Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Грабеж край гарата, схватка в "Бенковски", пожар в Болярско

Понеделник, 22 Януари 2018г. 15:08ч.

police-car-1За броени часове ямболски полицаи задържаха 32-годишен мъж за извършен грабеж. Незабавните издирвателни действия били предприети по сигнал, постъпил в полицията в неделя около 22.20, за това че в района на ж.п. гарата неизвестен мъж, чрез блъскане и издърпване е отнел дамската чанта на възрастна жена. Потърпевшата няма физически увреждания. Полицейските екипи бързо влезли в дирите и задържали 32-годишен мъж от Ямбол, съпричастен към посегателството. Чантата с цялото и съдържание е върната на собственичката. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Продължение...

 
 

Броят на заболелите от грип расте

Понеделник, 22 Януари 2018г. 13:19ч.

GRIB00100Броят на заболелите от остри респираторни инфекции в града и региона нараства, но засега е далеч от епидемичните стойности. През изминалата седмица болните са 234 на 10 хиляди жители (в периода от осми до 14 януари бяха 192 на десет хиляди жители), при епидемичен праг от 358/10 хиляди. Най-уязвими са децата до четиригодишна възраст, информира директорът на РЗИ Ямбол д-р Лиляна Генчева. До дни ще станат ясни резултатите от взетите на произволен принцип проби от заболели пациенти, за да се уточни разпространеният грипен щам.

Продължение...

 
 

БЧК и клиенти на "Билла" в благотворителна акция

Понеделник, 22 Януари 2018г. 11:47ч.

kopi-dariБЧК и верига супермаркети „Билла“ продължават съвместната си кампания за подпомагане на уязвими групи от нуждаещи се граждани и институции чрез осигуряване на трайни хранителни продукти, които се набират чрез дарения от клиентите на магазините. До момента в национален мащаб, благодарение на съпричастността на клиентите на „Билла“ са подпомогнати 10 871 души и 101 социални институции, които  получиха 29 404 кг продукти.

Продължение...

 
 

Пресцентърът на МВР съобщава

Петък, 19 Януари 2018г. 13:25ч.

police-prolet-1Служители на полицията от Стралджа разкриха кражба от лек автомобил с последвало неправомерно теглене на пари. На седми януари жителка на сливенско село е съобщила в полицията, че от лек автомобил, паркиран на ул. „Дъбрава“ в града, оставен отключен и без надзор, е извършена кражба на кожено яке и дебитна карта с прикрепен към нея ПИН код. В последствие от дебитната карта са осъществени парични транзакции на сумата от 1180 лева.

Продължение...

 
 

Павел Додов не очаква драстичен скок на цените на пазара

Петък, 19 Януари 2018г. 10:37ч.

pavel-dodov-1Малко или много по-високата цена на електричеството ще се отрази на пазара, зависи кой как калкулира поскъпването, но не чаквам драстично увеличение на цените на стоките. Това заяви бизнесменът Павел Додов, един от съсобствениците  на популярната търговска верига „Вилтон“ по повод очакваното поскъпване на тока за бизнеса. Трябва да поясним, каза Додов пред zonayambol.com, че когато се сключват договори на свободния пазар, те са на годишна база, въпреки че може да има и анекси, които да индексират състоянието на пазара или продажбата на електроенергия.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 854


Подробна 5-дневна прогноза