Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Ямбол очаква абитуриентските вечери

Вторник, 23 Юни 2020г. 15:02ч.

baloveТрадиционните абитуриентски балове не се състояха в дните около 24 май, но зрелостниците от Випуск ‘2020, завършващи в тази особена пандемична година, все пак ще могат да празнуват. Дванадесетокласниците на седем ямболски гимназии са изявили желание да имат своя абитуриентски бал след получаването на дипломите си за успешно приключване на средно образование и да се разделят както традицията повелява със своите преподаватели, съученици и приятели.

Продължение...

 
 

Програмата за заетост осигурява 39 работни места в региона

Вторник, 23 Юни 2020г. 14:41ч.

komissiazaetosНа заседание на Комисията по заетост към Областния съвет за развитие бе одобрена Регионалната програма за заетост 2020. Комисията беше председателствана от заместник-областния управител Стойка Димитрова. „Програмата е доказано действаща и полезна за безработните лица, както на ниво област, така и на национално ниво. Миналата година по Програмата са работили 49 лица в област Ямбол“, каза Пенка Кирилова, Директор на дирекция Регионална служба по заетост Бургас.

Продължение...

 
 

Нов живот за два от пешеходните мостове над Тунджа

Вторник, 23 Юни 2020г. 12:03ч.

most-bonbonenaДва пешеходни моста над Тунджа вече имат нов облик. Мостът до "Бонбонена фабрика" е почистен и боядисан. За по-голяма безопасност при преминаването на гражданите в тъмната част на денонощието е монтирано ново LED-осветление. Приключиха и дейностите по почистването и боядисването на пешеходния мост до Градския стадион. Това са само част от дейностите, които Община Ямбол предприема за облагородяването и благоустрояването на отделни части и райони в града, които имат нужда от освежаване и нов живот.

Продължение...

 
 

Положителни проби за COVID 19 в три села от региона

Вторник, 23 Юни 2020г. 11:01ч.

grip-hora-s-maskiХората с настоящ адрес в област Ямбол с потвърдена положителна проба за COVID 19 през последното денонощие са петима. Двама са от село Бояджик, двама от село Тенево, а един от тях живее в село Зимница. Общо към днешния ден установените с положителна проба за COVID 19 от областта са 177 души.

Продължение...

 
 

Ефективна присъда за вещно укривателство

Понеделник, 22 Юни 2020г. 15:16ч.

YAS-vitrajРайонният съд в Ямбол наложи ефективно наказание от 16 месеца лишаване от свобода спрямо Диян П. Той е подсъдим за това, че укрил чужди движими вещи, за които знаел, че са придобити в резултат от престъпление – грабеж, с цел да набави за себе си или другиго имотна облага. Престъпното деяние е осъществено на 22.06.2019г. в град Ямбол. То е квалифицирано по чл.215, ал.1 от НК. По време на разследването е установено, че на горепосочената дата П.А. (малолетно лице, което подсъдимият познавал) забелязал, че мъж опитва да отключи врата на входа на жилищен блок, в който живее.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 1108


Подробна 5-дневна прогноза