Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Заседава Регионалният съвет за развитие

Вторник, 02 Ноември 2010г. 18:03ч.

Проблемите в социално-икономическото развитие на общините от област Ямбол и останалите области от Югоизточен регион бяха обсъдени  по време на среща на съпредседателите на Регионалния съвет за развитие, под председателството на областния управител на Ямбол. Трудностите на различните общини си приличат много и са основно в областта на пътната и ВиК инфраструктура, изграждането на пречиствателни станции и регионални депа за отпадъци, високи нива на безработица, особено в малките населени места и селата, както и недостатъчно развитие на възможностите за туризъм, посочиха участниците в срещата.

Продължение...

 
 

Честит празник на ОУ "Л. Каравелов"!

Понеделник, 01 Ноември 2010г. 18:37ч.

Едно от най-големите ямболски учебни заведения, ОУ "Любен Каравелов", отбелязва по традиция патронния си празник в Деня на народните будители. Празничните прояви, започнали още в средата на октомври, бяха както винаги пъстри и многообразни.

Продължение...

 
 

Първа копка на новия храм в Аврена

Понеделник, 01 Ноември 2010г. 18:06ч.

Кметът на Ямбол Георги Славов направи символичната първа копка на бъдещия православен храм „Успение Пресвета Богородица”, който ще бъде изграден в квартал „Аврен”. Събитието бе посветено и на днешния празник, Деня на народните будители.

Продължение...

 
 

Акция "Светлина" стартира на първи ноември

Петък, 29 Октомври 2010г. 14:02ч.

С настъпване на есенно-зимния период рязко се увеличават предпоставките за тежки пътно транспортни произшествия,обръщат внимание от Областната дирекция на МВР в ямбол. Тази тенденция вече се наблюдава от началото на октомври. Статискиката показва, че участниците в движението не познават достатъчно и подценяват рисковите фактори от намалената видимост. С  цел ограничаване на предпоставките за тежки инциденти с рисковите групи участници в движението през есенно-зимния период, за времето от 01.11. до 21.11.2010г. в цялата страна ще се проведе традиционната операция на полицията  Акция “Светлина”.

 

Продължение...

 
 

Евросредствата за единица площ след Нова година

Сряда, 27 Октомври 2010г. 10:19ч.

Изплащането на директните европейски субсидии на единица площ най-вероятно ще започне в началото на следващата година, а не от 1 декември тази година, това поясниха от ръководството на Фонд Земеделие. Плащанията ще започнат след като бъде обновена ортофотокартата за земеделските площи.

Продължение...

 
 

Страница 1113 от 1114


Подробна 5-дневна прогноза