Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Новоназначената Районна избирателна комисия встъпва в своите пълномощия

Петък, 12 Февруари 2021г. 13:03ч.

oa-3С решение № 2027-НС Централната Избирателна Комисия назначи Районна избирателна комисия в Тридесет и първи изборен район – Ямболски, за изборите за народни представители на 4 април 2021г. Назначената Районна избирателна комисия в Тридесет и първи изборен район – Ямболски, в състав от 15 членове, както следва:

Продължение...

 
 

Публично обсъждане на проекто-бюджет '2021 проведе Община Ямбол

Четвъртък, 11 Февруари 2021г. 18:19ч.

01-obsajdВ зрителната зала на община Ямбол се проведе публичното обсъждане на проекта за бюджет на община Ямбол за 2021 година. На обсъждането присъстваха кметът на община Ямбол Валентин Ревански, заместник-кметовете Енчо Керязов и Михаил Керемидчиев, Камелия Любенова, секретар на общината, Антон Шиков, председател на Общински съвет – Ямбол, Антония Царева, главен експерт в отдел „Бюджет, човешки ресурси и бюджетно счетоводство“, Мария Караиванова, началник на отдел „Правни дейности”, Диана Тодорова, старши счетоводител-експерт в отдел „Бюджет, човешки ресурси и бюджетно счетоводство“, инж. Радостин Евтимов, директор на дирекция „Устройство на територията и строителството”, Таня Борисова, главен експерт в отдел „Европейско финансиране и програми“, общински съветници, представители на административни структури, неправителствени организации, медии, граждани.

Продължение...

 
 

Павел Додов и д-р Милков са кандидатите на СДС в общата листа с ГЕРБ в региона

Четвъртък, 11 Февруари 2021г. 15:01ч.

urnaБизнесменът Павел Додов, председател на областната структура на СДС, и урологът от Областната болница д-р Емил Милков, са номинациите от СДС в ямболската кандидатска листа на предизборната Коалиция „ГЕРБ – СДС“. Техните кандидатури са утвърдени в заседанието в четвъртък на Националния съвет на СДС.

Продължение...

 
 

Ремонтите на паважните настилки в града продължават

Четвъртък, 11 Февруари 2021г. 12:43ч.

3pavageЕкипи, ангажирани от Община Ямбол, направиха през последните седмици частичен ремонт на най-компрометираните участъци от паважната настилка на четиринадесет улици в града. Изпълнените обекти са в различни квартали - по улиците „Ямболска комуна“, „Жельо войвода“, „Филип Тотьо“, „Емине“, „Вежен“, „Чумерна“, „Перелик“, „Вихрен“, „Богдан“, „Скопие“, „Вит“, „Цар Самуил“, „Кара Кольо“ и ул. „Тракия“. Предстои ремонт и на други улици, сред които са „Лом“, „Иван Рилски“ и ул. „Индустриална“. Гранитната настилка е важна не само заради запазването на автентичния градски облик, а защото има предимства, които я правят предпочитана в много държави.

Продължение...

 
 

Антон Коджабашев е водач на листата на ПП АБВ в региона

Сряда, 10 Февруари 2021г. 14:24ч.

01ABV-21Трикратният световен шампион в щангите Антон Коджабашев е водач на листата с кандидати за народни представители на ПП АБВ в Ямболски избирателен район. Кандидатската листа беше представена в Ямбол от председателя на партията Румен Петков. 61-годишният Коджабашев е водач и в родния си град Бургас.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 1171