Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Кампания на Общината за купуване на апарат за вентилация на пациенти с Covid-19

Петък, 20 Март 2020г. 15:45ч.

01-ventilДарителска кампания за закупуването на апарат за изкуствена вентилация за пациенти с COVID-19 обяви Община Ямбол. До момента на територията на областта няма случаи на заразени с коронавирус, но Община Ямбол стартира дарителска кампания за закупуването на апарат за вентилация за интензивно отделение, за пациенти с Covid-19.

Продължение...

 
 

Арест за 33-годишен разпространител на наркотици

Четвъртък, 19 Март 2020г. 12:54ч.

police-prolet-5Полицейска проверка на 33-годишен мъж в квартал Каргон е установила, че същият държи в себе си кутийка с около 15 грама кристалообразно вещество – метамфетамин, съобщи Областната дирекция на МВР. При последвалите процесуално-следствени действия в обитаван от него имот са намерени и иззети веществени доказателства, свързани с производство на наркотични вещества.

Продължение...

 
 

Засилено полицейско присъствие в града

Четвъртък, 19 Март 2020г. 11:34ч.

vodonoski00100Засилено полицейско присъствие се въвежда на територията на града с ежедневни засилени проверки в жилищен комплекс „Райна княгиня“ и прилежащите улици на квартала. Там ще се следи за спазване забраната за ограничаване на частните мероприятия с масов характер на открито, в това число за събиране на повече хора на едно място или в непосредствена близост. Проверки ще се извършват периодично и в останалата част от територията на община Ямбол.

Продължение...

 
 

Десет дни без "синя зона" в центъра на града

Сряда, 18 Март 2020г. 12:52ч.

sinya-zona-1Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 в страната, платената „синя" зона за паркиране в центъра на Ямбол се отменя до 29 март. Мярката е приета по предложение на ръководството на Община Ямбол. Целта е да се осигурят условия за по-голяма социална дистанция на гражданите и по-малко хора да ползват градския транспорт, като част от мерките за овладяване на разпространението на коронавируса.

Продължение...

 
 

Двама задържани за лихварство

Сряда, 18 Март 2020г. 12:44ч.

cars-4При полицейска операция служители на Рaйонното управление в града са задържали 51-годишен мъж и 50-годишна жена от Ямбол. В хода на воденото разследване е установено, че двамата са давали заеми срещу лихва на различни физически лица от града, без да притежават необходимото по закон разрешение за извършване на финансови сделки. При претърсване и изземване в жилищата им са открити и иззети веществени доказателства, съотносими към престъпната дейност.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза