Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Още три случая на телефонни измами в града

Понеделник, 28 Януари 2019г. 10:16ч.

police-2Служители от полицията в Ямбол разследват три телефонни измами по схемата "съдействие на полицията за задържане на телефонни измамници". Досъдебните производства са образувани в неделя, след постъпили сигнали от три възрастни жени, станали жертви на измамниците. По данни на потърпевшите престъпните деяния са извършени на 25, 26 и 27 януари. Въведени в заблуждение, че помагат на полицаите, те са дали на измамниците, като изхвърлили през терасите на домовете си, общо около 12 000 лева.

Продължение...

 
 

Ревански в отговор на ПР-съобщение в сайта на Общината

Понеделник, 28 Януари 2019г. 08:45ч.

0123 1Бизнесменът Валентин Ревански разпространи своя отговор във връзка с публикувано от ПР отдела на кмета на Ямбол съобщение със заглавие: "Бизнесмен "посегна" на общински служители". Важното пресъобщение е качено на сайта на общината в рубриката „Новини”, посочва Ревански. Ето и пълния тескт на неговата позиция: „Предизвикан съм и не мога да замълча, срещу  неверните и манипулативни твърдения, разпространени oт кмета на община Ямбол Георги Славов и от неговия пресцентър.

Продължение...

 
 

Недопустимо посегателство срещу доброволец за местния референдум

Петък, 25 Януари 2019г. 14:33ч.

bolnica-yambol-4Инициативният комитет за събиране на подписи за провеждане на местен референдум в Ямбол разпространи официална позиция по повод информациите за извършен побой над доброволец, събиращ подписи за инициативата. „Наш доброволец за събиране на подписи за иницииране на местен референдум е бил пребит на 23 януари около 18.30 часа, пишат от Инициативния комитет.

Продължение...

 
 

За безопасното придвижване на земеделска техника

Петък, 25 Януари 2019г. 13:39ч.

oa-proletПо инициатива на областния управител Димитър Иванов се проведе среща за набелязване на мерки за безопасно движение на селскостопанска техника по републиканската и общинска пътна мрежа на територията на областта. В срещата взеха участие представители на общините в област Ямбол, на заинтересованите и ангажирани институции и представители на Асоциацията на земеделските производители.

Продължение...

 
 

Гигантски маски от Кукерландия тръгнаха за "Сурва"

Четвъртък, 24 Януари 2019г. 15:19ч.

zz-giantsМаските – гиганти от ямболския фестивал „Кукерландия“ и тази година ще бъдат една от атракциите на започващия в петък Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва“ в Перник. Осем триметрови маски ще оформят експозицията на открито до Двореца на културата в Перник. Артистичните инсталации представят в стилизиран вид характерни за региона на Ямбол кукерски маски. Те са част от общо 20-те подобни съоръжения, оформящи Алеята на гигантските маски на ямболския фестивал.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 950

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза