Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Кражби от автомобили и от търговски обект на Осми март

Понеделник, 09 Март 2020г. 11:25ч.

cars-4В Районното управление на полицията в Ямбол е образувано досъдебно производство за кражби от два автомобила. В неделя е постъпил сигнал, че през нощта срещу 8 март в комплекс „Златен рог“, след взлом на стъкла на врати на „Рено Туинго” и „Форд Фиеста” са отнети акумулаторните батерии на автомобилите.

Продължение...

 
 

Творби на бразилски фотографи ще гостуват в галерия "Стойчев"

Петък, 06 Март 2020г. 17:19ч.

00010 yemanjaАрт-галерия „Стойчев“ подготвя специална изненада за почитателите на изкуството от града след по-малко от месец. В началото на април в Ямбол ще бъде представена изложба на двама бразилски фотографи. Габриел Лордело и Тадеу Бианкони от бразилския щат Еспириту Санто ще представят 25 творби, обединени под названието „Йеманжа“.

Продължение...

 
 

Нов клуб за хората от третата възраст в "Бенковски"

Петък, 06 Март 2020г. 16:38ч.

04mishoЗаместник-кметът на Община Ямбол МИхаил Керемидчиев откри четиринадесетия пенсионерски клуб в Ямбол. Клуб „Бенковски“ се помещава в ремонтирана със средства на общината сграда до блок 16 в квартал „Георги Бенковски“. Керемидчиев пожела на пенсионерите да се събират за много хубави поводи.

Продължение...

 
 

Постоянен арест за автора на дръзко престъпление в "Бенковски"

Четвъртък, 05 Март 2020г. 16:10ч.

sudebna-palata-yambol-1По искане на Окръжна прокуратура Ямбол бе взета мярка за неотклонение задържане под стража спрямо 39-годишен мъж от града. Недялко К. излязъл от затвора преди две години, е обвинен за това, че отнел калъф с документи и сумата от 200 лв. от владението на възрастен мъж. Деянието е извършено на първи март пред жилищно помещение в ж.к. „Бенковски“. Спрямо пострадалия е употребена сила, изразяваща се в нанасяне на побой по тялото и главата, в резултат на който пострадалият е получил тежка телесна повреда.

Продължение...

 
 

Съгласуваха промени в маршрутните разписания в Община Стралджа

Четвъртък, 05 Март 2020г. 15:55ч.

tyranspВ Областна администрация Ямбол се проведе заседание на Областна транспортна комисия. В хода на заседанието бяха обсъдени и приети промени в маршрутните разписания на обществения транспорт на територията на община Стралджа. Единадесет са маршрутните разписания, които са актуализирани, след предварително съгласуване с кметовете на общините Ямбол и „Тунджа“.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 1083


Подробна 5-дневна прогноза