Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Мариета Сивкова и Битката за Безистена

Петък, 25 Май 2018г. 14:05ч.

BezistenВърховният Административен съд оповести окончателно решение в полза на общинския съветник инж. Мариета Сивкова за предоставяне на достъп до Конструктивното обследване на сградата на Безистена. Делото по Закона за достъп до обществена информация продължи близо две години. Ето коментарът на Мариета Сивкова по повод Битката за Безистена. „Върховен административен съд реши окончателно - секретарят на община Ямбол е длъжен да предостави   Конструктивното обследване на Безистена.

Продължение...

 
 

БСП обявява резултатите от конкурс и ви кани на дискусия

Петък, 25 Май 2018г. 13:46ч.

bsp-logoВ понеделник в 17.30 в конферентната зала на Община Тунджа ще бъдат връчени наградите от Областния литературен конкурс за ученици "Помогни ми да те возвися“, посветен на 24 май. Конкурсът, организиран от Общинския съвет на БСП в Ямбол и Клуба на левите интелектуалци, се проведе в две възрастови групи. Децата от V до VIII клас писаха есе на тема „Делото, завещано от Кирил и Методий, мост към бъдещето“, младежите от горния курс работиха по темата „Словото... което наранява, извисява и спасява“.

Продължение...

 
 

Петър Кънев с висока оценка пред Блиц за визитата на Радев

Четвъртък, 24 Май 2018г. 11:09ч.

petar-kunevПредседателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в българския парламент, нашият съгражданин Петър Кънев беше част от българската делегация по време на визитата на президента Радев в Русия. В интервю за агенция Блиц Кънев аргументира положителната си оценка за това посещение. Каквато и оценка да се даде за тази среща, след като след девет години за пръв път държавен глава не е стъпвал в Русия, тя може да бъде само една – положителна, коментира Петър Кънев. Девет години са твърде голям период за замразяване на отношенията между една велика сила и една балканска страна, още повече - приятелски народи.

Продължение...

 
 

Празнично приветствие на Директора на ПГЗ "Хр. Ботев"

Четвъртък, 24 Май 2018г. 08:37ч.

todor-todorov-pgzУважаеми, колеги, скъпи ученици, 
24 май не е само най-светлият български празник, а и най-необикновеният български ден. Ден, в който отбелязваме духовното  дело на Кирил и Методий и вървим в една посока, пеейки химна на Словото. Светите братя създават славянската азбука, отстояват я и я предават като съкровен дар на своите ученици. Ние българите, от „длъжност неизменна“ водени приемаме  святото наследство да служим на духа и знанието.

Продължение...

 
 

Мариета Сивкова: Бързо усвояване

Сряда, 23 Май 2018г. 09:21ч.

marieta-sivkova-2Компостиращата инсталация, която ще изгражда община Ямбол за около 3 000 000 лв, няма да преработва всички биоразградими отпадъци, а само зелени и дървесни. Това стана ясно на вчерашната сесия на Общинския съвет, на която кметът уточни намерението си. Това той не направи на предната сесия, на която общинските съветници гласувахме за преработка на биоразградимите отпадъци, като нещо добро и полезно за града. Умишлено или не - разминаването е съществено.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 890

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза