Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Честването на 22 септември е в Музея на бойната слава

Четвъртък, 21 Септември 2017г. 12:52ч.

002-portalМузеят на бойната слава ще бъде домакин на тържественото честване в Ямбол на Деня на Независимостта. Отбелязването на 109-тата годишнина от обявяването на независимостта на страната ще започне в 10.00 часа с изпълнения на Ямболския духов оркестър. В 10.15 часа е началото на тържествената церемония с ритуал по издигане на националния флаг и празнично слово на кмета.

Продължение...

 
 

На съд за производство и разпространение на метамфетамини

Четвъртък, 21 Септември 2017г. 11:23ч.

sudebna-palata-yambol-1Окръжна прокуратура Ямбол предаде на съд 36-годишен мъж от града, произвел и държал с цел разпространение високорисково наркотично вещество. Станислав С. е подсъдим за това, че в средата на февруари тази година в ползваното от него собствено жилище в Ямбол е държал прекурсор – за производство метамфетамин, както и съоръжения за производство на метамфетамини с цел разпространение – престъпление по чл. 354а, ал.1, изр.2 от НК.

Продължение...

 
 

АБВ настоява за промени в данъчната система

Сряда, 20 Септември 2017г. 13:29ч.

09-20-ABVПредседателят на ПП АБВ Константин Проданов, който гостува в Ямбол, представи пред регионалните медии инициативата „Да спрем машината за неравенство! За справедливи данъци“, подкрепена от формацията. Инициативата беше обявена преди седмица по повод десетата годишнинана от въвеждането на плоския данък в страната. Това е повод за равносметка, каза Проданов, който обоснова основните искания на организаторите – формации от левия политически спектър, неправителствени организации, синдикати, икономисти и леви интелектуалци.

Продължение...

 
 

Едва 167 в преглед на електронни медицински досиета

Сряда, 20 Септември 2017г. 11:51ч.

linkedin167 жители на Ямболска област са получили своя уникален код за достъп до електронните си медицински досиета месец след като Здравната каса обяви тази възможност. Уникалният код се получава на хартиен носител в запечатан плик лично от заявителя. Издаването става незабавно и безплатно. Уникалният код за достъп е личен, поради което заявленията за неговото издаване могат да се подават лично в РЗОК, след представяне на документ за самоличност. УКД е буквено-цифров код от 10 символа, с необходимите мерки за защита сигурността на информацията.

Продължение...

 
 

Представят възможности за подкрепа на предприемачите

Сряда, 20 Септември 2017г. 11:39ч.

OOICДве процедури от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, свързани с предприемачеството, представиха експерти от ОИЦ Ямбол на информационна среща в офиса на центъра. "Подкрепа за предприемачество“ има за цел предоставяне на подкрепа на лицата, желаещи да развиват собствена стопанска дейност под формата на консултации, обучения, менторство и др. за преценка на предприемаческите им идеи, придобиване на знания и умения за изготвяне на бизнес план, за намиране на подходящи източници на финансиране и за управление на бизнеса.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 824


Подробна 5-дневна прогноза