Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Определиха победителите в детския конкурс за коледни рисунки

Понеделник, 12 Ноември 2018г. 16:22ч.

z-hodojnitciОбщо 720 рисунки постъпиха по обявения от община Ямбол традиционен конкурс на тема „Коледа”. Комисия от ямболските художници Петър Тепсизов, Кольо Инджов и Кольо Костов журира творбите и излъчи победителите в отделните категории. При най-малките първо място бе присъдено на Георги Деянов Ташев от ДГ „Свобода“. В групата І – ІV клас е отличена рисунката на Кристина Костадинова Манова от ОУ „Николай Петрини“, а при най-големите (V-VІІІ клас) наградата печели  Маргарита Войтех Вашек - V клас от ПМГ „Атанас Радев“. Авторите на трите първи места ще получат парични награди в размер на 50 лева, а рисунките им ще бъдат отпечатани като коледни поздравителни картички на кмета на община Ямбол Георги Славов.

Продължение...

 
 

В подготовка за предизвикателствата на зимата

Понеделник, 12 Ноември 2018г. 13:38ч.

z-zasedavatЗаседание на Областния щаб за изпълнение на Областния план за защита при бедствия в частта по подготовка за зимни условия в област Ямбол се  проведе в Областна администрация Ямбол. Присъстваха ръководители на държавни и общински институции, представители на общините, на фирмите, ангажирани със зимното поддържане. По време на заседанието, преминало под председателството на областния управител Димитър Иванов, бяха обсъдени актуалните проблеми при осигуряване на нормални условия за живот и работа през зимния сезон, както и готовността за действие на фирми, ведомства и кметове на общини.

Продължение...

 
 

Военни от Кабиле в акция за почистване на войнишки паметници

Петък, 09 Ноември 2018г. 12:39ч.

Akcia 2 2Акция за почистване и освежаване на войнишки паметници проведе личният състав на 42-ри механизиран батальон – Ямбол, броени дни преди Празника на Сухопътните войски, който се отбелязва на 19 ноември. Родолюбивата инициатива, посветена на празника, се проведе на територията на община „Тунджа”. В почит към славната история на българската войска бяха почистени и освежени паметниците на загиналите във войните за освобождение на България в селата Гълъбинци и Златари.

Продължение...

 
 

Катастрофа край Козарево отне човешки живот

Четвъртък, 08 Ноември 2018г. 14:14ч.

lineika-shevroletПоредна катастрофа с фатален изход край Ямбол. В  08.45  часа в четвъртък  на тел. 112  в оперативна  дежурната част на  Областната дирекция на МВР е постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествие с пострадала жена, настъпило на път II- 53, преди разклона за село Козарево. На място е установено, че лек автомобил „Хюндай“, управляван от 62-годишен мъж, е напуснал пътното платно вдясно по посока на движението си и се е ударил в крайпътно дърво. При инцидента е пострадала пътничката, седяща до водача.

Продължение...

 
 

Молдовец пред Темида за причинена смърт на пътя и опит да избяга

Сряда, 07 Ноември 2018г. 16:31ч.

sudebna-palata-yambol-3Окръжна прокуратура Ямбол предаде на съд молдовски гражданин, обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост на мъж и бягство от местопроизшествието. На трети август тази година на пътя между селата Козарево и Окоп, при управление на лек автомобил „Мерцедес“, с посока на движение Окоп, Елхово и ГКПП – Лесово и скорост на движение 78 км/ч е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост причинил смъртта на 50-годишен мъж, след което избягал от местопроизшествието

Продължение...

 
 

Страница 10 от 929

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза