Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

МВР Ямбол с добра оценка за дейността си през 2019 година

Сряда, 04 Март 2020г. 17:03ч.

police-otshettЗаместник-главният секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев поздрави служителите от Областната дирекция в Ямбол за постигнатите добри резултати през изминалата година. Той отбеляза, че те са вследствие на положените усилия от всички, както и на изграденото добро взаимодействие и лична ангажираност при реализиране на съвместни дейности на областната дирекция, общините и представителите на всички институции за превенция и противодействие на престъпността и опазване на обществения ред в региона.

Продължение...

 
 

Две години затвор за нагла кражба в пътнически влак

Сряда, 04 Март 2020г. 15:16ч.

sudebna-palata-yambol-3По внесен обвинителен акт на прокуратурата Районният съд в Ямбол наложи ефективно наказание от две години лишаване от свобода спрямо рецидивист за кражба в пътнически влак. Исус Г. противозаконно отнел чужди движими вещи от владението на жена от Пловдив в средата на юли 2018г. в нощен пътнически влак, пътуващ по линията Варна – Пловдив, при преминаването му между Стралджа и ж.п. гара Ямбол.

Продължение...

 
 

В навечерието на Националния празник в Областната управа

Понеделник, 02 Март 2020г. 19:06ч.

deca-oaВ навечерието на Трети март по инициатива на областния управител на област Ямбол Димитър Иванов в Областна администрация се проведе събитие под надслов „Възкресение, Подвиг, Гордост“, посветено на националния празник. Гости на събитието бяха кметът на Ямбол Валентин Ревански, кметът на Елхово Петър Киров, на община Стралджа Атанас Киров, председателите на ОбС Ямбол и „Тунджа“ Антон Шиков и Нели Славова, директори на държавни и общински институции в Ямбол и областта. Открита бе изложба „Освобождението“ с творби от фонда на Художествена галерия „Жорж Папазов“ Ямбол.

Продължение...

 
 

Церемонията за националния празник започва в 09.30

Понеделник, 02 Март 2020г. 17:47ч.

2018-obshtina-2Кметът на Община Ямбол Валентин Ревански кани всички жители и гости на града на церемонията по повод 142 години от Освобождението от османско владичество и Национален празник на Република България - 3 март. Честването ще започне на 3 март, вторник, от 09.30 часа пред община Ямбол с церемония по издигане на националния флаг, благодарствен молебен и празнично слово на кмета.

Продължение...

 
 

Стойка Димитрова встъпи в длъжност заместник-областен управител

Понеделник, 02 Март 2020г. 13:08ч.

stoikaНа втори март 2020 година в длъжност заместник-областен управител на област Ямбол встъпва Стойка Димитрова. Тя е назначена със заповед на министър-председателя на Република България. До момента е била учител в ОУ “Л. Каравелов“ Ямбол. Г-жа Димитрова е представител на НФСБ. На последните парламентарни избори е била в листата на партията за общински съветници в Ямбол.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза