Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Третокласник от ОУ "Л. Каравелов" с бронз от "Математика без граници"

Вторник, 03 Юли 2018г. 10:00ч.

gogo1Десетгодишният Георги Николов от Основно училище „Любен Каравелов“ спечели бронзов медал в своята възрастова група във финала на Международния турнир „Математика без граници“. Георги Николов, ученик в III "д" на ОУ "Л. Каравелов" през изминалата учебна година, записа отлично представяне в трите предварителни кръга на състезанието и стигна до финала на V-ия Международен турнир в Несебър.

Продължение...

 
 

Разформироваха рота "Helbroc" с церемония край Кабиле

Понеделник, 02 Юли 2018г. 18:16ч.

voenni-42Тържествена церемония по преустановяване на дежурството на контингента от Българската армия, участвал в състава на  Многонационалната бойна група на Европейския съюз „Helbroc BG”, се проведе в 42-ри механизиран батальон – Ямбол. За постигнати високи резултати, военнослужещи бяха наградени с грамоти от командира на Втора механизирана бригада бриг. ген. Костадин Кузмов. Грамотите връчи заместник-командирът на бригадата полк. Недялко Ников, който поздрави военнослужещите и определи участието им в носенето на дежурството като „принос за европейската система за сигурност, в контекста на придобиването на съществен опит на личния състав за изпълнение на задачи, свързани със стратегически решения”.

Продължение...

 
 

"Дизайн на музейни експозиции" в Гаперия "Жорж Папазов"

Понеделник, 02 Юли 2018г. 14:48ч.

galeria012300Художествена галерия „Жорж Папазов“, съвместно с Националната художествена академия, представя изложбата „Дизайн на музейни експозиции“ на студенти от специалност Рекламен дизайн. Изложбата е представителна извадка от студентски проекти със специален фокус върху музейните експозиции - постоянни и временни. Тази учебна задача има за цел да формира широк спектър от умения, свързани със създаването на експозиция, отговаряща на всички съвременни норми и изисквания за функционалност и естетика.

Продължение...

 
 

М. Сивкова: Младежкият дом и дъвките за балони на ГЕРБ...

Неделя, 01 Юли 2018г. 18:34ч.

marieta-sivkova-3Младежкият дом в Ямбол изпадна от списъка на обекти, които ще се проектират през 2018г., коментира общинският съветник инж. Мариета Сивкова. Предвидената актуализация на проекта, изготвен през 2011г., няма да се осъществи, защото кметът така поиска. Мотивът му, че все още няма Насоки за кандидатстване за европейско финансиране, е фалшив и измислен. И в началото на годината, когато предложи да се актуализира проекта, беше ясно, че Насоки няма да има.

Продължение...

 
 

Министерството на икономиката открива информационен център в града

Петък, 29 Юни 2018г. 12:21ч.

priemnaVS3Народният представител Волен Сидеров и министърът на икономиката Караниколов откриват в понеделник Информационен център на Министерството на икономиката в Ямбол. В него експерти от Министерството, представители на Главната дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, Агенцията за малки и средни предприятия и Агенцията за инвестиции ще запознават предприемачи от Ямбол и региона с възможностите за кандидатстване по проекти и финансиране на техния бизнес.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 900

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза