Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Две години затвор за рецидивист от града

Понеделник, 22 Юни 2020г. 15:09ч.

sudebna-palata-yambol-3По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура Ямбол бе Съдът наложи ефективно наказание от две години лишаване от свобода спрямо Тодор И. Той е подсъдим за това, че противозаконно отнел чужди движими вещи (на обща стойност 551 лева). Престъплението, осъществено в средата на ноември миналата година в Ямбол, е квалифицирано по чл.196, ал.1, т.2, чл.195, ал.1, т.3, вр.чл.194, ал.1, вр.чл.29, ал.1, б.„б“ от НК, тъй като е извършено при условията на „опасен рецидив“.

Продължение...

 
 

Три месеца условно и 10 хиляди лева глоба за нарушена карантина

Петък, 19 Юни 2020г. 14:37ч.

YAS-vitrajПо внесен обвинителен акт на Районна прокуратура Ямбол след постигнато споразумение в съдебно заседание, бе наложено наказание от три месеца лишаване от свобода, изтърпяването на което е отложено с изпитателен срок от три години, спрямо Виолета Х. от град Елхово. Тя е приела всички факти от обвинителния акт и е признала вината си за това, че не е изпълнила задължението си да не напуска дома си, като по този начин е нарушила мерки, издадени срещу появяването и разпространението на заразна болест по хората.

Продължение...

 
 

Арестуваха двама с марихуана и метамфетамин

Петък, 19 Юни 2020г. 12:07ч.

cars-4Ямболски криминалисти задържаха двама мъже при полицейска операция срещу разпространението на наркотици. В комплекс „Граф Игнатиев“, при проверка на двама местни жители - на 20 и 22 години е установено, че те държат в себе си марихуана. При последвалите процесуално-следствени действия 22-годишният доброволно е предал около 185 грама суха тревиста маса - марихуана и 1,5 грама метамфетамин, съхранявани в ползвано от него помещение. Мъжете са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Продължение...

 
 

Манолова: Хората, на които Борисов предлага зрелища, са оставени без хляб

Четвъртък, 18 Юни 2020г. 15:40ч.

manolova-yambol„Нека господин Борисов да не се страхува за живота си. Премиерът може да си позволи да спи с пистолет до главата си, но хората, които са обирани в домовете си, нямат този лукс. Хората, на които той предлага зрелища, са оставени без хляб. Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред медиите в Ямбол, където тя се срещна със земеделски производители, млади хора и учители.

Продължение...

 
 

Обявиха Регионален конкурс за детски рисунки

Четвъртък, 18 Юни 2020г. 14:36ч.

deca-asfaltОбщина Ямбол стартира нов конкурс за детска рисунка под надслов „Обичам моя роден град". Конкурсът е регионален, в него могат да се включат деца и юноши от област Ямбол и област Сливен от първи до дванадесети клас от общообразователни и профилирани училища или школи по изобразително изкуство на територията на двете области.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 1108


Подробна 5-дневна прогноза