Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Публично обсъждане на проекта за модернизиране на Зона Център

Събота, 19 Май 2012г. 17:16ч.

01publobsПублично обсъждане на заданието за обновяване и модернизиране на градската среда, чрез реконструкция на централните пешеходни улици се проведе в събота в зала 107 на Община Ямбол. Кметът на града Георги Славов, който откри дискусията, изтъкна необходимостта да бъдат чути широк кръг от мнения на гражданите преди да се пристъпи към изготвянето на проекта. Предложението е във връзка с възможността за кандидатстване по схемата „Зелена и достъпна градска среда” на Оперативна програма „Регионално развитие”.

Продължение...

 
 

Облаци и дъжд и в събота

Петък, 18 Май 2012г. 17:38ч.

dujd-novemberПредупреждение за обилни валежи в Източна България в събота - 19 май, публикува Националният институт по метеорология и хидрология при БАН. Очакваните валежи са между 20 и 30 л/кв.м. Обявеният „жълт” код е в сила за областите Габрово, Велико Търново, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Шумен, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали и Стара Загора. Над Западна България облачността ще се разкъса и ще намалее. В следобедните часове над планинските райони ще се развива купеста облачност и на места е възможно да превали и да прегърми. Над планините в Централна и Източна България ще е облачно и мъгливо с валежи от дъжд, на места с гръмотевици. В Стара планина над 2000 м ще превалява сняг. По Черноморието облачността също ще е значителна, ще има валежи от дъжд, придружени с гръмотевици.
 
 

Работна среща във факултет "Техника и технологии"

Петък, 18 Май 2012г. 17:00ч.

oicЕкипът на Областния информационен център в Ямбол посети Факултета по „Техника и технологии” – Ямбол при Тракийски университет-Стара Загора. „Основната задача в работата на Областен информационен център Ямбол е да бъде по-близо до всеки потенциален бенефициент, за да популяризира акткуална информация за възможностите, които предоставят Структурните и Кохезионния фондове на ЕС", посочи управителят на информационния център Мария Никова на работна среща с академичния състав на факултета. По време на срещата служителите на Центъра представиха три подходящи актуални схеми за кандидатстване по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” -

Продължение...

 
 

Спипаха група крадци на метали

Петък, 18 Май 2012г. 13:21ч.

police-prolet-5След проведени оперативно-издирвателни действия елховските полицаи са разкрили кражбата на 400 метра меден проводник на обща стойност около 10 000 лева. Деянието е извършено през месец март 2012 г. в землището на село Бояново. В хода на разследването е установено, престъплението е извършено от група от 10 мъже на възраст от 20 до 44 години, четирима от тях са жители на село Веселиново, а останалите са от Ямбол. Част от мъжете са направили пълни самопризнания. Работата по разкриването и документирането на цялостната престъпна дейност на групата продължава в РУ “Полиция “ - Ямбол.
 
 

Данъчните в акция по търговските обекти

Четвъртък, 17 Май 2012г. 15:30ч.

nap00100Засилен контрол за наличие на дистанционна връзка на търговските обекти в Ямбол с НАП започнаха инспекторите по приходите. 17 обекта, 15 в Бургас и по един в Сливен и Ямбол, са работели с фискални устройства, които не са свързани с НАП. Инспекторите на Националната агенция за приходите в Бургас извършват проверки и на територията на област Ямбол, за установяване на наличие на дистанционна свързаност на касовите апарати с приходното ведомство. Съставени са 55 акта за установени различни административни нарушения, като най-честите са неиздаване на касова бележка.

Продължение...

 
 

Страница 890 от 1114


Подробна 5-дневна прогноза