Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Общински събрания на БСП в края на лятото гласуват номинациите за местния вот

Понеделник, 25 Май 2015г. 14:15ч.

nikolay-penevОбщински конференции, а не вътршнопартийни избори, ще посочат кандидатите на БСП за кметове на общини, кметове на населени места и общински съветници за местния вот през есента. Всички структури на левицата в региона са мобилизирани за постигане на максимално ефективни резултати в общинските избори, съобщи председателят на Областния съвет на БСП Ямбол Николай Пенев.
 
 

Карагьозов: Правителството е в безпътица за пенсионната реформа

Понеделник, 25 Май 2015г. 13:49ч.

kircho-karagiozov-2Правителството е в безпътица по отношение на шумно рекламираната пенсионна реформа, предложенията на социалното министерство до момента засягат само козметични промени. Така коментира народният представител от Коалиция за България Кирчо Карагьозов обсъжданите през последните седмици идеи за реформа в пенсионното законодателство.
 
 

24 май в Ямбол

Събота, 23 Май 2015г. 09:38ч.

kiril-metodi QVgaС ритуал за издигане на националния флаг и благодарствен молебен в неделя от 09.30 в Ямбол ще започне честването на Празника на българската просвета и култура и на славянската писменост. Домакин този път е Основно училище „Петко Рачов Славейков”. От там в 10.00 ще тръгне традиционното празнично шествие, в което ще се включат представители на ямболските учебни заведения и културни институти.
 
 

Грабеж на "Полковник Бакланов"

Събота, 23 Май 2015г. 09:18ч.

police-koliЯмболските криминалисти издирват извършител на грабеж в квартала зад Зъболекарска поликлиника. В петък около 17.30 на улица "Полковник Бакланов" неизвестно засега лице, след употреба на сила, издърпва найлонова торбичка от ръцете на 82-годишна старица.
 
 

Директорът на ОУ "Л. Каравелов" с празничен поздрав за 24 май

Петък, 22 Май 2015г. 15:10ч.

todor-todorovЖивотът на едно училище е осеян с най-различни цветове. Те могат да го направят още по-красиво, когато в него се срещат само знаещи погледи, уверени, спокойни и щастливи лица, каква по-голяма признателност от това. Животът на едно училище е такъв, каквито са учениците и учителите в него. Качествено, ефективно и съвременно обучение! Това е максимата, която следват през годините учениците и екипът преподаватели и служители в едно от най-големите ямболски училища – ОУ „Любен Каравелов”, което посреща с гордост и самочувствие Празника на българската просвета и култура.
 
 

Страница 1 от 611

Облачно

16°C

Ямбол

Облачно
Влажност: 94%
Вятър: С , 11.27 км/ч
Сряда 13°C / 25°C Следобедни бури
Четвъртък 14°C / 21°C Частична облачност
Петък 13°C / 23°C Частична облачност
Събота 13°C / 26°C Частична облачност

Валутни курсове