г. 14:18ч.

sudebna-palata-yambol-1Окръжна прокуратура Ямбол внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение задържане под стража на турски гражданин, обвинен за контрабандно пренасяне на медикамент хормон на растежа. Той е обвинен за това, че на 13 юли с микробус е пренесъл през границата на страната при ГКПП Лесово стоки за търговски цели в големи размери – 75 бр. опаковки с медикамент (хормон на растежа) на обща стойност 36400 лв. – престъпление по чл.242, ал.1, б.„д“ от НК.

Продължение...

 
 

Силен ямболски дартс и петанк на Учителска спартакиада

Понеделник, 16 Юли 2018г. 13:29ч.

petankЯмболски преподаватели се върнаха с пълен комплект отличия от XIV-та Спартакиада на учителите, която се проведе в курортния комплекс „Албена“. Анатолий Иванов от ПГХТТ, Румен Шопов от СУ „Пиер дьо Кубертен“ и Димитър Плачков от СУ „Св.Климент Охридски“ спечелиха две купи,четири златни и три сребърни медала. Затвърдена бе шампионската позиция от миналата Спартакиада, като бе завоювано първо място отборно на състезанието по дартс, първо място - индивидуално по дартс за Румен Шопов и за пръв път -класиране на второ място отборно в надпреварата по петанк.

Продължение...

 
 

Обезщетения за стопаните от понеделник

Петък, 13 Юли 2018г. 17:53ч.

shap-burgaskoОт понеделник започва изплащането на обезщетенията на земеделските стопани за евтаназираните овце и кози в огнищата с констатирано заболяване чума по дребните преживни животни в Ямболска и Бургаска области, съобщиха от пресцентъра на министерството на земеделието.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 896

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза

Реклама

vhs-2-dvd_125x125