Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Музикална вечер с орган и цигулка в Безистена

Понеделник, 26 Ноември 2018г. 14:13ч.

plakat Koncert organ i cigulkaПочитателите на класическата музика имат възможност да се насладят на Музикална вечер с орган и цигулка в зала „Съвременност“ на Културно-информационен център „Безистен“. Концертът е на пети декември, сряда, от 18.00 часа. Звездите на вечерта са концертмайсторът на Камерен оркестър „Дианополис“ Красимира Султанова (цигулка) и Мария Славова (орган). Гостуващият изпълнител Мария Славова развива активна концертна дейност като органист и пианист.

Продължение...

 
 

Камата идва в Ямбол с "Христо Стоичков. Историята"

Събота, 24 Ноември 2018г. 09:27ч.

kamataЛегендата на българския футбол Христо Стоичков пристига в Ямбол на 15 декември по покана на община Ямбол. Поводът е представянето на официалната му биография „Христо Стоичков. Историята“. При гостуването си носителят на най-престижните футболни отличия „Златна топка“ и „Златна обувка“ ще представи специални моменти от своята кариера. В срещата ще му партнира и съавторът на книгата - популярният спортен журналист Владимир Памуков.

Продължение...

 
 

Отварят Зона Център след ремонтите

Петък, 23 Ноември 2018г. 19:37ч.

05Две от ключовите зони в централната част на Ямбол, обновени по европейски проект, ще бъдат отворени за обществено ползване на 24 ноември. Това са централните паркови площи, източно от Безистена и участъкът от основната пешеходна улица „Раковски“ между улиците „Преслав“ и „Генерал Заимов“. В парковата зона мерките включваха цялостно преоформяне и обновяване на пространството, в т.ч. напълно нова алейна система, която позволява по-директна връзка между двете централни пешеходни улици – „Търговска“ и „Раковски“, също така нова паркова мебел и елементи на градската среда, обновено парково осветление, по-широка детска площадка с комбинирани уреди за различни възрастови групи и др.

Продължение...

 
 

"Сценик" блъсна пешеходка на кръстовище в Аврена

Петък, 23 Ноември 2018г. 11:48ч.

police-car-1Млада жена пострада в пътен инцидент привечер в четвъртък край Пощата в квартал Аврен. На 22 ноември около 18.10 на тел. 112 в оперативна дежурна част на ямболската полиция е получен сигнал, че в района на кръстовището на улиците “Милин камък“ и “Мраморно море“ е настъпило пътно-транспортно произшествие с пострадала жена. Местопроизшествието е запазено от полицейски екип, отзовал се на сигнала.

Продължение...

 
 

Великолепно "Ciao Italia" в Безистена

Четвъртък, 22 Ноември 2018г. 19:35ч.

konc-italiaКонцертът „Ciao Italia“, организиран от областния управител на област Ямбол и подкрепен от консулството на Италия във Варна, посветен на европейското културно многообразие и по-специално на културно-историческите връзки между България и Италия, може да бъде описан с определението, дадено от почетния консул Антонио Таркуинио: „Великолепно!“. Великолепни, емоционални и неповторими бяха всички участници от танцови и певчески групи, индивидуални изпълнители, певци, танцьори, актьори, ученици, включили се в организирането и реализирането на събитието.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 929

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза