Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Балетната школа представи "В куклената работилница"

Вторник, 05 Юни 2018г. 15:29ч.

balettТанцовото изкуство е неизменен спътник на човека. То присъства от най-древни времена в живота ни, изразява преживяната радост, любов, мъка. Танцът е неразривна част от духовната култура. Балетното изкуство е най-висшата форма, до която достига танцът в своето многовековно съществуване. Всяка година по това време Детската балетна школа при читалище „Съгласие” представя своя годишна продукция, като събира стотици млади зрители, за да им покаже красотата и  магията на танцовото изкуство, правено от деца за деца.

Продължение...

 
 

Нова акция за безвъзмездно кръводаряване

Понеделник, 04 Юни 2018г. 15:56ч.

blood-300Поредната кръводарителска акция на БЧК ще се проведе в сградата на Комплекса за социални услуги за деца и възрастни в Ямбол (бившето училище „Страшимир Кринчев“)  на пети юни от 09.30 до 13.30 часа. Инициативата е пореден етап от дейностите за промоция на безвъзмездното кръводаряване през 2018г. на БЧК Ямбол и Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ „Св. Пантелеймон“.

Продължение...

 
 

В сряда обявяват победителите във фото-конкурса "Стоян Киров"

Понеделник, 04 Юни 2018г. 14:21ч.

st-kirov-277x30026-ма млади фотографи от Ямбол и региона се включиха в конкурса за детска и младежка фотография „Стоян Киров“, организиран от Сдружение Ямболска фотографска общност. Церемонията по награждаване на отличените творби и техните автори е на шести юни от 18.00 часа в изложбената зала на „АртПринтШоп“ на улица “Бузлуджа” №3. В залата ще бъдат подредени и две фотоизложби – с най-добрите конкурсни творби, както и ретроспективна изложба с фотоси на Стоян Киров.

Продължение...

 
 

Ролери и графити в Градския парк

Петък, 01 Юни 2018г. 15:50ч.

plakat Rolerfest 2018В събота и неделя Градският парк е арена на две интригуващи събития: традиционният вече Национален графити-фест и гостуващия за първи път в града Национален ролер-фест. И двете инициативи са част от програмата за празника на града и в своята общност са акцентът на тазгодишното издание на Арт-фестивал „Отворени пространства“. Състезанието с ролери започва на 2 юни сутринта, като записване за участие в различните игри е от 09.00. В 10.00 ще бъде официалното откриване на феста.

Продължение...

 
 

Малки художници рисуват "Детство мое"

Петък, 01 Юни 2018г. 15:42ч.

detstvvoКакто всяка година на Първи юни пред сградата на читалище „Съгласие" се проведе традиционният конкурс за детски рисунки под мотото „Детство мое”, посветен на Междунадорния ден на детето. В него взеха участие много деца от града, които решиха да се включат в предизвикателството. Под звуците на популярни детски  мелодии и напътствията на Атанас Караманов, ръководител на кръжок „Млад художник”, бъдещите творци на четката създаваха своите цветни творби. Около 50 деца под зоркия поглед на мама и баба рисуваха с удоволствие.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 891

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза