Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

"Тримата от запаса" и "Джебчии" в Лятното кино

Петък, 26 Юли 2019г. 08:46ч.

dzhebchii-japanТози петък Лятно кино в града ще зарадва зрителите с още един от любимите на поколения българи филми - „Тримата от запаса“. На 26 юли от 21.00 часа ще бъде излъчена лентата от 1971г. на режисьора Зако Хеския. В главните роли са актьорите Георги Парцалев, Никола Анастасов и Кирил Господинов. Това е филм за трима наскоро мобилизирани български войници, изпратени през пролетта на 1945г. към фронтовата линия, където Първа българска армия води боеве за освобождаването на Унгария от хитлеристите.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева: Решен бе важен проблем с транспортните връзки до Бургас

Четвъртък, 25 Юли 2019г. 19:34ч.

k.georgievaУдовлетворена съм, че след мое открито писмо до кмета на община Ямбол Георги Славов за проблеми с организацията на транспорта от Ямбол до Бургас, община Ямбол в спешен порядък подписа договора с избрания преди месец и половина изпълнител „Юнион Ивкони”, коментира общинският съветник и председател на БСП Ямбол Катя Георгиева новината, че само ден след нейното писмо са предприети мерки и е решен проблем на ямболските граждани, който стои повече от година.

Продължение...

 
 

Общината подписа договори за обществен автопревоз до Бургас

Четвъртък, 25 Юли 2019г. 18:25ч.

avtogarataОбщина Ямбол подписа днес договори за извършване на обществен превоз на пътници по автобусни линии от утвърдените областна и републиканска транспортни схеми, съгласно маршрутно разписание по линиите Ямбол-Бургас и Ямбол-Бургас през Средец. Услугата е възложен чрез процедура по Закона за обществените поръчки на „Юнион Ивкони“ ЕООД.

Продължение...

 
 

Затвориха кръстовището пред основния пешеходен мост към парка

Четвъртък, 25 Юли 2019г. 10:48ч.

mineralna-baniaВъв връзка с ремонтните дейности по изграждане на главен канализационен колектор ІХ в Ямбол временно е затворено за преминаване за моторни-превозни средства кръстовището пред основния пешеходен мост към парка. Кръстовището е между улиците „Цар Освободител“,„Ал. Стамболийски“,„Паисий Хилендарски“ и „Анка Александрова“. Осигурен е достъп на пешеходците към моста, но преминаването им трябва да бъде с повишено внимание.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева с Открито писмо до Кмета на града

Сряда, 24 Юли 2019г. 18:37ч.

KatiaGeorgieva-19Общинският съветник Катя Георгиева разпространи Открито писмо до Кмета на Община Ямбол, в което поставя въпроси, свързани с организацията на транспортното обслужване на ямболските граждани по линията до Бургас и обратно. Обръщам се към Вас в открито писмо, за да Ви попитам защо община Ямбол продължава да възпрепятства организирането на транспорта на ямболските граждани до град Бургас, пише Катя Георгиева.
   „Повече от година пътуващите от Ямбол за Бургас са лишени от нормален междуградски транспорт, защото община Ямбол не възлага редовните линии по това направление. Единственият превоз в тази посока е на община Бургас, но той не може да удовлетвори нуждите на ямболци, защото курсовете са с час на потегляне от Ямбол в 14.00 и 16.00 часа.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 1004