Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Стартира допитването за Бюджет `2011

Сряда, 03 Ноември 2010г. 16:30ч.

Община Ямбол стартира широко обществено допитване  във връзка с изготвянето на проект за Бюджет 2011, съобщават от пресцентъра на общината. Кампанията се организира за четвърта поредна година в изпълнение на политиката на публичност и прозрачност в управлението на местните финанси. Целта е да се гарантира съставянето на бюджет, който отговаря в най-голяма степен на потребностите и интересите на гражданите.

Продължение...

 
 

Aпаши шетат в търговската мрежа

Сряда, 03 Ноември 2010г. 14:15ч.


Ямболските полицаи задържаха 17-годишен младеж от града и 11-годишният му асистент заради кражба от магазин за конфекция. Според подадената жалба от собственичката на магазина около три следобед на 21 октомври апашите са задигнали дамска пола и детски панталон.

Продължение...

 
 

Заседава Регионалният съвет за развитие

Вторник, 02 Ноември 2010г. 18:03ч.

Проблемите в социално-икономическото развитие на общините от област Ямбол и останалите области от Югоизточен регион бяха обсъдени  по време на среща на съпредседателите на Регионалния съвет за развитие, под председателството на областния управител на Ямбол. Трудностите на различните общини си приличат много и са основно в областта на пътната и ВиК инфраструктура, изграждането на пречиствателни станции и регионални депа за отпадъци, високи нива на безработица, особено в малките населени места и селата, както и недостатъчно развитие на възможностите за туризъм, посочиха участниците в срещата.

Продължение...

 
 

Честит празник на ОУ "Л. Каравелов"!

Понеделник, 01 Ноември 2010г. 18:37ч.

Едно от най-големите ямболски учебни заведения, ОУ "Любен Каравелов", отбелязва по традиция патронния си празник в Деня на народните будители. Празничните прояви, започнали още в средата на октомври, бяха както винаги пъстри и многообразни.

Продължение...

 
 

Първа копка на новия храм в Аврена

Понеделник, 01 Ноември 2010г. 18:06ч.

Кметът на Ямбол Георги Славов направи символичната първа копка на бъдещия православен храм „Успение Пресвета Богородица”, който ще бъде изграден в квартал „Аврен”. Събитието бе посветено и на днешния празник, Деня на народните будители.

Продължение...

 
 

Страница 1081 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза