Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Гимназисти в Научно-техническата лаборатория на МВР

Понеделник, 25 Ноември 2019г. 15:26ч.

police-pgДеветокласници от ПГ „Васил Левски“ проведоха часа си по професионално ориентиране в сектор „Научно-техническа лаборатория“ в Областната дирекция на МВР в Ямбол. Младежите се запознаха отблизо с дейността на експертите и със спецификата на работа при посещение на местопроизшествие. С интерес наблюдаваха откриване и снемане на дактилоскопни следи и изземване на веществени доказателства.

Продължение...

 
 

От Общината за просрочените задължения на граждани и фирми

Понеделник, 25 Ноември 2019г. 13:54ч.

2018-obshtina-3Община Ямбол напомня на всички граждани и фирми, че срокът за плащане на местните данъци и такси за текущата 2019 изтече още на 31 октомври. Всички, които все още не са изплатили своите задължения към местния бюджет, нека да го направят своевременно, напомнят от Общината.

Продължение...

 
 

Второ заседание на Съвета в Ямбол в понеделник

Събота, 23 Ноември 2019г. 11:08ч.

01-savetОбщински съвет Ямбол се събира в понеделник на своето второ редовно заседание. Основна тема в сесията е определянето на числеността, състава и ръководството на постоянните комисии в съвета, както и изборът на заместник-председатели. Местният парламент трябва да се произнесе и по предложената промяна в бюджета на общината и по внесеното предложение за намаляване на общата численост на състава в общинското предприятие "Платени зони за паркиране".

Продължение...

 
 

Още една идея за Синята зона, която явно запазва своя обхват

Петък, 22 Ноември 2019г. 17:36ч.

sinya-zona-1В едно от следващите заседания на Общинския съвет, предвидено да се проведе в края на годината, ще бъде внесено предложение относно ползването на платената „Синя зона“ с въвеждане на таксуване за 30-минутно паркиране на стойност от 0.50 лв, съобщават от общината. Продължава общественото допитване за мнения и предложения на гражданите във връзка с въвеждането на абонамент за паркиране на автомобили в близост до работното място.

Продължение...

 
 

Съветниците от БСП с персонални отговорности по квартали

Петък, 22 Ноември 2019г. 17:14ч.

bsp-briifСъветниците от „БСП за България“ изпълняват предизборния си ангажимент за персонален отговорник за всеки жилищен район в града. Целта е гражданите да има към кого да се обръщат и да поставят проблемите си по квартали и своевременно да се търси решение чрез предложения и дискусии в Общинския съвет на града. А не както досега – проблемите се трупат с години, обещанията са само по време на избори, а ямболци дори не познават общинските си съветници.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 1044


Подробна 5-дневна прогноза