Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Ефективна присъда за закана за убийство

Вторник, 03 Декември 2019г. 14:18ч.

sud-vezniЯмболският Районен съд наложи ефективно наказание от седем месеца лишаване от свобода спрямо Сергей В. от село Тенево. Той е признал вината си за това, че на 12 май тази година се заканил с убийство на жена от същото село, опирайки нож до врата на пострадалата и изричайки думите „Ще те убия“, като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му – престъпление по чл.144, ал.3, вр. чл.1 от НК.

Продължение...

 
 

Пет години затвор за кражба от частен дом

Вторник, 03 Декември 2019г. 13:48ч.

sudebna-palata-yambol-3Районният съд в Ямбол наложи ефективно наказание от пет години лишаване от свобода спрямо жител на града, извършил кражба на накити и други вещи на стойност над 56 хиляди лева. Валентин Б. беше признат за виновен за това, че за времето от 15.00 до 15.35 часа на 30 май 2016г. от апартамент в Ямбол чрез използване на техническо средство е отнел чужди движими вещи (накити, часовници, мобилен телефон, пари и др.), всичко на обща стойност 56 330 лева – престъпление по чл.195, ал.2, вр.ал.1, т.4, вр. чл.194, ал.1 и чл.54 от НК.

Продължение...

 
 

Доброволци с акция в подкрепа на донорството

Понеделник, 02 Декември 2019г. 15:44ч.

BcKДоброволците на Младежкия Червен кръст в Eлхово, Стралджа и Болярово проведоха информационна кампания във връзка с Национална кампания за подкрепа на донорството и трансплантацията под мотото „Да! За живот!“ на Министерството на здравеопазването. Доброволците раздаваха донорски карти и организираха информационни срещи с граждани за разясняване целите на кампанията, като насочваха гражданите да инициират разговори с близките си хора, относно волята им за даряване на органи след тяхната смърт.

Продължение...

 
 

Срещи на Кмета Ревански с граждани на Общината

Понеделник, 02 Декември 2019г. 13:58ч.

priemna-kmetВ петък се проведе вторият приемен ден на кмета на община Ямбол Валентин Ревански, по време на който жители споделиха свои проблеми. Кметът бе запознат с лични проблеми на гражданите, както и с трудности, създадени от предното ръководство на община Ямбол. "Личните срещи с гражданите на Ямбол са задължителни. Проблемите, които споделят хората са наистина много, особено когато кабинетите на администрацията са били затворени за тях в продължение на 12 години.

Продължение...

 
 

Ученици засадиха дръвчета в Лесопарк "Боровец"

Неделя, 01 Декември 2019г. 16:13ч.

zalesihaУченици от Природо-математическа гимназия "Атанас Радев" организираха и се включиха в  залесяване на Лесопарк „Боровец“. Те са в осми клас и вече осъзнават важността на природата в живота ни. Заедно със своята класна ръководителка преди дни децата споделиха идеята си с кмета на община Ямбол Валентин Ревански, който от своя страна осигури всичко необходимо за засаждането на дръвчетата. Благородната инициатива на децата бе подкрепена от доброволци, общински съветници и кандидати за местния парламент.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 1044


Подробна 5-дневна прогноза