Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Приемат документи от кандидати за професионално обучение

Петък, 05 Юни 2020г. 09:35ч.

buropotruda-julyБюрото по труда в Ямбол започва прием на заявления на безработни лица за включване в обучения за придобиване на професионална квалификация. Безработните, които искат да се обучат, могат да подадат заявления в бюрото по труда за обучение по професии заварчик, работник в растениевъдството, помощник в строителството и водач на МПС за обществен транспорт.

Продължение...

 
 

639 деца се върнаха в детските градини в началото на юни

Петък, 05 Юни 2020г. 08:58ч.

encho-sdgДетските заведения на територията на община Ямбол отвориха врати на първи юни и работят при пълно спазване на противоепидемичните изисквания на Министерството на здравеопазването. 639 деца от общо 2406 са посетили детските градини след възстановяване на работата им. Средният им брой в група е около 10 деца.

Продължение...

 
 

Стартираха дейностите по ремонта на пътя Ямбол - Сливен

Четвъртък, 04 Юни 2020г. 16:27ч.

kostov-ivanovЗапочна ремонтът на участъка на област Ямбол от републиканския път II-53 „Ямбол – Сливен“. Частта на нашата област е от 8 км. Ремонтните дейности се изпълняват от Областно Пътно управление по договор за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Ямбол и са на стойност над 5,5 млн. лв. Областният управител Димитър Иванов и директорът на Областно пътно управление Ямбол инж. Галин Костов проследиха старта на дейностите на най-натоварения път в областта.

Продължение...

 
 

Ямбол - Крушаре в ремонт до началото на есента

Сряда, 03 Юни 2020г. 15:57ч.

valiakОт 4 юни започва ремонтът на 8,6 км от път II-53 Сливен – Ямбол между Крушаре и Ямбол (от км 136 до км 144+604) на територията на Ямболска област, съобщиха от Агенция Пътна инфраструктура. Строителните дейности ще се изпълняват поетапно на участъци от 50 м, за да не се затруднява трафикът. Движението ще се осъществява двупосочно в една лента и с ограничение на скоростта до 50 км/ч. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват пътната сигнализация и ограничението на скоростта.

Продължение...

 
 

Опасна муцуна влиза зад решетките за две години

Сряда, 03 Юни 2020г. 15:50ч.

sudebna-palata-yambol-3По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура Ямбол, след постигнато споразумение в съдебно заседание, бе наложено ефективно наказание от две години лишаване от свобода спрямо жител на града. Красимир Т. е приел всички факти от обвинителния акт и е признал вината си за това, че е причинил две телесни повреди на Костадин М. (след удар с лопатка за смет по лицето и ухапване в областта на дясната ушна мида), телесна повреда на Костадин К. (след удари с юмрук и лопатка за смет в главата), като деянията са извършени по хулигански подбуди. Красимир Т. е причинил и телесна повреда на полицейски служител (след като го ухапал в предмишницата).

Продължение...

 
 

Страница 9 от 1108


Подробна 5-дневна прогноза