Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Дискусия по проблемите в образователната сфера

Петък, 05 Юли 2019г. 14:10ч.

sreshta-oaВъв връзка с активизиране работата на областните координационни центрове за координация на дейностите по Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст, работна среща между общините, Регионално управление на образованието и социалните партньори проведе областният управител Димитър Иванов.

Продължение...

 
 

"С деца на море" и "Щастливият Лазаро" в Лятното кино

Петък, 05 Юли 2019г. 09:12ч.

kinoФилмовият маратон в Лятното кино продължава и този уикенд. „С деца на море“ и „Щастливият Лазаро“ са заглавията, които обещават много положителни емоции и добро настроение. В петък, 5 юли, от 21.00 часа на големия екран в градския парк ще бъде излъчена любимата на поколения българи лента „С деца на море“. Това е филм за света на възрастните, заснет през чистите очи на тези, които още няма от какво да се страхуват.

Продължение...

 
 

Тържествено събрание за професионалния празник на МВР

Четвъртък, 04 Юли 2019г. 16:47ч.

04.07-PoliceСлужителите от Областна дирекция на МВР Ямбол отбелязаха своя професионален празник на тържествено събрание. Заместник-директорът на ОДМВР Ямбол комисар Евгени Христов отправи приветствие към служителите, които с ежедневния си труд, постоянство и всеотдайност допринасят за ефикасността в борбата с престъпността, защита правата и свободите на гражданите и опазването на техния живот и имущество.

Продължение...

 
 

МОСВ спря дейността на "КонтИнвест"

Четвъртък, 04 Юли 2019г. 15:20ч.

kont-investМинистерството на околната среда и водите излезе с отрицателно становище относно безопасността на производствената дейност на фирма „КонтИнвест“ ООД, като в решението си се позовава на аргументи, представени от община Ямбол и други институции. Базата на предприятието, занимаващо се със съхранение на опасни химични вещества, в това число и на течен хлор, се намира в покрайнините на града, в югоизточната част на индустриална зона. В продължение на години общината сигнализира компетентните органи за опасността от тази дейност.

Продължение...

 
 

Нови назначения в Прокуратурата

Четвъртък, 04 Юли 2019г. 15:18ч.

sudebna-palata-yambol-1Младши прокурор и младши следовател встъпиха в длъжност в Районна прокуратура Ямбол и Окръжния следствен отдел при Окръжна прокуратура Ямбол. Редовете на Районната прокуратура бяха попълнени от Петър Чираков. Той е роден в Ямбол, а юридическото си образование е завършил в ПУ „Паисий Хилендарски“.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 1004