Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Приземиха ли щурмовиците Су-25 в Авиобаза Безмер?

Четвъртък, 18 Януари 2018г. 14:30ч.

bezmer-suФлотът от щурмовите самолети Су-25 от състава на българските ВВС е приземен, поради изчерпване на междуремонтния им ресурс. Последните полети са били изпълнени на 14 декември 2017г. в Безмер. За това информира авиационното списание „Аеро“. Машините са спрени от полети, защото в края на декември миналата година е изтекло поредното удължаване на неговия междуремонтен ресурс.

Продължение...

 
 

ЯАС решава до месец по жалбата срещу решението на Съвета за дълга

Четвъртък, 18 Януари 2018г. 12:01ч.

01-18-bsp-deloЯмболският Административен съд трябва да се произнесе до 16 февруари по жалбата на група общински съветници срещу законосъобразността на решението на Общинския съвет по предложението за провеждане на местен референдум за поемането на общински дълг от 17 милиона лева. Решението на съвета от 15 ноември 2017 година е неправилно, незаконосъобразно и в противоречие с разпоредбите на Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, Закона за местната власт и местното самоуправление и Правилника за работа на Общинския съвет, пледира адвокат Станимир Кескинов.

Продължение...

 
 

Взломни кражби в Ямбол и Стройно

Четвъртък, 18 Януари 2018г. 10:15ч.

police-car-3Ямболските криминалисти разследват кражба на хранителни стоки в циганската махала. В полицията е постъпил сигнал, че през изминалата нощ след взлом на врата  на помещение на ул. „Росица“ са отнети хранителни стоки на стойност около 400 лева. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Продължение...

 
 

Лидерът на АБВ гостува в Ямбол

Сряда, 17 Януари 2018г. 19:23ч.

KProdanov-Yambol-20180117Председателят на националното ръководство на ПП АБВ Константин Проданов присъства на честванията на Ямбол за 140 години от Освобождението на града от османско робство. По-късно лидерът на АБВ даде и пресконференция за медиите по актуални политически теми. По повод честването той отбеляза, че на тази кръгла годишнина от освобождението на града не присъства нито един депутат от Ямболския избирателен район.

Продължение...

 
 

Обновяват базата на Земеделската гимназия

Сряда, 17 Януари 2018г. 13:15ч.

sn PGZ Hr. BotevОфициален старт на строителните дейности по обновяване базата на Професионалната гимназия по земеделие „Христо Ботев“ ще бъде даден в петък. Ремонтът се реализира по проект „Комплексни мерки за обновяване на Професионална гимназия по земеделие „Христо Ботев“ - град Ямбол“. Преди церемонията по „първа копка“, в сградата на гимназията ще бъде дадена пресконференция, на която ще бъдат представени целите, дейностите и очакваните резултати от изпълнението на проекта.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 854


Подробна 5-дневна прогноза