Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

На 10 февруари е публичното обсъждане на проекто-бюджета

Вторник, 02 Февруари 2021г. 17:15ч.

Obshtina-sgrada-april2020Кметът на община Ямбол Валентин Ревански отправя покана за публично обсъждане  на проекта за бюджет на община Ямбол за 2021 година, което ще се проведе на 10 февруари, сряда, от 16.00 часа в зрителната зала на Община Ямбол. В обсъждането са поканени за участие жителите на града, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, ръководители на бюджетни звена, на граждански сдружения, общински съветници и други заинтересовани лица.

Продължение...

 
 

Шофьор, причинил смъртта на колоездач, застава пред Темида

Понеделник, 01 Февруари 2021г. 15:47ч.

sudebna-palata-yambol-1Окръжна прокуратура Ямбол предаде на съд водач на камион, обвинен за причиняване по непредпазливост смъртта на колоездач. Престъплението е извършено на 23.07.2019г. в Ямбол. То е квалифицирано по чл.343, ал.3, б.„б“, предл.1, вр.ал.1, б.„в“, вр.чл.342, ал.1 от НК. По време на разследването е установено, че Б.Г., който е управлявал камион, е нарушил правилата за движение по пътищата, тъй като не е оставил необходимото разстояние спрямо изпреварван от него колоездач.

Продължение...

 
 

Областният управител с писмо до Инициативния комитет и кметовете в боляровските селища

Понеделник, 01 Февруари 2021г. 13:32ч.

oa-3Областният управител на област Ямбол изпрати писма до Инициативния комитет за провеждане на местна гражданска инициатива град Болярово и кметовете и кметските наместници на селата Воден, Горска поляна, Иглика, Ситово, Крайново, Малко Шарково и Шарково във връзка с изясняване на факти и обстоятелства по отношение на проведена процедура по даване разрешение за проучване на подземни богатства на площ „Иглика“.

Продължение...

 
 

ГЕРБ в подкрепа на модернизацията на Градския стадион

Петък, 29 Януари 2021г. 15:15ч.

stadion-gerbСъветниците от групата на Политическа партия ГЕРБ в Ямбол категорично подкрепиха искането Община Ямбол да продължи модернизацията и подобряването на градския стадион, чрез изготвяне на проект за ремонт и реконструкция на лекоатлетическата писта и кандидатстване за финансиране от Министерство на младежта и спорта. Това е продължение на добрата политика на Министерството и на министър Красен Кралев за инвестиции и подобряване на средата за спорт в Ямбол.

Продължение...

 
 

Кр. Вигенин: Златодобив в Странджа няма да допуснем

Петък, 29 Януари 2021г. 15:04ч.

vigenin-NSХората от Боляровски и Елховски регион трябва да знаят, че златодобив в Странджа няма да допуснем, заяви от парламентарната трибуна ямболският народен представител и зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин по повод на негов въпрос към министъра на енергетиката Теменужка Петкова за сключен  договор за търсене и проучване на метални полезни изкопаеми в площ "Иглика", разположена в землищата на села от общините Болярово и Елхово.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 1171