Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Петър Кънев с висока оценка пред Блиц за визитата на Радев

Четвъртък, 24 Май 2018г. 11:09ч.

petar-kunevПредседателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в българския парламент, нашият съгражданин Петър Кънев беше част от българската делегация по време на визитата на президента Радев в Русия. В интервю за агенция Блиц Кънев аргументира положителната си оценка за това посещение. Каквато и оценка да се даде за тази среща, след като след девет години за пръв път държавен глава не е стъпвал в Русия, тя може да бъде само една – положителна, коментира Петър Кънев. Девет години са твърде голям период за замразяване на отношенията между една велика сила и една балканска страна, още повече - приятелски народи.

Продължение...

 
 

Празнично приветствие на Директора на ПГЗ "Хр. Ботев"

Четвъртък, 24 Май 2018г. 08:37ч.

todor-todorov-pgzУважаеми, колеги, скъпи ученици, 
24 май не е само най-светлият български празник, а и най-необикновеният български ден. Ден, в който отбелязваме духовното  дело на Кирил и Методий и вървим в една посока, пеейки химна на Словото. Светите братя създават славянската азбука, отстояват я и я предават като съкровен дар на своите ученици. Ние българите, от „длъжност неизменна“ водени приемаме  святото наследство да служим на духа и знанието.

Продължение...

 
 

Мариета Сивкова: Бързо усвояване

Сряда, 23 Май 2018г. 09:21ч.

marieta-sivkova-2Компостиращата инсталация, която ще изгражда община Ямбол за около 3 000 000 лв, няма да преработва всички биоразградими отпадъци, а само зелени и дървесни. Това стана ясно на вчерашната сесия на Общинския съвет, на която кметът уточни намерението си. Това той не направи на предната сесия, на която общинските съветници гласувахме за преработка на биоразградимите отпадъци, като нещо добро и полезно за града. Умишлено или не - разминаването е съществено.

Продължение...

 
 

Празничното шествие тръгва от Езиковата гимназия

Вторник, 22 Май 2018г. 15:08ч.

Arka-24maiПразничното шествие за 24 май в града този път ще има за отправна точка Езикова гимназия „Васил Карагьозов“ и НУ „Проф. Нойков“. Двете училища са тазгодишните домакини на церемонията по честване Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура. Началото на тържеството е в 09.30 часа в двора на ЕГ „В. Карагьозов“, който ще се изпълни с представителните групи от училища, детски градини, културни институти.

Продължение...

 
 

Абитуриентските вечери започват на 23 май

Понеделник, 21 Май 2018г. 14:32ч.

abiturientite-18Абитуриентските вечери на момичетата и момчетата от Випуск 2018 в Ямбол започват на 23 май и ще се проведат в три последователни дни. В сряда в 19.00 часа край източната страна на Община Ямбол се събират зрелостниците от СУ „Св. Климент Охридски“, по същото време пред читалище „Съгласие“ е сборният пункт за ПГХТТ, абитуриентите от ПГЛПЕХТ се събират в 19.30 пред Общината.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 885

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза