Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Четири кражби през последните 24 часа

Сряда, 14 Март 2012г. 11:23ч.

police-car-3През нощта на 12 срещу 13 март на ул. „Патриарх Евтимий” в Ямбол през вентилационен отвор е проникнато в магазин за хранителни стоки и е извършена кражба на различни марки цигари, алкохол и стек олио, всичко на обща стойност около 800 лв.
В РУ “Полиция” – Ямбол е постъпило заявление собственичка на вилен имот в местността “Плачи могила” за това, че на 13 март е установила кражба на 100 метра отрадна метална мрежа и увреждане на циментови колове в имота.
37-годишен мъж е съобщил в ямболската полиция, че на 13 март около 10.00 ч. от дома му на ул.”Драма” е извършена кражба на дванадесет броя въдици, 3 раници и рибарски принадлежности, на обща стойност около 1000 лева.
В полицейското управление е постъпило заявление от 25-годишен жител на града за това, че на 13 март около 14.20 ч. е установил, че са срязани предна и задна леви гуми на ползвания от него лек автомобил „Фолкваген Голф”, паркиран на ул. “Дружба”.
По случаите работят служители от РУ “Полиция” – Ямбол.
 
 

Полицейските инспектори представят отчети

Вторник, 13 Март 2012г. 16:45ч.

police-prolet-3Всяка година през март полицейските инспектори представят резултатите от дейността по опазване на обществения ред и противодействие на престъпността през изтеклата година пред обществеността от обслужваните райони. В своята същност тези срещи декларират желанието на служителите на реда за открит диалог с гражданите по наболелите проблеми на обществения ред в квартала или населеното място.  Гражданите имат възможност да изложат своята позиция, да споделят своята оценка за качеството на полицейските услуги, да направят своите препоръки и предложения за гарантиране спокойствието и сигурност в населеното място и квартала.

Продължение...

 
 

Таня Димитрова става посланик в Хърватска

Вторник, 13 Март 2012г. 15:50ч.

taniata-300Правителството предложи на президента Плевнелиев кандидатурата на Областния управител на Ямболска област Таня Димитрова за посланик на България в Хърватска. Народният представител Меглена Плугчиева е предложена за посланик на България в Швейцария, това съобщиха от пресцентъра на Министерство на външните работи. Правителството реши на свое заседание днес да предложи на президента на Република България нови 7 кандидатури за посланици. Петима от предложените посланици са кариерни дипломати,

Продължение...

 
 

52-годишен наркопласьор влезе в ареста

Вторник, 13 Март 2012г. 12:50ч.

Ямболските антимафиоти задържаха 52-годишен наркопласьор. Акцията е проведена на 12 март в централна градска част на Ямбол от служители на сектор Борба с организираната престъпност при Областната дирекция на МВР Ямбол. В хода на операцията в момент на разпространение на високорискови наркотични вещества е установен и задържан криминално проявеният и осъждан К.К. (52 г.) от Ямбол. При последвалите процесуално-следствени действия в автомобила на задържания е открит полиетиленов плик, съдържащ 360 броя сини таблетки с лого „Мерцедес”, с общо тегло 110 грама. На полевия  наркотест иззетото вещество е реагирало положително на метамфетамин. К.К. е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Работата по случая продължава. В сектор БОП - Ямбол е образувано досъдебно производство.
 
 

Д-р Славов печели конкурса за управител на ДКЦ 1

Понеделник, 12 Март 2012г. 16:43ч.

Предложението за утвърждаване на резултатите от проведения конкурс за избор на управител на „ДКЦ № 1 – Ямбол” ЕООД е внесено в Общински съвет Ямбол от председателя на конкурсната комисия – зам.-кметът Красимира Петрова. Комисията за избор на управител на Диагностично-консултативния център определя кандидата Венцислав Иванов Славов за спечелил конкурса за управител на „ДКЦ № 1 – Ямбол” ЕООД със средна аритметична оценка от разработката и проведеното събеседване: мн. добър 5,21. Другият участник в конкурса Димитър Василев Брънков е класиран с оценка добър 3,98. Кандидатът Атанас Панчев Славов не е допуснат до втори етап от конкурсната процедура, заради липса на удостоверение за придобита специалност „Здравен мениджмънт”. За спечелил конкурса за управител на „Дентален център № 1 Ямбол” ЕООД е определен единственият кандидат - досегашният управител доктор Христо Желев. Средната му оценка от разработката и събеседването е 5,67. Решенията на двете конкурсни комисии следва да бъдат утвърдени с решение на общинския съвет.

 
 

Страница 890 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза