Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Мамалев идва за последната Лятна кино-вечер

Четвъртък, 03 Септември 2020г. 22:26ч.

mamalevАктьорът Георги Мамалев ще бъде гост на ямболската публика в последната киновечер на Лятното кино, посветена на златните български филми. Той ще присъства на закриването на филмовата програма на 5 септември, събота, от 20.30 ч., когато ще бъде прожекцията на филма „Оркестър без име". Във филма, заснет преди 40 години, Георги Мамалев играе една от незабравимите си роли. С прожекцията на един от най-обичаните български филми ще завършват летните срещи под звездите в обновеното кино на Ямбол.

Продължение...

 
 

Цецо Казанджиев с юбилейна изложба в Министерството на културата

Четвъртък, 03 Септември 2020г. 14:32ч.

ceco-2019Галерия „Средец“ в сградата на Министерството на културата в столицата ще бъде домакин на юбилейна изложба на ямболския художник Цветан Казанджиев в средата на септември. Поканата за този вернисаж е от преди година, когато е подписан и договорът за гостуването на автора. Казанджиев е подготвил 56 творби в голям формат – живопис, графика, рисунка и акварел. „С вълнение очаквам предстоящата изложба, защото това е поредното предизвикателство за мен в творчески аспект.

Продължение...

 
 

Девет години затвор за няколко престъпления в един ден

Четвъртък, 03 Септември 2020г. 10:09ч.

sud-vezniПо внесен обвинителен акт на прокуратурата Ямболският Окръжен съд наложи ефективно наказание от девет години „лишаване от свобода“ спрямо Господин М. Той е подсъдим, за това че от дома на мъж в село Савино отнел акумулатор на стойност 92 лв. с намерение да го присвои, като деянието е извършено в условието на повторност и случаят е немаловажен. Престъплението е извършено на 15.06.2019г.

Продължение...

 
 

Ефектна арт-инсталация в центъра на града

Сряда, 02 Септември 2020г. 16:30ч.

art-nadpisЦветен надпис с името на Ямбол и неговия девиз е новата придобивка, която ще радва жителите на града. Надписът "Ямбол - Ида от древността, отивам в бъдещето" е висок близо метър и половина и широк 8 метра. Арт инсталацията, която нощем ще грее посредством диодно осветление, е закрепена към тревната площ. Надяваме се, да създава много настроение с цветовата си композиция.

Продължение...

 
 

Компютри за децата в Центровете от семеен тип в града

Вторник, 01 Септември 2020г. 15:23ч.

linkedinС цел подпомагане образователния процес на децата и младежите, настанени в Центрове за настаняване от семеен тип на територията на община Ямбол, по проект, финансиран чрез Фонд „Социална закрила“ към Министерство на труда и социалната политика, ще бъдат закупени технически средства - компютри, таблет, мултифункционални устройства и рутери. На 24.08.2020г. между Община Ямбол и Фонд „Социална закрила“ към Министерство на труда и социалната политика, се сключи договор по проект финансиран по Целева програма за подпомагане образователния процес на децата и младежите, настанени в социални услуги, делегирани от държавата дейност, от резидентен тип и домове за деца, лишени от родителска грижа от I до XII клас.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 1124