Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Двама застават пред съда след извършен грабеж

Четвъртък, 17 Май 2018г. 08:26ч.

sudebna-palata-yambol-3Окръжната прокуратура в Ямбол предаде на съд двама мъже от града, извършили грабеж край Безистена през ноември миналата година. Светлан К. (на 41 г.) и Димитър С. (на 37 г.) са подсъдими за това, че на 10 ноември на площад „Освобождение“, пред централниия вход на „Безистен“, действайки в съучастие като извършители са отнели чужди движими вещи на обща стойност 693 лв., от владението на собственика им Георги Г., с намерение противозаконно да ги присвоят,

Продължение...

 
 

Четвъртокласничка се върна с награда от френската столица

Сряда, 16 Май 2018г. 10:29ч.

amundzieva-paris1Четвъртокласничката Божидара Амуджиева от ОУ „Любен Каравелов“ се върна от Париж, където участва в церемонията по награждаване на победителите в Международния конкурс за детска рисунка „Draw Me Peace". Божидара, която участва със своята рисунка „Мирът около нас“, е сред победителите във възрастоватаЧетвъ група от 8 до 12 години. Официалната церемония беше в зала „Рене Коти“ на Люксембургския дворец във френската столица.

Продължение...

 
 

Разследват кражби в "Зорница" и "Граф Игнатиев"

Сряда, 16 Май 2018г. 09:33ч.

police-car-1Служители от ямболската полиция разследват две кражби, извършени в града през нощта срещу 15 май. В сряда предиобед в полицията е постъпил сигнал за констатирана кражба на около 300 лева от фирмен обект в комплекс „Зорница“. Установено е, че в помещението е проникнато след отключване на входната врата.

Продължение...

 
 

Полицията взема под контрол абитуриентските тържества

Вторник, 15 Май 2018г. 14:34ч.

TYPAK 00100Във връзка с предстоящите абитуриентски тържества и масови прояви, свързани с 24 май, служителите от Областната дирекция на МВР подготвят множество превантивни и контролни мерки за осигуряване на обществения ред и безопасността на движението на територията на областта. Създадена е организация за максимално и ефективно използване на полицейските сили в районните управления Ямбол, Елхово, Тунджа и Стралджа. С училищните ръководства са уточнени датите и местата за провеждане на организираните мероприятия.

Продължение...

 
 

Оповестиха имената на наградените по повод 24 Май

Вторник, 15 Май 2018г. 13:46ч.

kiril-metodi QVgaОбщина Ямбол оповести имената на тазгодишните носители на най-високото отличие в областта на образованието и науката в града. Наградата на името на Ради Иванов Колесов се връчва ежегодно по повод 24 май за високи постижения или цялостна, високопрофесионална дейност в областта на просветата. Постъпилите до 30 април предложения бяха разгледани на заседание на Специализираната комисия, която излезе със следните решение: колективна награда за преподавателски екип се присъжда на екипа на Детска градина „Пламъче“, наградата за цялостен принос и дългогодишна дейност в областта на образованието и науката е отредена на Донка Мавродиева, старши учител по музика в ОУ „Л. Каравелов“.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 891

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза