Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Пешеходните пътеки в града - далече от изискванията

Четвъртък, 22 Март 2018г. 14:06ч.

put-yambol-1Приключи проверка за състоянието на пешеходните пътеки в страната. Специални комисии, назначени от областните управители, извършиха проверките. В област Ямбол са проверени 391 пешеходни пътеки, информира председателят на областната комисия - заместник-областният управител Волен Дичев. Проверявани са пешеходни пътеки тип зебра, тип коридори и повдигнати. Проверяващите извършиха оглед на 264 пътеки тип зебра, 101 тип коридор и 26 повдигнати пешеходни пътеки.

Продължение...

 
 

Определиха носителите на наградите за медицина в Ямбол

Сряда, 21 Март 2018г. 16:30ч.

hipokrat-nagradaД-р Катерина Радева, дългогодишен ендокринолог, е определена за носител на най-високото отличие в областта на здравеопазването в Ямбол – Наградата „Хипократ“. Решението бе взето на заседание на специализираната комисия към община Ямбол, съгласно Правилника за наградите и отличията на община Ямбол.

Продължение...

 
 

Ямбол е домакин на Националната олимпиада по Биология

Сряда, 21 Март 2018г. 10:12ч.

ezikova-yambolЯмбол ще бъде домакини на 43-та Национална ученическа олимпиада по Биология и здравно образование в края на следващата седмица. Организатори на олимпиадата са Министерството на образованието и науката, Регионално управление на образованието Ямбол и Езикова гимназия „Васил Карагьозов”. Партньор и съорганизатор на форума e община Ямбол. Официалното откриване, както и техническата конференция на членовете на Националната комисия с ръководителите на учениците-участници, според програмата на дейностите по организиране и провеждане на олимпиадата, трябва да се проведе на 30 март от 18.00 в голямата зала на Община Ямбол.

Продължение...

 
 

Обновяват терена на игрище "Георги Дражев" в парка

Вторник, 20 Март 2018г. 14:33ч.

g.drazev1Общината започна обновяване на терена на футболното игрище при спортен комплекс „Георги Дражев“ в градския парк. Дейностите включват фрезоване, опесъчаване, заравняване, изграждане на поливна система и последващо затревяване. Игрището, изградено още през 30-те години на миналия век, е едно от най-използваните в града, като служи за тренировъчна база на седем футболни клуба.

Продължение...

 
 

Ремонтират паркинги и тротоари в различни части на града

Вторник, 20 Март 2018г. 13:09ч.

g.drazevПродължават ремонтните дейности по уличната мрежа в Ямбол. Акцентът се поставя на ремонта на тротоарите и изграждането на нови паркинги, съобщават от Общината. До момента е приключен основният ремонт на паркинга на ул. „Генерал Владимир Заимов“. Подменена е тротоарната настилка с унипаваж, поставени са перфорирани бетонови елементи на площ от 309 кв. метра. Новите бордюри обхващат 213 метра.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 876

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза