Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Нови санкции за България заради чумата по овцете

Понеделник, 01 Октомври 2018г. 10:08ч.

ovce-1Колебливите и хаотични действия на Агенцията по храните и отпорът на някои стопани на кози и овце в град Болярово доведоха до ново разпространение на епидемията от африканска чума. Идната седмица ще бъде наложена карантина в цели три области - Бургаска, Ямболска и Хасковска. Досега тя действаше само в 7 погранични общини.

Продължение...

 
 

Ямбол в Европейския ден на спорта

Петък, 28 Септември 2018г. 15:25ч.

den-sportЧетири училища от Ямбол и Комплексът за социални услуги за деца и възрастни в града се включиха в инициативите, организирани по повод Европейския ден на спорта в училище, който се отбелязва на 28 септември. В спортните мероприятия участваха преподавателите и учениците от ОУ „Л.Каравелов“, СУ „Св. Кл. Охридски“, ОУ „П.Р.Славейков“, ОУ „Й.Йовков“. Основната цел бе да се насърчи физическата активност сред учениците.

Продължение...

 
 

Инж. Сивкова: Залогът е сигурността ни

Петък, 28 Септември 2018г. 09:03ч.

BezistenЯмболският Административен съд не получи от община Ямбол документи в подкрепа на твърдението им, че са унищожили Конструктивното обследване на Безистена на проф. Милев. Това става ясно от решението на съда, с което се отменя поредния отказ на секретаря на общината да предостави този важен документ. Твърдението, че е унищожено обследването, не е подкрепено със съответните документи. Няма и законово основание за унищожаването му с акт от 8.12.2017г. на Община Ямбол, казва съдът, тъй като тогава документът е бил предмет на съдебно дело. Изводът: Община Ямбол твърди, че е унищожила Конструктивното обследване на Безистена, за което не е имала законово основание, но не представя документи, за това си действие.

Продължение...

 
 

Грабеж на улица "Благоев"

Петък, 28 Септември 2018г. 08:41ч.

police-prolet-5За броени часове служители на ямболската полиция задържаха извършител на грабеж. В четвъртък малко след 11.30 в полицията постъпил сигнал, че на ул. “Благоев“ възрастна жена е била нападната от двама непознати, които чрез използване на физическа сила са отнели пазарската й чанта, съдържаща около 80 лева, лични документи и лекарства, след което избягали към парк „Боровец“. На потърпевшата не са нанесени физически увреждания.

Продължение...

 
 

Комисията по приемна грижа информира

Четвъртък, 27 Септември 2018г. 11:20ч.

deca-domoveКомисията по приемна грижа към Регионална дирекция Социално подпомагане заличи от регистъра три приемни семейства – по едно от общините Ямбол, Елхово и Тунджа. Причините – нежелание на приемното семейство да продължи да се грижи за дете в риск, както и обстоятелства, които правят невъзможно упражняването на тази професия за някои от семействата.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 913

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза