Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

БЧК обяви телефони за психологическа подкрепа

Вторник, 24 Март 2020г. 13:58ч.

b4kОбластният секретариат на Българския Червен кръст в Ямбол активира телефонни линии за оказване на психологическа помощ, консултиране и подкрепа на професионалисти в сферата на здравеопазването, Министерството на вътрешните работи, образованието, членове на оперативни щабове, медицински съвети и др., които се грижат за здравето, живота и безопасността на гражданите в условията на въведеното извънредно положение в Република България.

Продължение...

 
 

Дарение от БСП - Ямбол за Областната болница

Понеделник, 23 Март 2020г. 18:17ч.

bolnica-yambol-4Ямболската организация на БСП дари сумата от 1 545 лв. на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ за закупуване на тестове за бърза диагностика на коронавирус и на лични предпазни средства на лекарите, медицинските сестри и медицинските работници на лечебното заведение. В инициативата на БСП за събиране на средства са се включили зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин, общински съветници от „БСП за България“, основни партийни организации и партийни членове.

Продължение...

 
 

Въвеждат се допълнителни противоепидемични мерки в града

Понеделник, 23 Март 2020г. 17:48ч.

2018-obshtina-3Община Ямбол въвежда допълнителни противоепидемични мерки във връзка с усложнената епидемична обстановка, свързана с разпространението на Covid-19 на територията на страната. Всички кафе-автомати и вендинг-машини, които не са в затворени административни помещения на територията на община Ямбол, ще преустановят дейност, пише в заповедта на Кмета на града.

Продължение...

 
 

Призив за почистване на общите части в сградите в града

Петък, 20 Март 2020г. 17:08ч.

2018-obshtina-3Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 в Република България, ръководството на Община Ямбол се обръща към управителите, управителните съвети, собствениците, ползвателите, обитателите на сгради в режим на етажна собственост в града с призив за извършване на ежедневно засилено дезинфекциране на общите части на сградите и редовно проветряване.

Продължение...

 
 

Областната болница се подготвя за сериозните предизвикателства

Петък, 20 Март 2020г. 15:47ч.

mbal-trimaОбластната болница в Ямбол е в готовност да приеме предизвикателствата, свързани с разпространението на пандемията, предизвикана от коронавируса Covid-19. Това декларираха пред регионалните медии прокуристът на лечебното заведение д-р Димитър Рунков, изпълнителният директор на болницата д-р Панайот Диманов и началникът на ОАИЛ д-р Георги Манчев. В МБАЛ „Свети Пантелеймон“ са разработени Правила за действие във връзка с разпространението на коронавируса, в ход е преструктуриране на отделенията.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза