Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Болярово
Болярово

Недоволство в Болярово за закриването на граничния участък

Четвъртък, 16 Юни 2022г. 18:23ч.

01granitsa-300Кметът на община Болярово Христо Христов възрази остро срещу решението на министъра на вътрешните работи да бъде закрит местния граничен полицейски участък. Това решение не е съгласувано с ръководството на община Болярово. За него кметът е научил неофициално, вследствие на което веднага е потърсил съдействието на народни представители и от президента. Решението обаче е факт и през юли предстои всички служители на ГПУ-Болярово да бъдат преместени.

Продължение...

 

В подкрепа на земеделските производители от Болярово

Четвъртък, 28 Октомври 2021г. 19:23ч.

bolearovoНеобходимостта от разкриването на служба по земеделие в град Болярово беше обсъдена за пореден път от общинските съветници в редовно заседание на местния Общински съвет. В момента има разкрит офис с двама специалисти, но това е само частично разрешение на проблема, тъй като те нямат правомощията да съдействат на земеделските производители, коментира кметът на общината Христо Христов.

Продължение...

 
 

Американска подкрепа в образователната сфера

Сряда, 10 Февруари 2021г. 09:54ч.

ranicБългарският Червен Кръст започна разпределението на 335 комплекта за образователно и творческо развитие на деца, включени в програма „Топъл обяд” през настоящата учебна година в областта. Инициативата се осъществява по програма „Дейности в отговор на COVID-19“, финансирана от Американската агенция за международно развитие, с подкрепата на Международната Федерация на Дружествата на Червения кръст и Червения полумесец.

Продължение...

 
 

Отменят масовите прояви за Димитровден в Болярово

Вторник, 20 Октомври 2020г. 15:42ч.

bolearovoОбщина Болярово се съобрази с препоръките на здравните власти и отмени масовите прояви по повод храмовия празник на града - Димитровден. С цел да се предотврати струпването на много хора на едно място се отменят приятелският футболен мач между местния ФК „Ботев“ и гостуващ отбор, игрите на пейнтбол в парка, кулинарното шоу на Ути Бъчваров, концертните прояви и традиционното литийно шествие с иконата на свети Димитър. Всички те бяха предвидени да се проведат на открито, но се очаква да съберат значителен брой участници - местни жители и гости от съседни общини, което би създало сериозни затруднения за спазването на ограничаващите противоепидемични мерки.

Продължение...

 
 

Нов управленски мандат за Христо Христов и БСП в Болярово

Понеделник, 28 Октомври 2019г. 09:08ч.

bolearovoКандидатът на „БСП за България“ за нов управленски мандат като кмет на Община Болярово Христо Христов печели категорична победа в изборите на 27 октомври. За Христо Христов са гласували 74.65% от избирателите в общината (1581 гласа) срещу 482 гласа (22.76%) за неговия опонент от ПП ГЕРБ Петър Христов.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 20