Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Ревански: Водата трябва да стигне до потребителите!

Четвъртък, 27 Август 2020г. 14:00ч.

04stzСлед срещата в Ямбол в Областна администрация – Стара Загора се проведе втора такава с министъра на околната среда и водите Емил Димитров, на която присъстваха директорът на дирекция „Управление на водите“ Илияна Тодорова, кметът на Ямбол Валентин Ревански, областните управители на област Стара Загора и Сливен Гергана Микова и Чавдар Божурски, заместник-областният управител на област Ямбол Волен Дичев, директорите на местните ВиК дружества – Ямбол и Сливен, както и представители на ВиК-Стара Загора и на Община Нова Загора.

Продължение...

 
 

Възстановяването на Ормана продължава

Четвъртък, 27 Август 2020г. 12:06ч.

05ormanОбщина Ямбол продължава дейностите по възстановяване на местност Ормана. Районът е почистен, служители на община Ямбол изградиха две места с пейки и маси, предстои да бъдат монтирани и допълнителни. Използвани са и старите плочи от ремонта на центъра, които не са счупени при тяхното премахване, за да бъде изградена пътека към чешмата. Материалите не са нови, но могат да бъдат използвани. Гражданите на Ямбол ще могат да използват и течаща вода, благодарение на общите усилия на служителите на Община Ямбол и нашия съгражданин Минчо Минчев.

Продължение...

 
 

Кметът на Ямбол се срещна с Министъра на околната среда и водите

Вторник, 25 Август 2020г. 14:44ч.

mosvВ зала 203 на Община Ямбол се проведе работна среща с министъра на околната среда и водите Емил Димитров, на която присъстваха директорът на дирекция „Управление на водите“ Илияна Тодорова, областните управители на област Ямбол и Сливен Димитър Иванов и Чавдар Божурски, заместник-кметът на Община Ямбол Михаил Керемидчиев, както и директорите на местните ВиК дружества.

Продължение...

 
 

Ремонтът край "Билла" приключва с два дни по-рано

Понеделник, 24 Август 2020г. 15:19ч.

blagoev-remontКметът на Община Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Енчо Керязов инспектираха ремонтните дейности на ул. „Димитър Благоев“ и ул. „Арда“. Те получиха уверение от техническия ръководител на обекта, че фирмата изпълнител се ангажира с обещанието, че ремонтът ще приключи два дни по-рано от предварително обявения срок - на 26 август, сряда, вместо на 28 август, петък.

Продължение...

 
 

Ръст на средната заплата в региона с 2.7% през април - юни

Понеделник, 24 Август 2020г. 12:48ч.

2018-hora-3През второто тримесечие на годината средната месечна работна заплата в Ямболска област е 1 034 лв., съобщиха от Териториално Статистическо бюро Югоизток. Спрямо предходното тримесечие средната заплата се увеличава с 2.7%, а  спрямо същия период на предходната година - с 6.7%. Средната брутна месечна работна заплата в област Ямбол е с 303 лв. по-ниска от същия показател за страната. Средната брутна месечна работна заплата в областта за април е 993 лв., през май - 1 045 лв., и през юни - 1 064 лева.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 1124