Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Иззети археологически находки в спецакция на полицията

Четвъртък, 02 Юли 2020г. 12:44ч.

monetkiПоредната специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност и превантивна дейност по безопасността на движението се проведе под наблюдението на Окръжна и Районна прокуратура – Ямбол. В рамките на операцията са проверени 658 лица и 426 МПС. Задържани са 8 лица, съпричастни към различни престъпления. Едно лице е привлечено в качеството му на обвиняем за извършена кражба на мобилен телефон. Извършени са проверки на 25 обекта - автокъщи, автоморги, магазини и частни имоти.

Продължение...

 
 

Два пъти по-малко катастрофи в региона през 2020г.

Четвъртък, 02 Юли 2020г. 12:32ч.

bd-oaОт началото на годината тежките пътно-транспортни произшествия на територията на Област Ямбол са намалели два пъти в сравнение със същия период на предходната година. Това стана ясно по време на заседанието на Областната комисия по безопасност на движението. То бе председателствано от областния управител Димитър Иванов, а в него участие взеха заместник-председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Анжелина Тотева, представители на общини и ангажираните институции.

Продължение...

 
 

Близо два милиона от "Региони в растеж" за ремонти в Зона Център

Сряда, 01 Юли 2020г. 17:52ч.

06Кметът на Община Ямбол Валентин Ревански подписа договор за финансиране на проект „Устойчиво и интегрирано развитие на градската среда на община Ямбол - втори етап" по ОП „Региони в растеж" 2014-2020г., конкретен проект от Инвестиционeн приоритет "Градска среда", група дейности "Градска среда" от Инвестиционната програма на град Ямбол. Този проект се реализира благодарение на направените повторни анализи и редуциране на завишен обем на СМР и  количествено-стойностни сметки от други обекти и спестени от тях средства, както и остатъчни средства от програмата.

Продължение...

 
 

Социалистите в Ямбол ще гласуват за лидер на БСП в пет секции

Вторник, 30 Юни 2020г. 11:18ч.

katya-georgievaОбщинският съвет на БСП – Ямбол е сформирал общинска избирателна комисия за пряк избор на председател на Националния съвет на левицата, съобщи председателят на ямболската организация Катя Георгиева. Комисията е от 7 членове, избрани са и 3 резервни. Неин председател е Калоян Калиманов, зам.-председател е Любен Сяров, а секретар - Драгомир Драгнев. Вътрешната предизборна кампания ще започне от 13 август, когато ще започне и работата на общинската избирателна комисия.

Продължение...

 
 

Иззеха 36 килограма безакцизен тютюн

Вторник, 30 Юни 2020г. 10:43ч.

cars-6Специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната търговия с акцизни стоки е проведена на 29 юни от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ на Областната дирекция на МВР в Ямбол. В хода на полицейските действия на ул. „Драва“ в ромската махала на града, при проверка на лек автомобил, ползван от 39-годишна жена, е намерен чувал, съдържащ около 36 кг нарязан тютюн.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 1108


Подробна 5-дневна прогноза