Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Базарът за мартеници в града отваря на 17 февруари

Четвъртък, 04 Февруари 2021г. 18:20ч.

2018-obshtina-3На 10 и 11 февруари, сряда и четвъртък, в Центъра за услуги и информация в Община Ямбол ще се подават заявления по образец за издаване на разрешение за разполагане на преместваемо съоръжение на базара за продажба на мартеници. Той ще функционира от 17 февруари до 1 март включително и ще бъде организиран по утвърдена схема в обхвата на централна градска част на Ямбол (ул. „Раковски“, площад „Освобождение“, улица „Цар Освободител“, улица „Търговска“ и улица „Джон Атанасов“), площад „Боровец“ и в жилищните квартали на града – „Диана“, „Георги Бенковски“, „Златен рог“.

Продължение...

 
 

Обявиха прием на курсанти във военните училища

Четвъртък, 04 Февруари 2021г. 17:13ч.

matВоенно окръжие Ямбол информира випускниците от средните училища в областта, че започна прием на документи за ранно записване на курсанти за учебната 2021/2022 година за обучение по специалността „Организация и управление на военните формировния на тактическо ниво” в професионално направление „Военно дело”, редовна форма за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен „Бакалавър”, професия „Офицер за тактическо ниво на управление".

Продължение...

 
 

Партиите посочиха своите представители в РИК Ямбол

Четвъртък, 04 Февруари 2021г. 12:31ч.

rik-kons-2021Шест места за ПП ГЕРБ, четири – за „БСП за България“, две за ДПС и по едно за „Обединени патриоти“, ПП Воля и „Демократична България“. Такова ще бъде разпределението на членовете на Районната избирателна комисия за провеждане на парламентарните избори в 31-и Ямболски избирателен район, стана ясно от преведените консултации в Областната управа.

Продължение...

 
 

Кристиан Вигенин ще води листата на социалистите в региона

Сряда, 03 Февруари 2021г. 16:28ч.

Kr.VДосегашният ямболски народен представител Кристиан Вигенин е водач на листата на коалиция „БСП за България“ за Ямболски избирателен район. Неговата кандидатура, заедно с водачите на останалите 30 избирателни района,  беше одобрена от Изпълнителното бюро на левицата и предстои да бъде утвърдена от Националния съвет. По време на номинациите и петте общински организации в Ямболска област изразиха подкрепа за него като кандидат за народен представител и водач на листата.

Продължение...

 
 

Силна кандидатска листа подготвя "Изправи се.БГ" в Ямбол

Сряда, 03 Февруари 2021г. 12:08ч.

manolova-yambolОчаквайте силна предизборна листа с кандидати за народни представители на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ в Ямболска област. Това каза за zonayambol.com областният координатор на формацията Мими Караколева. Номинациите и обсъжданията продължават,  разчита се на доказани професионалисти и хора с активна гражданска позиция, посочи Караколева.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 1171