Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Хулигански прояви в протест срещу противоепидемичните мерки

Понеделник, 30 Март 2020г. 12:32ч.

cars-4Под надзора и ръководството на Районна прокуратура Ямбол се провежда досъдебно производство за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Деянието е извършено на 28 март на кооперативния пазар в Ямбол. Хулиганските действия се изразяват в демонстративно счупване на телевизор и призив същото да бъде направено и от други граждани, като протест срещу мерките, против разпространението или проявяването на заразна болест по хората, наложени със заповеди на Министъра на здравеопазването във връзка с усложняващата се епидемиологична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 на територията на страната.

Продължение...

 
 

Разпределят дезинфектанти за болнични и социални заведения

Петък, 27 Март 2020г. 16:45ч.

oa-proletТри тона етилов спирт, разпределени за Ямболска област, пристигнаха в Областната администрация. Спиртът е доставка по линия на Логистично-координационния център към Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. По-голямата част от количествата е за болничните заведения в областта, за лекарските практики на общопрактикуващите лекари и за социалните заведения.

Продължение...

 
 

Отмяната на платеното паркиране е удължена до 13 април

Петък, 27 Март 2020г. 13:14ч.

sinya-zona-1Във връзка с удължаване срока на всички въведени противоепидемични мерки срещу разпространението на Covid-19 в България със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, Община Ямбол отменя действието на платената „Синя зона“ за паркиране в центъра на града до 13 април включително. Осигуряването на условия за по-голяма социална дистанция на гражданите и намаляване ползването на градския транспорт са част от мерките за овладяване на разпространението на коронавирус.

Продължение...

 
 

Разследват седем нарушители на противоепидемичните мерки в региона

Петък, 27 Март 2020г. 13:01ч.

sudebna-palata-yambol-1Районната прокуратура в Ямбол наблюдава седем досъдебни производства за нарушаване на противоепидемичните мерки, въведени в Република България със заповед на министъра на здравеопазването, насочени против разпространяването или появяването на заразна болест по хората, във връзка c усложняващата се епидемиологична обстановка, свързана с разпространението на СОVID-19 в страната. Шест от седемте производства се провеждат като бързи такива.

Продължение...

 
 

Ямболският театър излъчва свои спектакли в социалните мрежи

Четвъртък, 26 Март 2020г. 16:17ч.

dt-nkВ навечерието на 27 март, Международния ден на театъра, Драматичен театър „Невена Коканова“ започва излъчване на емблематични спектакли от репертоара си през годините. Началото се поставя на 26 март със „Свирепо настроение“ по Йордан Радичков. Адаптацията и режисурата е на Борислав Чакринов, сценографията и костюмите са дело на Александарина Игнатова. В спектакъла участват Димитър Димитров, Милен Каракамушев, Вълчо Янев, Даниела Райчевска, Цветелина Кънева, Волен Митев, Михаил Лазаров, Георги Ружичка.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза