Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Отговорно поведение от всеки и спазване на ограниченията!

Сряда, 18 Март 2020г. 11:22ч.

oa18.03Областният управител Димитър Иванов, кметът на Ямбол Валентин Ревански, на Елхово Петър Киров, на община Стралджа Атанас Киров, на „Тунджа“ Георги Георгиев, на Болярово Христо Христов, заедно с окръжния прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев, директора на ОДМВР старши комисар Калоян Милтенов, директорът на РДГП Елхово комисар Деян Моллов, директорът на ТД "Национална сигурност" Иван Мартинов и др. обсъдиха конкретни ситуации и начини на действия при повишаване броя на връщащите се у нас граждани, пребивавали в други страни и подлежащи на карантина.

Продължение...

 
 

Общината дарява на болницата апаратура за бързи тестове

Вторник, 17 Март 2020г. 17:13ч.

obshtina2020Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Пантелеймон“ – Ямбол ще получи като дарение лабораторна апаратура за бързи тестове за коронавирус по инициатива на ръководството на Община Ямбол. Решението за финансова подкрепа е взето веднага, след като стана ясно, че лечебното заведение не разполага с подобна апаратура, която е от особено значение за жителите на областта в условията на пандемия от COVID-19.

Продължение...

 
 

НАП работи с контролиран пропускателен режим

Вторник, 17 Март 2020г. 17:09ч.

nap-zima-1Здравноосигурителният статус на гражданите вече се актуализира два пъти дневно – в 12.00 на обяд и в полунощ, вместо два пъти седмично, както беше досега, съобщиха от НАП Ямбол. По този начин всички граждани, които са възстановили здравните си права, както и аптеки, болнични заведения и други лица, предоставящи медицински услуги, ще могат веднага да проверят актуалния здравноосигурителен статус на конкретен гражданин.

Продължение...

 
 

Да направим всичко възможно и предпазим хората!

Вторник, 17 Март 2020г. 16:33ч.

oa-17.03Oбластният управител Димитър Иванов проведе среща с големите работодатели и директори на предприятия в областта, както и с работодателските организации, по повод извънредното положение и необходимите противоепидемични мерки наложени по отношение разпространението и действията при COVID 19. На срещата присъстваха директорът на ОДМВР, окръжният прокурор, районният прокурор на Ямбол, директорите на РЗИ и ОДБХ, кметът на Ямбол.

Продължение...

 
 

Кметът на града призовава за повече отговорност

Вторник, 17 Март 2020г. 13:33ч.

kmet-rewanskiКметът на Община Ямбол Валентин Ревански отправи призив с писмо към представляващите на всички юридически лица, управители на търговски обекти и центрове, директори на учебни, социални, спортни и здравни заведения, управители на банки на територията на общината и юридическите лица, извършващи транспортна дейност в град Ямбол, във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 в Република България.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза