Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Улични ремонти в различни части на града

Събота, 15 Август 2020г. 10:37ч.

1-remonti-uliciРемонтните дейности по ямболските улици продължават. В ход са планови ремонти по няколко отсечки, съобщават от Общината. Извършва се подмяна на асфалтовата настилка на улица „Преслав" в отрязъка между улица „Александър Стамболийски" (до Областна дирекция на МВР – Ямбол) и улица „Раковски" (магазин „Вилтон" до Подлеза). Ще бъде подменена също така и тротоарната настилка в този участък с цел да се осигури достъпна градска среда.

Продължение...

 
 

Доброволчески инициативи в Деня на младежта

Четвъртък, 13 Август 2020г. 11:32ч.

04-dobro-ciОбщина Ямбол отбеляза Международния ден на младежта с поредица от инициативи. В Културно-информационен център „Безистена“ се проведе среща-диалог между кмета на Община Ямбол Валентин Ревански и зам.-кмета Енчо Керязов и представители на Национален младежки форум, младежки организации и млади хора от областта. Валентин Ревански поздрави младите хора по повод Международния ден на младежта.

Продължение...

 
 

Светеща инсталация с герба на Ямбол

Сряда, 12 Август 2020г. 11:06ч.

03-nadpisВсеки град има своя символ. Няма друг град в България, чийто девиз да носи недвусмисленото и изпълнено с почит обещание пред историята и категоричното усещане за бъдещето „Ида от древността, отивам в бъдещето!", изписано на герба на града на Диана. Светеща инсталация с размери два метра височина и пет метра дължина в зелено и жълто, цветовете на Ямбол, беше монтирана  на фасадата на Община Ямбол.

Продължение...

 
 

Предстои ремонт на спортната база на Градския стадион

Вторник, 11 Август 2020г. 13:16ч.

stadion-remont-3Министерството на младежта и спорта осигури необходимите средства и сключи договор за основен ремонт на волейболната зала, залата за борба и санитарните помещения в спортната база на Градски стадион Ямбол. С това един от ангажиментите на спортния министър Красен Кралев и на държавата, поет към ямболските спортисти и треньори е изпълнен, съобщиха от Областната управа. При последното си посещение в Ямбол преди година министър Кралев се запозна със състоянието на спортната инфраструктура и с проблемите на местните спортни клубове.

Продължение...

 
 

11 летни вечери под звездите с любими български филми

Петък, 07 Август 2020г. 12:28ч.

programa-liatno2020Напълно обновеното Лятно кино отваря врати на 14 август, петък, от 21.00 часа, с любимия на поколения българи филм на режисьора Иван Андонов по романа на Владо Даверов „Вчера". Всяка вечер в сряда, петък и събота, любими актьори от златните класики на българското кино ще радват ямболските зрители – „Войната на таралежите", „Селянинът с колелото", „Сиромашко лято, „Комбина", „Крадецът на праскови", „Таралежите се раждат без бодли", „Господин за един ден", „Куче в чекмедже", „Мъже в командировка".

Продължение...

 
 

Страница 10 от 1124