Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Още от популяризирането на Българското председателство

Вторник, 15 Май 2018г. 13:02ч.

izlozba-mobileПродължава представянето по ямболските училища в мобилната изложба, посветена на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Тя е част от информационната кампания в рамките на проекта, защитен от община Ямбол „Популяризиране на Българското председателство на Съвета на ЕС в община Ямбол“. Изложбата включва тематични информационни табла, представящи в синтезиран вид същността на Европейския съюз като обединение на държави, развитието на интеграционния процес и пътят на България в него, присъствието на страната ни в европейските институции, както и приоритетите и основните акценти от Българското председателство на Съвета на ЕС.

Продължение...

 
 

Двама в болница след катастрофа на км 281

Вторник, 15 Май 2018г. 11:01ч.

am-trakia-4На 14 май около 22.20 от тел. 112 в ОДМВР Ямбол е получен сигнал, че на АМ “Тракия“, км 281, в посока София – Бургас, е настъпило пътно-транспортно произшествие с двама ранени. На място е установено, че джип „Чероки Либърти“, управляван от 75-годишен мъж е напуснал пътното платно по посока на движението си, прескочил отводнителната канавка, съборил мрежа и спрял в земеделските площи. При инцидента са пострадали водачът и 37-годишен пътник.

Продължение...

 
 

"Влез в историята" в Нощта на музеите

Понеделник, 14 Май 2018г. 15:47ч.

bezistena-redЗанимателна игра „Влез в историята“ концентрира в единен продукт инициативите на ямболските музеи и галерии, посветени на Европейската нощ на музеите – 19 май, събота. Пътуването през тунела на времето се реализира чрез посещения в Регионалния исторически музей, Етнографския комплекс в кв. „Каргон“, Художествената галерия „Жорж Папазов“, Музея на бойната слава и Културно-информационния център с Интерактивен музей „Безистена“. На 19 май от 14.00 до 20.00 ч., всеки желаещ, трябва лично да получи талон за участие в играта от Безистена.

Продължение...

 
 

Здравната карта в областта "реже" леглата за активно лечение

Понеделник, 14 Май 2018г. 14:57ч.

bolnica-leglaПериодът за обсъждане на Националната здравна карта изтича, изтича и срокът за предложения на Комисиите за изработване на Областна здравна карта. Окончателното предложение за Здравна карта на област Ямбол е изготвено, разгледано, съгласувано и прието на заседание, ръководено от областния управител Димитър Иванов. Националната здравна карта, която сега се обсъжда и разработва, е за срок от 3 години.

Продължение...

 
 

Конкурс за ученическо есе "Полицаят в мен" обяви МВР Ямбол

Понеделник, 14 Май 2018г. 12:39ч.

police-prolet-1Областна дирекция на МВР в Ямбол обяви ученически конкурс за есе на тема „Полицаят в мен”, посветен на 139-тата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи. В конкурса могат да участват ученици от V до XII клас, разделени в две възрастови групи – прогимназиален курс и средношколци. Демонстриране на познания по темата, оригиналност и творчески подход, лична позиция, удачно подбрани аргументи - са сред основните критерии за оценяване на творбите.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 891

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза