Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Зони за отдих изграждат в "Хале" и "Възраждане"

Сряда, 30 Май 2012г. 14:48ч.

obshtina-yambol-1Две нови зони за отдих ще бъдат изградени в ямболските квартали „Хале” и „Възраждане”, съобщи общинската администрация. Това стана възможно след като проектите на община Ямбол бяха одобрени за финансиране от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда. Проектите са на стойност от по 10 000 лева и предвиждат новите зони за отдих да бъдат изградени на мястото на съществуващи подобни пространства. В „Хале” ще бъде облагородено пространството между блокове с номера 3 и 4. Предвижда се изграждането на главна алея с места за сядане и почивка покрай нея.

Продължение...

 
 

Пак катастрофа на изхода за Кукорево

Сряда, 30 Май 2012г. 10:30ч.

bolnica-yambol-146-годишна жена от Ямбол е настанена в болница в тежко състоние след катастрофа във вторник привечер, съобщиха от полицията. На 29 май около 18.40 часа в на обходен път „Юг” възниква пътно-транспортно произшествие между лек автомобил „Хонда Акорд” с английска регистрация, управляван от 30-годишния С.Н. от гр. Ямбол и лек автомобил „Мерцедес 190 Д” с ямболска регистрация, управляван от П.П., на 50 години, също от Ямбол. Водачът на Мерцедеса, движейки се по прав участък в посока към комплекс „Граф Игнатиев” извършва маневра завой наляво, като не пропуска насрещно идващия лек автомобил „Хонда”, отнемайки предимството му.

Продължение...

 
 

Информационна среща по проблемите на простатата

Вторник, 29 Май 2012г. 17:19ч.

lekar-slushalkaОткритa безплатнa среща от кампанията „Отиди на преглед“ за проблемите на простатата при мъжете ще се проведе за втори път в Ямбол. Срещата  e във Военен клуб – Ямбол в сряда от 17.00 ч. с уролога д-р Цвятко Цветков. Информационна среща за проблемите на простатата на граждани със специалист-уролог ще се състои тази седмица в 3 града у нас като част от кампанията за мъжко здраве „Отиди на преглед“. Кампанията стартира в началото на април 2012 г. и ще продължи една година. Основна цел на инициативата е да насърчи мъжете над 50 години да обърнат внимание на симптомите, причинени от увеличаване на простатата и да посетят личния си лекар или специалист-уролог за компетентна помощ, а не да се опитват да се лекуват сами.

Продължение...

 
 

Възможност за смяна на личния лекар отново през юни

Вторник, 29 Май 2012г. 15:14ч.

rzok-yambolПрез месец юни всички здравноосигурени лица, както винаги досега,  имат възможността да направят смяна на личния си лекар като се регистрират при нов общопрактикуващ лекар, напомнят от РЗОК Ямбол. Здравноосигуреното лице, желаещо да смени своя общопрактикуващ лекар представя на новоизбрания здравноосигурителната си книжка, попълнена “Регистрационна форма за постоянен избор на семеен лекар” и документ за актуалния здравноосигурителен статус. За смяната, в периода от 1 до 30 юни, не се изисква отписване от листата на досегашния личен лекар.

Продължение...

 
 

Съветът по етнически въпроси представи отчета си

Вторник, 29 Май 2012г. 14:43ч.

Demografski_28.05.12_003-300Областният съвет за сътрудничество по етнически и интеграционни въпроси проведе заседание в Областна администрация – Ямбол. Основна точка в дневния ред на заседанието, преминало под председателството на областния управител Димитър Иванов, бе приемане на отчет за работата на Съвета за второто полугодие на 2011г. В отчета са включени реализираните проекти, програми и политики в региона, насочени към интегриране на малцинствата, а обобщената информация за проведените в областта инициативи предстои да бъде представена на събранието на Националния съвет по етнически и интеграционни въпроси в София на 30 май.

Продължение...

 
 

Страница 885 от 1114


Подробна 5-дневна прогноза