Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Засилени мерки за биосигурност в региона

Петък, 20 Юли 2018г. 14:37ч.

in-action"Очаквам след всички проведени разговори със собствениците на фермата за овце в Болярово, да допуснат ветеринарните власти да вземат втора проба от животните, така, както вчера се разбрахме и разговаряхме след проведения Щаб, призова Областният управител Димитър Иванов. Разбираме, в собствениците има колебание, има напрежение от това, че има в стадото им положителна проба, затова стигнахме до предложението за втора такава.

Продължение...

 
 

Двама ранени в схватка с ножове в Кукорево

Петък, 20 Юли 2018г. 10:14ч.

police-car-1На 19 юли около 22.50 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Ямбол е постъпил сигнал, че на ул. „Оборище“ в село Кукорево е възникнал скандал, прераснал в сбиване. Отзовалите се на сигнала полицейски служители прекратили конфликта. Установени са участниците. При сбиването са пострадали двама мъже на възраст 35 и 38 години.

Продължение...

 
 

Ще върнат ли неправомерно събраната такса за ЦДГ

Сряда, 18 Юли 2018г. 10:24ч.

CDG012300Кметът на Ямбол има да връща по 180 лв на всеки родител, от когото е събирал всеки месец незаконно по 10 лв, за това че детето му е посещавало или не детско заведение през последната една година и половина, пише общинският съветник Мариета Сивкова. Решението на съда от 16 юли е окончателно. Таксата от 10 лв е неправомерно събирана и трябва да бъде върната. Кметът е задължен да изпълни решението на съда и е редно да не принуждава родителите да подават молби, а служебно да създаде организация за връщане на парите.

Продължение...

 
 

"Бижу" покори сцената в Созопол

Вторник, 17 Юли 2018г. 16:07ч.

Golemi-peviciТри първи награди за вокалния състав до 12 години и за групата до 19 години, както и индивидално първо място за Кристияна Димитрова. Втора награда за Наталия Ковачева, трето място за Габриела Георгиева и диплом за отлично представяне за Габриела Иванова. С тези отличия се завърна вокалният състав „Бижу“ при читалище „Съгласие“ от Международния младежки фестивал на изкуствата „Музите“ в Созопол. „Бижу“, с ръководител Павлина Христова, участва в конкурсната категория за забавна музика.

Продължение...

 
 

Игрище "Георги Дражев" с обновен терен

Вторник, 17 Юли 2018г. 15:46ч.

g.drazhefФутболното игрище на спортен комплекс „Гeорги Дражев“ вече е изцяло обновен. Дейностите включваха фрезоване, опесъчаване и заравняване на терена, изграждане на поливна система и последващо затревяване. Монтирани са и нови футболни врати. Спортното игрище в парка е едно от най-използваните в града, като служи за тренировъчна база на седем футболни клуба. На него традиционно се провеждат редица турнири - зоналното и областно първенства за юноши старша и младша възраст, областното първенство за деца, както и ученическите турнири.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 900

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза