Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

От Областната управа по повод призива за среща по казуса "ВереяХим"

Петък, 24 Януари 2020г. 18:09ч.

oa-2Във връзка с призива на кмета на Община Ямбол към областния управител, от "Жорж Папазов" 18 информират, че областният управител Димитър Иванов вече е отправил писмо-покана към заинтересованите институции, в това число и община Ямбол, за среща относно инвестиционните намерения на "Верея Хим" ООД и е изискал писмени становища от компетентните органи.

Продължение...

 
 

Грипна ваканция за шест училища в региона

Петък, 24 Януари 2020г. 17:50ч.

paralelki00100Предвид наличието на грипна епидемия в голяма част от областите в страната, областният управител свика заседание на Регионалния пандемичен комитет. Актуалните данни за заболелите лица в област Ямбол, бяха представени от д-р Лиляна Генчева, директор на Регионална здравна инспекция – Ямбол и член на комитета. По данни на д-р Генчева заболеваемостта в областта е 204 души на 10 000, като най-голяма част от заболелите са във възрастовите групи от 0 до 4 години и от 5 до 14 години.

Продължение...

 
 

Кметът на града иска широко обсъждане на намеренията на "ВереяХим"

Петък, 24 Януари 2020г. 16:24ч.

kont-investПоради широкия обществен интерес и постъпили сигнали от граждани във връзка с дейността на фирма "Континвест" ООД - производствена база  Ямбол и подаденото от „Верея Хим“ ООД „Заявление за издаване на комплексно разрешително на "Верея Хим" ООД, София за експлоатация на "Инсталация за производство на твърд и течен алуминиев сулфат" прозводствена база - Ямбол, кметът Валентин Ревански отправя покана към областния управител на област Ямбол Димитър Иванов за иницииране на среща.

Продължение...

 
 

Промени в организацията на движение край "Билла" въвежда Общината

Петък, 24 Януари 2020г. 16:10ч.

2018-obshtina-3Община Ямбол въвежда временна организация на движението край „Билла“ заради ремонтни дейности по т.нар. Воден цикъл. От Общината уведомяват водачите на моторни-превозни средства, че във връзка с ремонтни дейности по ул. „Арда“ в зоната пред входа на магазин „Билла“, от 27 януари ще бъде въведена временна организация на движението както следва: Движението по ул. „Димитър Благоев“ ще остане двупосочно, но с преустановена възможност за завиване по ул. „Арда“.

Продължение...

 
 

Работна среща по проблемите на здравеопазването

Петък, 24 Януари 2020г. 15:37ч.

zdravnoАктуалното състояние на Областната болница МБАЛ „Св. Пантелеймон“ Ямбол, предстоящи конкретни действия и решения, бяха в основата на разговора между областния управител Димитър Иванов, директорите на РЗОК Ямбол д-р Денка Петрова и РЗИ Ямбол д-р Лиляна Генчева, и д-р Димитър Рунков, в качеството си на прокурист на ямболската болница. Целта на тази първа среща в този състав бе да се активизира работещ диалог между институциите в областта, отговарящи за здравеопазването и по-специално за болничното здравеопазване.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 1060


Подробна 5-дневна прогноза