Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Празничен концерт на ОУ "Л. Каравелов"

Вторник, 08 Май 2012г. 09:51ч.

35lkСедем клуба – музикални и танцови формации, работещи по проект ”Успех” към ОУ ”Л. Каравелов” въодушевиха публиката, препълнила големия салон на община Ямбол. Формациите са ръководени от преподавателките по музика Жана Кънчева, Веса Ефева и Донка Мавродиева. Ученици, родители и гости аплодираха талантливите изпълнители от музикалните формации и  танцовите състави, като умело бяха провокирани от водещите на концерта - актрисата Велика Видева и ученичката от 5”а” клас Даниел Кръстева. Концертът започна с химна на ОУ ”Л.Каравелов”, изпълнен от формация „До Ре Ми- ни”,

Продължение...

 
 

Кът на Европа в Спортното училище

Вторник, 08 Май 2012г. 08:29ч.

penkaПо повод Деня на Европа - 9 май абитуриентите от СОУ "Пиер дьо Кубертен" в Ямбол проведоха среща с Пенка Илиева, асистент на депутата в Европейския парламент Илияна Йотова в Ямбол. Учениците с внимание проследиха презентацията за създаването и развитието на Европейския съюз, разговаряха за институциите, които решават проблемите на 500-те милиона жители на държавите, членуващи в общността. Абитуриентите се запознаха с най-важните въпроси, с които се занимава Европейския парламент, с полезните придобивки за всеки европеец и получиха материали за създаване на кът на Европа в училището.
 
 

Още пет коли с източени резервоари

Понеделник, 07 Май 2012г. 11:12ч.

police-prolet-3През нощта на 5 срещу 6 май в Ямбол са извършени посегателства над пет леки автомобили, като след пробиване на резервоарите им е източено гориво, информираха от Областната дирекция на полицията. По този начин в квартал “Аврен” от „Нисан Алмера” е извършена кражба на 50 литра дизелово гориво, от „Фолксваген Голф 3” и от „Рено Клио 2” общо около 35 л бензин и неустановено количество бензин от „Форд Галакси” и „Рено Меган Сценик”. По случаите работят служителите на РУ “Полиция” - Ямбол.
 
 

Ритуалът за Гергьовден започва в 11.00

Неделя, 06 Май 2012г. 09:43ч.

obshtina-yambol-1С тържествен ритуал по издигане на националното знаме и молебен за здраве ще бъде отбелязан 6 май – Деня на храбростта и празника на Българската армия в Ямбол. Церемонията ще се състои пред сградата на община Ямбол от 11.00 часа в неделя. В ритуала по издигане на флага ще участват представителни блокове от военните формирования на ямболския гарнизон.
 
 

Още седем коли с източени резервоари

Събота, 05 Май 2012г. 10:05ч.

police-prolet-5Случаите на източване на резервоари от паркирани в града автомобили се увеличават лавинообразно, става ясно от бюлетина на Областната дирекция на МВР в Ямбол. Седем автомобила са станали обект на престъпно посегателство през нощта в четвъртък срещу петък. След пробиване с остър предмет последователно са източени резервоарите на паркирани пред блок 27 на комплекс "Златен рог" "Ситроен Берлинго" със софийска регистрация, "Форд Транзит" с регистрация в София, старозагорска "Дачиа Логан" и "Тойота Ярис" с ямболска регистрация. Същата нощ и по същия сценарий без гориво са останали и "Волво 440" и два лекотоварни "Форд Транзит", всички с ямболска регистрация, паркирани пред блок 18 в "Златен рог". Щетите са в процес на изясняване. По случаите са образувани досъдебни производства в РУ "Полиция" - ямбол.
 
 

Страница 882 от 1100


Подробна 5-дневна прогноза