Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

"Герб на Община Ямбол" за досегашния директор на ОУ "Л. Каравелов"

Вторник, 04 Декември 2018г. 08:28ч.

z-todorov1Кметът на града Георги Славов връчи почетен знак „Герб на Община Ямбол“ на досегашния директор на Основно училище „Любен Каравелов“ Тодор Тодоров. Отличието се присъжда за принос в утвърждаването на учителската професия, постигнати високи резултати и ефективно управление на едно от най-големите учебни заведния в града, както и по повод оттеглянето в пенсия на Тодоров. Той заемаше директорския пост в училището през последните 13 години. Пред екипа бе представена и новата директорка на ОУ „Любен Каравелов“ – Таня Алексиева, която спечели обявения конкурс за позицията.

Продължение...

 
 

Вдъхновяваща среща с председателя на писателския съюз

Неделя, 02 Декември 2018г. 10:05ч.

predsSBPВдъхновяваща среща имаха наградените в областния литературен конкурс „Помогни ми да те возвися” ученици с председателя на Съюза на българските писатели Боян Ангелов в рамките на курса по творческо писане. Първото издание на конкурса, обявен от Общински съвет на БСП и Клуба на левите интелектуалци, беше посветено на 24 май. Курсът по творческо писане беше изпълненото обещание на Атанас Мерджанов, бивш народен представител и член на Националния съвет на БСП, което той обяви при връчване на наградите на конкурса.

Продължение...

 
 

АнтиСпин кампания на младежите от БЧК

Неделя, 02 Декември 2018г. 09:58ч.

SPIN 1Доброволците от Младежкия Червен кръст отбелязаха Световния ден за борба с ХИВ/СПИН с информационна кампания в региона. Кампанията е посветена на информирането на младите хора за начините на предпазване от инфектиране и борбата със стигмата и дискриминацията към хората, живеещи с инфекцията. Кампанията премина под мотото „Узнай своя статус“ и имаше за цел да насърчи усилията на различни институции за разширяване на обхвата на тестване и ранно откриване на заразените лица.

Продължение...

 
 

Партия геополитически шахмат с двама гросмайстори

Четвъртък, 29 Ноември 2018г. 15:27ч.

tomaПопулярният телевизионен журналист Тома Томов и политологът проф. Иво Христов ще гостуват в Ямбол за среща с граждани в понеделник. Двамата народни представители от Коалиция за България ще представят своите анализи, посветени на геополитиката и мястото на България на голямата шахматна дъска.

Продължение...

 
 

Безплатното саниране не спира, уверяват от Областната управа

Четвъртък, 29 Ноември 2018г. 11:58ч.

sanirani-sgradiПроцеcът на обновяване и саниране на жилищни сгради в област Ямбол продължава, информират от Областната управа. Предстои стартът на обновяването на още един блок в град Ямбол, блок 14 в к-с Хале, за който има вече одобрено и осигурено финансиране. Безвъзмездното саниране на жилищни сгради по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради дава видими резултати и в четирите общини от областта, които са допустими по нея – Ямбол, Елхово, Стралджа и Болярово.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 929

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза

Реклама

vhs-2-dvd_125x125