Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол

Нова идея за Синята зона, започва допитване

Понеделник, 18 Ноември 2019г. 18:18ч.

sinya-zona-1Във връзка със запитване на граждани за възможността за паркиране в района на „Синя зона“ срещу заплащане в близост до работните им места, община Ямбол предлага нов вид абонамент по месторабота. След въвеждането на трети етап от „Синя зона“ общият брой на паркоместата за платено паркиране е 917. От направения анализ за заетостта на паркоместата в различни часове на работното време на „Синя зона“ става ясно, че около 350 паркоместа средно са свободни през деня.

Продължение...

 
 

Родолюбива акция на военните от механизирания батальон

Неделя, 17 Ноември 2019г. 19:01ч.

Pam 4В навечерието на 19 ноември – Празника на Сухопътни войски, военнослужещи от 42-ри механизиран батальон – Ямбол почистиха и освежиха войнишките паметници в две села от община „Тунджа”.  Посещението на местата на бойна слава и почит бе инициатива на командването и личния състав на батальона по случай предстоящия празник и се реализира съвместно с кметовете на селата Победа и Челник.

Продължение...

 
 

Празнични дни с много изненади в ПГХТТ Ямбол

Петък, 15 Ноември 2019г. 11:22ч.

PGHTTВ Професионалната гимназия по хранителни технологии и туризъм в Ямбол в средата на идната седмица предстоят поредица от прояви, посветени на 56-та годишнина от създаването на училището. Във вторник, 26 ноември, от 13.30 е откриването на изложба на хлебни и сладкарски изделелия, приготвени от възпитаниците на гимназията, веднага след това, от 14.00 е началото на забавната игра по чужди езици. В сряда, отново от 13.30 е индивидуалното състезание „В света на подправките“, в 14.30 започва отборен интерактивен конкурс „Уча се и се забавлявам“.

Продължение...

 
 

Първи занятия в Детските полицейски управления в региона

Петък, 15 Ноември 2019г. 10:19ч.

dpu-taБЧК стартира провеждането на първите обучения с ученици от шестите класове в четири училища от общините Ямбол, Тунджа, Елхово и Стралджа, включени в Националната програма на МВР „Детско полицейско управление”. Инициативата се реализира за поредна година в партньорство с „Охранителна полиция”, „Пътна полиция”, „Криминална полиция”, психолози от лабораториите на МВР и духовни лица от съответните населени места.

Продължение...

 
 

Отворени врати в понеделник във Войскови район Кабиле

Петък, 15 Ноември 2019г. 07:59ч.

voenni-kabileВ навечерието на Празника на Сухопътните войски 42-ри механизиран батальон и 20-ти самоходен артилерийски дивизион организират показ на основни образци въоръжение и техника на 18 ноември във войскови район Кабиле. Вратите на двете формирования от състава на Втора механизирана бригада ще бъдат отворени за обществеността от 10.00 часа. В рамките на Деня на отворените врати, на специално развърнати места, посетителите ще имат и възможността да наблюдават презентационни филми за Сухопътните ни войски, като празничната атмосфера ще се допълва от военни маршове и емблематични песни за Българската армия.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 1044


Подробна 5-дневна прогноза