Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Постоянен арест за нападателите на таксиметровия шофьор

Петък, 15 Декември 2017г. 16:55ч.

sudebna-palata-yambol-3Oкръжният съд задържа под стража с постoянна мярка двамата ученици, обвинени в извършването на грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор. Те са обвинени за това, че на 11 декември около 20.30 в село Дражево, действайки в съучастие като съизвършители са направили опит да отнемат чужди движими вещи от владението на 31-годишен таксиметров шофьор – лек автомобил „Форд“ и парите от оборота, с намерение противозаконно да ги присвоят, като са употребили сила и заплашване –

Продължение...

 
 

"Уплътниха" Пежо 307 с монтажна пяна

Петък, 15 Декември 2017г. 11:27ч.

police-car-1В Районното управление на полицията в Ямбол е постъпил сигнал от жител на града, за това че през нощта срещу 14 декември е нанесено увреждане, чрез впръскване на монтажна пяна във вратите на лек автомобил „Пежо-307“, паркиран в комплекс „Диана“. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група.

Продължение...

 
 

Топъл обяд от БЧК за децата в риск

Петък, 15 Декември 2017г. 10:00ч.

TO1Областната организация на БЧК съвместно с мрежата за благотворителност на Червения кръст реализира проект „Топъл обяд” за 274 деца в риск от региона. Деца получават топъл обяд през студените зимни месеци на учебната година. Общините Ямбол, Тунджа и Болярово са партньори по проект „Топъл обяд” и съфинансират част от дейностите.

Продължение...

 
 

Престижно признание за "Язаки България"

Сряда, 13 Декември 2017г. 14:22ч.

YazakiEmployer1Групата заводи на „Язаки България“ бе отличена на годишния форум „Работодател на годината”, организиран за 14-и пореден път от Агенцията по заетостта. Компанията, която е част от японския лидер в производството на автомобилни компоненти Yazaki Corporation, получи награда в категория „Работодатели с най-съществен принос на националния трудов пазар”.

Продължение...

 
 

От полицията за тежкото престъпление край Дражево

Вторник, 12 Декември 2017г. 18:03ч.

gen4-iovitaСлужители на полицията в Ямбол разкриха въоръжен грабеж,  придружен с опит за убийство. Двама младежи, единият от които непълнолетен, са привлечени в качеството им на обвиняеми. Подробности по разследването представиха директорът на ОДМВР Ямбол старши комисар Генчо Иванов, зам.-административният ръководител на Апелативна прокуратура Бургас Йовита Григорова и зам.-административният ръководител  на Окръжна прокуратура Ямбол Димитринка Георгиева.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 854


Подробна 5-дневна прогноза