Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Две деца ще се лекуват с пари от благотворителната кампания

Четвъртък, 12 Март 2020г. 16:27ч.

sarcetoОбщина Ямбол отпуска 1008 лева от събраните средства от благотворителната кампания „Подай ръка – спаси живот“ за рехабилитация на 14-годишно дете с детска церебрална парализа. Това реши Общественият съвет към кампанията на свое заседание, съобразно решението на експертна лекарска комисия от 5 март. Денис Величков ще премине рехабилитационно лечение в Специализирана болница за рехабилитация „Банкя“ АД - град Банкя, състоящо се от 21 посещения по 1 час.

Продължение...

 
 

Без открити заседания в Окръжния съд до 11 април

Сряда, 11 Март 2020г. 13:23ч.

sudebna-palata-yambol-1В изпълнение на предприетите превантивни мерки срещу разпространението на коронавирус COVID-19 и направените препоръки от Висшия съдебен съвет, административният ръководител на Окръжен съд Ямбол издаде заповед, според която от 11 март в срок от един месец, в Окръжен съд - Ямбол няма да се разглеждат дела в открити съдебни заседания, с изключение на граждански дела за издръжка, за незаконно уволнение, по Закона за домашното насилие, за осиновяване на дете, по несъстоятелност; наказателни дела за мерки за неотклонение; с подсъдими с наложени мерки за неотклонение „задържане под стража”, по Закона за здравето; други граждански и наказателни дела по преценка на съдията-докладчик.

Продължение...

 
 

Декларациите за доходите достъпни в сайта на НАП

Вторник, 10 Март 2020г. 12:27ч.

nap-zima-3Предварително попълнените декларации за облагане на доходите на физически лица ще бъдат достъпни в портала за е-услуги на Националната агенция за приходите на 10 март 2020г. Всеки ползвател на персонален идентификационен код или квалифициран електронен подпис ще получи достъп до вече въведените данни за доходи от трудови правоотношения, граждански договори и хонорари, доходи от наем за имоти, отдадени под наем на юридически лица и субсидии, изплатени на земеделски производители.

Продължение...

 
 

Преизбраха Катя Георгиева за председател на БСП - Ямбол

Понеделник, 09 Март 2020г. 14:08ч.

bsp-etoКатя Георгиева беше преизбрана за председател на Общинския съвет на БСП в Ямбол на отчетно-изборната конференция, проведена на 7 март. Георгиева събра най-голямата подкрепа на конференцията. За нея с явен вот гласуваха 120 делегати. Катя Георгиева благодари на всички за доверието и сподели, че за нея е изключителна чест получаването на 38 номинации от общо 39 основни партийни организации.

Продължение...

 
 

Мерки за недопускане разпространението на COVID 19

Понеделник, 09 Март 2020г. 13:34ч.

med.savetСлед проведеното извънредно заседание на Министерски съвет, във връзка с набелязването и въвеждането на допълнителни мерки относно заболяването COVID-19, областният управител на област Ямбол Димитър Иванов свика и проведе заседание на Областния медицински съвет. Присъстваха кметове на общини, директорите на РЗИ, РЗОК, на болниците в Ямбол и Елхово, директорите на ОДМВР Ямбол, Гранична полиция Елхово, ТД Национална сигурност Ямбол, представители на РУО, ТД НОИ и др.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза