Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Доброволци в информационна кампания

Вторник, 10 Април 2018г. 12:33ч.

kravvДоброволци от Младежкия Червен кръст в града проведоха информационна кампания за представяне на предстояща кръводарителска акция. Тя е наречена „Някой се нуждае от твоята кръв сега“ и се организира от БЧК Ямбол, Ямболската духовна епархия и Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ „Св. Пантелеймон”.

Продължение...

 
 

БЧК и "Кауфланд" започнаха нова благотворителна акция

Четвъртък, 05 Април 2018г. 14:41ч.

kauflend QVgaБЧК и веригата за търговия с хранителни стоки „Кауфланд“ започнаха благотворителна Великденска акция за набиране на средства за безплатен обяд в училище на нуждаещи се деца – сираци, безпризорни, деца на самотни родители и деца от бедни семейства. В периода до седми май клиентите на компанията ще имат възможност да направят своето дарение в благотворителни кутии.

Продължение...

 
 

Птичи грип във ферма за патици в Зимница

Четвъртък, 05 Април 2018г. 11:35ч.

zimnica-kmetstvoАгенцията по безопасност на храните потвърди ново огнище на високопатогенна инфлуенца A по птиците тип H5N8 в животновъден обект за отглеждане на патици в село Зимница. Незабавно са предприети всички мерки за ликвидиране на огнището, съгласно Наредба № ДВ-103 за мерките за профилактика, ограничаване и ликвидиране на болестта инфлуенца (грип) по птиците и Плана за спешни мерки при констатиране на огнище на Инфлуенца А при птици.

Продължение...

 
 

Юбилейно издание на "Златната Диана"

Сряда, 04 Април 2018г. 11:17ч.

bezistena-redАмбициозна програма предлагат тазгодишните Музикални празници „Златната Диана“. В 50-ия си, юбилеен творчески сезон, организаторите и домакини от Камерен оркестър „Дианополис“ са поканили за изява изчестни имена от световната музикална сцена. Най-ярката „звезда“ на празниците е харизматичният цигулар и виртуоз Светлин Русев. Той ще бъде солист в тържественото откриване на празниците на 15 април в сградата на ямболския Безистен.

Продължение...

 
 

"Безвъзмездното кръводаряване, изборът е твой, ползата за всички"

Сряда, 04 Април 2018г. 11:02ч.

frrum-b4kДискусионен форум, посветен на безвъзмездното кръводаряване проведе Червения кръст в Ямбол. Форумът „Безвъзмездното кръводаряване – изборът е твой, ползата е за всички“ е местна инициатива, като част от дейностите по повод Националната пролетна кампания за безвъзмездно кръводаряване, посветена на светлите християнски празници. Участие взеха архимандрит Димитрий, архиерейски наместник на Ямболска духовна епархия и представители на Младежкия Червен кръст, Общински съвет по наркотични вещества, Комплекс за социални услуги за деца и възрастни, Интеракт клуб, Младежки информационно-консултативен център, ПГСГ „Кольо Фичето“ и представители на младежки общности в община Тунджа.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 876

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза