Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Обновяват терена на игрище "Георги Дражев" в парка

Вторник, 20 Март 2018г. 14:33ч.

g.drazev1Общината започна обновяване на терена на футболното игрище при спортен комплекс „Георги Дражев“ в градския парк. Дейностите включват фрезоване, опесъчаване, заравняване, изграждане на поливна система и последващо затревяване. Игрището, изградено още през 30-те години на миналия век, е едно от най-използваните в града, като служи за тренировъчна база на седем футболни клуба.

Продължение...

 
 

Ремонтират паркинги и тротоари в различни части на града

Вторник, 20 Март 2018г. 13:09ч.

g.drazevПродължават ремонтните дейности по уличната мрежа в Ямбол. Акцентът се поставя на ремонта на тротоарите и изграждането на нови паркинги, съобщават от Общината. До момента е приключен основният ремонт на паркинга на ул. „Генерал Владимир Заимов“. Подменена е тротоарната настилка с унипаваж, поставени са перфорирани бетонови елементи на площ от 309 кв. метра. Новите бордюри обхващат 213 метра.

Продължение...

 
 

Нивото на река Тунджа е под критичните стойности

Понеделник, 19 Март 2018г. 16:50ч.

elhovo-reka-3Нивата на реките Тунджа при Ямбол и Елхово и Мочурица се наблюдават, в ранния следобед на 19 март те са под критичните стойности, това коментира областният управител на област Ямбол Димитър Иванов. Наблюденията показват, че през последното денонощие има леко покачване на речните нива, но стойностите им в момента не са притеснителни. Към 15.00 часа нивото на река Тунджа при Ямбол е 243 см., при критични 6 м.

Продължение...

 
 

Първа визита на новия турски консул в Областната управа

Петък, 16 Март 2018г. 16:25ч.

tr-konsolНовият генерален консул в Генералното консулство на Република Турция в Бургас Нурай Иньонтепе бе на първата си официална визита в Ямбол. Негов домакин беше областния управител на област Ямбол Димитър Иванов. Ямболска област е част от консулския окръг на генералния консул. Димитър Иванов изрази задоволството си от възможността веднага след получаване на консулската екзекватура, да се срещнат и заявят взаимните си приятелски позиции. „Поддържаме добро партньорство с Консулството.

Продължение...

 
 

Спорове, скандали и побои в три действия

Петък, 16 Март 2018г. 12:58ч.

bolnica-yambol-4На 15 март около 11.40 от тел. 112 в оперативна дежурна част на ОДМВР – Ямбол е постъпило съобщение за възникнал скандал, прераснал в побой в центъра на село Козарево. На място полицейски служители установяват, че роднини - три жени и един мъж влезли в спор, прераснал в сбиване, при което е пострадала 22-годишна жена. Тя е прегледана от екип на ЦСМП – Ямбол и освободена за домашно лечение.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 868

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза