Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Квартал Каргон остава блокиран за още една седмица

Петък, 21 Ноември 2014г. 19:38ч.

avtobusna-spirkaПланираната за седем дни и продължена с още седем промяна в движението на автомобили и в маршрута на автобусите на градския транспорт, обслужващи кв. „Каргон”, се удължава с още една седмица, считано от 24  ноември, съобщиха от Общината. Мярката се налага във връзка с продължаващите дейности по реконструкцията на ул. „Индже войвода” и по Лот 1 на проекта за водния цикъл.
 
 

Министърът на отбраната в диалог с военни, реформатори и журналисти в Ямбол

Петък, 21 Ноември 2014г. 17:44ч.

21-11-ministar-brifingНе съм готов да се разделя със заместника си Орхан Исмаилов. Това заяви министърът на отбраната Николай Ненчев на брифинг в Ямбол, като подчерта, че професионализмът на Исмаилов е в основата на неговото назначение. „Не, не съм готов, категорично не, нямам нито едно основание до момента, което да ме накара да постъпя по този начин, мисля че по отношение на биографичната спрвака на г-н Исмаилов не би следвало да има никакви заблежки, той е завършил Военно училище, бил е офицер, завършил е право, той е доктор и доцент, бих искал повече такива хора да има около мен, не бих искал да правя компромиси по отношение принадлежност към една или друга етническа група”, каза Ненчев, който в понеделник ще се срещне с един от лидерите на Патриотичния фронт – Валери Симеонов, за да чуе неговите аргументи по исканата оставка.
 
 

Задържаха сливенски рецидивисти за кражба в ромския квартал в Ямбол

Петък, 21 Ноември 2014г. 09:14ч.

police-prolet-3Ямболските криминалисти задържаха четирима мъже, извършили взломна кражба от търговски обект в града. Разследването започнало на 12 ноември, след получен сигнал за кражба на 20 стека цигари, хранителни продукти и други стоки от магазин на улица “Странджа” в ромската махала. В обекта е проникнато чрез взломяване на задната врата.
 
 

Младежка Седмица на отворените врати в Бюрото по труда

Четвъртък, 20 Ноември 2014г. 15:46ч.

bt-yambol-1Седмица на отворените врати в Бюрото по труда в Ямбол за младежите от града и региона ще бъде последната седмица на ноември. Инициативата „Отворени врати за младежи” на Агенцията по заеттостта е насочена към младите хора на възраст от 15 до 29 години, които никога досега не са били регистрирани в бюро по труда – младежи, отпаднали преждевременно от образователната система, ученици, завършващи средно образование, студенти.
 
 

Вече приемат заявки за поредния Коледарски фестивал

Вторник, 18 Ноември 2014г. 15:20ч.

koledari-festivalЗапочна приемането на заявки за участие в тазгодишното издание на Коледарски празник – Ямбол 2014. Единственият по рода си в страната своеобразен фестивал на коледарския фолклор стартира на 17 декември с конкурсната програма за деца от 3 до 14-годишна възраст. Двата предварителни кръга при възрастните - за танцуващи коледарски групи са съответно на 18 декември за коледари от кв. „Каргон” и на 20 декември – за групите от район „Баира”. Двата ямболски квартала са носители на уникалната местна традиция на танцуващите коледари.
 
 

Страница 1 от 570

Облачно

6°C

Ямбол

Облачно
Влажност: 72%
Вятър: СЗ , 17.7 км/ч
Неделя 1°C / 7°C Частична облачност
Понеделник -1°C / 6°C Частична облачност
Вторник -1°C / 7°C Предимно слънчево
Сряда -2°C / 5°C Частична облачност

Валутни курсове