Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Инж. Стоянов с Открито писмо до Изпълкома на ПП ГЕРБ

Неделя, 04 Август 2019г. 16:27ч.

dimitar-stoyanovОбщинският съветник инж. Димитър Стоянов разпространи Открито писмо до Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, в което представя свои аргументи защо съветниците от ГЕРБ Данаил Ибришимов и Денка Петрова не трябва, според него, да са общински съветници в следващия Общински съвет. Публикуваме пълния текст на писмото на инж. Димитър Стоянов:

Продължение...

 
 

Заради чумата определят общински терени за загробване на животни

Петък, 02 Август 2019г. 09:54ч.

epizzotichnaОбластната епизоотична комисия обсъди в разширен състав мерките и проблемите в област Ямбол, свързани с превенцията срещу африканската чума по на свинете. В работата на комисията се включи и д-р Илиян Костов от Центъра за определяне на риска по хранителната верига към Министерството на земеделието, храните и горите. „Ако не вземем и спазваме строги мерки, и не успеем да спрем заболяването, рискуваме този поминък да спре за 10 години“, каза д-р Костов пред присъстващите.

Продължение...

 
 

В Лятното кино в петък и събота

Петък, 02 Август 2019г. 08:08ч.

kinoПрограмата на лятното кино продължава и този уикенд с две любопитни заглавия. В петъчната вечер на 2 август любителите на българското кино могат да си припомнят комедията „Топло“ (1978) по сценарий и режисура на Владимир Янчев. Сюжетът ни среща с хората от софийска кооперация, които решават сами да си осигурят парно отопление. Договарят се с трима майстори и дори им предплащат услугата. И започва голямото пробиване на дупки в стените, в подове, по таваните. В един хубав ден майсторите изчезват, но дупките остават. Несгодите обаче сближат измамените и изнервени съкооператори.

Продължение...

 
 

Три нови услуги предлагат експертите в Бюрото по труда

Сряда, 31 Юли 2019г. 10:14ч.

t.chankovaТри нови услуги въвежда Дирекция „Бюро по труда“ в Ямбол в подкрепа на активно търсещите работа от региона. Това съобщи директорът на дирекцията в града Татяна Чанкова. До дни ще стартира т.нар. „Мобилно Бюро по труда“ – в продължение на няколко часа, веднъж месечно, трудовите посредници ще гостуват в някои от по-големите селища в региона, където ще се реализират на място основните услуги – регистрация на трайно безработни, насочване, посредничество при търсене на заетост. Пилотното начало на мобилната услуга ще бъде поставено в тунджанското село Генерал Инзово на шести август.

Продължение...

 
 

Тротоарите в ж.к. "Златен рог" - "Искам промяна тук!"

Сряда, 31 Юли 2019г. 09:31ч.

trotoir2Трудно проходими и дори опасни са тротоарните площи до Езиковата гимназия в ж.к. „Златен рог”. За това сигнализира Жана Николова, която се включи в акцията на младите и активни хора от Българската социалистическа партия в Ямбол. Кварталите в града са напълно забравени и занeмарени вече толкова години, проблемите в „Златен рог” са много, но за съжаление живущите там споделят, че диалог с общината е невъзможно да се води и множеството сигнали, които са подавали, са останали нечути.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 1004