Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Бизнес
Бизнес

Нов търговски център отвори врати в града

Четвъртък, 05 Ноември 2020г. 16:57ч.

1-reteilaКметът на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Михаил Керемидчиев бяха сред гостите на тържественото откриване на новия търговски център „Ритейл Парк Ямбол“. Освещаването на обекта беше извършено от Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий и свещеници от ямболските храмове. „Уважаеми господин областен управител, господин кмете на град Ямбол, драги гости братя и сестри, само преди няколко месеца имахме едно общо желание – да бъде построен и завършен в срок този мол.

Продължение...

 

LIDL откри втори магазин в град Ямбол

Понеделник, 02 Ноември 2020г. 13:47ч.

11-02-lidlДнес отвори врати 105-ият Lidl магазин в България, който се намира в град Ямбол в „Ритейл парк – Ямбол", на ул. „Битоля" №37. Обектът е втори за веригата в града и с него Лидл България ще даде достъп на още повече потребители от региона до богат асортимент продукти с оптимално съотношение качество-цена, особено важни за клиентите в настоящата обстановка и при предстоящите коледни празници.

Продължение...

 
 

Специална промоция на Milka във "Вилтон" в "Златен рог"

Четвъртък, 04 Април 2019г. 11:19ч.

vilton-zl-rogЛюбимият шоколад „Milka“ тръгва на турне в селектирани магазини в страната. Промоцията в Ямбол е в събота и неделя, шести и седми април, в магазин „Вилтон“ в комплекс „Златен рог“.

Продължение...

 
 

Павел Додов не очаква драстичен скок на цените на пазара

Петък, 19 Януари 2018г. 10:37ч.

pavel-dodov-1Малко или много по-високата цена на електричеството ще се отрази на пазара, зависи кой как калкулира поскъпването, но не чаквам драстично увеличение на цените на стоките. Това заяви бизнесменът Павел Додов, един от съсобствениците  на популярната търговска верига „Вилтон“ по повод очакваното поскъпване на тока за бизнеса. Трябва да поясним, каза Додов пред zonayambol.com, че когато се сключват договори на свободния пазар, те са на годишна база, въпреки че може да има и анекси, които да индексират състоянието на пазара или продажбата на електроенергия.

Продължение...

 
 

Представят възможности за подкрепа на предприемачите

Сряда, 20 Септември 2017г. 11:39ч.

OOICДве процедури от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, свързани с предприемачеството, представиха експерти от ОИЦ Ямбол на информационна среща в офиса на центъра. "Подкрепа за предприемачество“ има за цел предоставяне на подкрепа на лицата, желаещи да развиват собствена стопанска дейност под формата на консултации, обучения, менторство и др. за преценка на предприемаческите им идеи, придобиване на знания и умения за изготвяне на бизнес план, за намиране на подходящи източници на финансиране и за управление на бизнеса.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 6

banner 300x250 PASHA