Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Спипаха шетал из ямболско телефонен измамник

Събота, 05 Май 2012г. 09:14ч.

police-car-319-годишен жител на Стара Загора e извършил серия телефонни измами в региона, съобщиха от Областната дирекция на МВР Ямбол. В началото на месец април двама жители от селата Малък манастир и Голямо Крушево са съобщили, че са били измамени по телефона. Възрастните хора са станали жертви на позната схема, при която непознат мъж се представя по телефона за полицай, следовател или прокурор, от когото зависи освобождаването от ареста на близък роднина, извършил тежко пътно-транспортно произшествие.

Продължение...

 
 

Младежи от Ямбол и Болград в съвместен проект

Петък, 04 Май 2012г. 15:31ч.

mladejki_suvet„Опознай Европа през България от двете страни на Дунава” се нарича съвместният проект на Дружество за приятелство с народите на Русия и ОНД – Ямбол и неформална младежка група от Болград, Украйна, който започна на 1 май. Проектът е на стойност 5242 евро и се реализира с финансовата подкрепа на Програма „Младежта в действие” на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”. През май 10 младежи от област Ямбол ще посетят град Болград и ще участват в тържествата в рамките на дните на българската култура в Украйна.

Продължение...

 
 

В защита правата на потребителите

Петък, 04 Май 2012г. 15:16ч.

hora-liato-1Читалище „Умение-2003” започва реализацията на проект „Потребителски онлайн-център „Умение””. Проектът се осъществява с помощта на Фондация „Работилница за граждански инициативи” по програма „Общностно развитие и гражданско участие” с финансовата подкрепа на Тръста за гражанско общество в Централна и Източна Европа. Основна цел на инициативата е подобряване знанията и уменията на жителите на област Ямбол по отношение на защита на потребителските им права. 10 млади хора на възраст 18-45 години ще бъдат обучени в основните закони и практики по защита на потребителските права, както и да създадат специализиран блог по защита правата на потребителите.

Продължение...

 
 

Стартира Националната олимпиада по информатика

Петък, 04 Май 2012г. 13:15ч.

mg-nadpis2МГ „Атанас Радев” посреща участниците и гостите в републиканския кръг на ХХVІІІ Национална олимпиада по информатика, която ще се проведе от четвърти до седми май. Олимпиадата е организирана от МОМН, РИО – Ямбол, Община Ямбол и МГ „Атанас Радев”. В състезанието участват общо 114 ученици от страната. Те са класираните и допуснати от националната комисия за участие в републиканския кръг. Отборът на Математическа гимназия – Ямбол е в състав от четирима ученици - Йордан Чапъров от XII клас с учител Руско Шиков, Радослав Комитов XI клас с учител Руско Шиков, Пламен Комитов VIII клас с учител Антон Шиков и Енчо Мишинев VII клас с учител Антон Шиков.

Продължение...

 
 

НАП- Ямбол отчита данъчната кампания

Петък, 04 Май 2012г. 12:31ч.

nap-liato-4Над 8500 жители на Ямболска област декларираха в срок доходите си, получени през миналата година в Офиса на НАП в града. Продължава входирането на формуляри, пристигнали по пощата. С тях от НАП –Ямбол очакват декларациите на физическите лица да достигнат миналогодишните-около 12000. През 2012 година подадените в срок (до втори април) корпоративни декларации за облагане на фирмите с данък печалба бяха близо 4800. От тях 600 са подадени на пощенско гише или изпратени по пощата. Различното в тазгодишната данъчна кампания е увеличеният брой на фирмите и гражданите, които ползват интернет-деклариране и плащане на данъка.

Продължение...

 
 

Страница 883 от 1100


Подробна 5-дневна прогноза