Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Позицията на БСП по приемането на новия общински бюджет

Сряда, 24 Февруари 2021г. 12:52ч.

bsp-poziciataГрупата съветници от „БСП за България“ в Общински съвет Ямбол изразява категоричен протест към начина, по който се изработва проекта за бюджет на община Ямбол за 2021 година. „За нас е неправилно и недопустимо да не се зачита мнението на част от съветниците, само защото не са от политическата партия на кмета. Тази порочна практика беше наложена от ГЕРБ в предишните три мандата и явно новата кметска власт успешно я продължава като удобна за налагане.

Продължение...

 
 

Ваксинация до понеделник на членовете на секционни комисии

Вторник, 23 Февруари 2021г. 15:27ч.

01-d.iv-runkВъв всички общини на областта консултациите за членове на секционни избирателни комисии са проведени и са ясни предварителните списъци на членовете. До понеделник трябва да бъдат ваксинирани с първа доза желаещите да се имунизират членове на секционни комисии.

Продължение...

 
 

Военното министерство блокира идеи за развитието на града

Вторник, 23 Февруари 2021г. 12:48ч.

06-kazarmiКметът на града Валентин Ревански е поискал два пъти от военното министерство в рамките на половин година придобиване на собственост от Община Ямбол на държавни имоти с отпаднала необходимост на територията на град Ямбол. Първото искане е отправено през месец май, а второто - през декември 2020 година. Имотите се намират в района на бившите „Пехотински казарми“. В молбата, отправена към министъра на отбраната Красимир Каракачанов, бяха описани и намеренията на Община Ямбол за бъдещото развитие на имотите, които са с изключително важно значение за развитието на нашия град.

Продължение...

 
 

Плакет и грамота за професионалната работа на прокурор Божидаров

Понеделник, 22 Февруари 2021г. 15:08ч.

bozhidarov-petrovГлавният прокурор на Република България награди държавния обвинител от Окръжна прокуратура Ямбол Милен Божидаров, ръководил досъдебното производство за катастрофата край ГКПП „Лесово“, при което трима души загинаха, а още 12 получиха телесни повреди. Прокурор Божидаров получи почетни плакет и грамота, присъдени за образцово изпълнение на служебните задължения по досъдебното производство.

Продължение...

 
 

Засилен интерес към ваксинациите и в Ямбол

Понеделник, 22 Февруари 2021г. 14:24ч.

riokozНад 250 души са били имунизирани с ваксини срещу Ковид в Ямбол през почивните дни, след като заработиха т.нар. зелени коридори за ваксинация. В събота  са ваксинирани 74 души, а в неделя – 183-ма. Това съобщи главният секретар на РЗИ Ямбол Донка Желева. Инспекцията разполага в този момент с 1200 дози, които следва да се разпределят в осемте ваксинационни пункта в региона.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 1171