Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Велопоход до манастира край Кабиле

Сряда, 20 Юни 2018г. 10:30ч.

veloezda4iДетски велосипеден поход от градския парк на Ямбол до манастира в село Кабиле проведе читалище „Съгласие“. Инициативата беше на новия читалищен Клуб по туризъм. На поканата откликнаха над 30 участници. От гледна точка на предвидените цели - спорт, туризъм, семейство, родолюбие, духовни ценности и възпитание, може да се каже, че походът премина успешно, заявяват организаторите.

Продължение...

 
 

Премиера на документален филм за арменския геноцид

Понеделник, 18 Юни 2018г. 12:42ч.

izkoreniavaneФилмът "Изкореняване", разказващ за ужасите по време на арменския геноцид, ще бъде прожектиран в Ямбол на 21 юни от 18.00 в Голямата зала на общината. Режисьорът Костадин Бонев идва в Ямбол по покана на Църковното настоятелство на храм "Сурп Агоп" и арменската общност в града. Прожекцията се осъществява със съдействието на община Ямбол. Документалната лента е българо-арменска продукция на Костадин Бонев и Арам Хачатрян, по сценарий на Влади Киров. Краят на една империя винаги е кървав.

Продължение...

 
 

Удар срещу търговията с безакцизни стоки

Понеделник, 18 Юни 2018г. 11:50ч.

police-koli120 кг безакцизен тютюн иззеха служители на полицията в Ямбол. Операцията за противодействие на незаконната търговия с акцизни стоки е проведена на 16 юни в областния град. В хода и криминалисти спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 57-годишна жена от Ямбол. При проверката в автомобила са намерени и иззети 12 найлонови чували с общо количество 120 кг нарязан тютюн, без акцизен бандерол. На местопроизшествието е извършен оглед.

Продължение...

 
 

Приходната администрация напомня

Петък, 15 Юни 2018г. 11:56ч.

nap-liato-5Завършилите средното си образование през 2018 година от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски за своя сметка, до започване на работа или на учебната година във висшето учебно заведение, в което ще продължат своето обучение, напомнят от приходната администрация. Бъдещите студенти трябва да подадат декларация образец 7 за това, че ще се осигуряват за здраве сами след завършване на училище.

Продължение...

 
 

Подготвят церемония за началото на ремонта по "Преслав"

Петък, 15 Юни 2018г. 10:17ч.

Preslav 2На 18 юни ще бъде даден старт на строително-монтажните дейности за ремонт и реконструкция на ул. „Преслав“. Официалната церемония, по повод символичната първа копка на обекта, ще започне в 11.00 в пространството пред Народно читалище „Зора“. В нея ще вземат участие кметът на община Ямбол Георги Славов, представители на фирмата-изпълнител „Технопътстрой“ ЕООД, на авторския и строителния надзор, екипът по проекта, общински съветници, граждани.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 891

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза