Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Тийн зона ГПЧЕ "В.Карагьозов"
ГПЧЕ "Васил Карагьозов"

GP4E-logo-nadpis

Гимназия с преподаване на чужди езици “Васил Карагьозов” – гр.Ямбол

Член на Асоциацията на Кеймбридж училищата и
изпитна база на Кеймбридж

ОБЯВЯВА

Прием за учебната 2011/2012 година:

След завършен VІІ клас – 3 паралелки,

профил Чуждоезиков: Английски език,
втори чужд език по избор (немски, френски, руски език)

Тел. за контакти: 046/66 10 40;66 10 39; 0894450150

Училище за победители! 

Бъди един от нас!

gpche-1

gpche-3

 

 

 

 

 

 


gpche-kompkabineti

Дори и напредналите в компютърните технологии тийнейджъри ще бъдат приятно изненадани от модерната база в ГПЧЕ. Със своите съвременно оборудвани компютърни кабинети и зали за презентации, с перфектно обучените преподаватели, училището дава възможност на всеки ученик да влезе в чудния свят на компютрите по най-добрия начин – със съвременни компютърни конфигурации и нов софтуер.
Залите за презентации пък превръщат обучението в наистина интересно, както и дават възможности на учениците да докажат себе си пред публика, а и да се учат да подготвят добра презентация по определена тема.


gpche-bibloioteka

Гимназията разполага с богата училищна библиотека, в която всеки ученик абсолютно безплатно може да ползва необходимата му учебна или художествена литература. Библиотечният фонд се състои от над 50 000 заглавия, голяма част от които – прозведения на английски, френски, немски и руски език, както и многоезични речници и речници.

 

 

  


gpche-studio

Журналистиката е особено привлекателна за младите хора. И макар че повечето от тях само въздишат по лицата от новинарските емисии, в нашата гимназия тийнейджърите имат уникалния шанс да направят първи стъпки в тази вълнуваща професия, да снимат и монтират кадри, да пишат своите първи статии за вестници и сайтове. Това е възможно в клуба по журналистика в ГПЧЕ, ръководен от преподавателката по Български език и литература Росица Бакалова. Под нейно ръководство бъдещите репортери подготвят и телевизонното предаване „Тетрадка по всичко".

gpche-baseinУчилището разполага с голям и добре отоплен закрит басейн , който отговаря на всички хигиенни изисквания. Басейнът предлага не само чиста вода и чудесни условия за плуване, но и напълно достъпни курсове по плуване за начинаещи. За безопасността на децата се грижи квалифициран спасител.

 

 

 

Ивана Янева получи наградата си за второ място в международния епистоларен конкурс

Сряда, 23 Ноември 2016г. 16:46ч.

16-11-24-1На 23 октомври 2016 г. главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Деян Дънешки връчи наградата на Всемирния пощенски съюз на ученичката от ПГПЧЕ „Васил Карагьозов" -Ямбол след официалното откриване на обновената Централна пощенска станция в града.

Продължение...

 
 

Престижна награда за млад ямболски футболист

Петък, 13 Ноември 2015г. 09:31ч.

2015-11-13-nagrada-1На 10 ноември 2015г. на Националния стадион „Васил Левски” бяха наградени най-добрите млади футболисти за 2015г., участвали в турнирите по Национална програма „Децата и футболът”. Янаки Панайотов, ученик от шести клас в ГПЧЕ „Васил Карагьозов” и възпитаник на треньора по футбол Тодор Пачев, получи престижната награда и се нареди сред 16-те най-добри млади футболисти на България.
На тържествената церемония присъстваха: заместник-министърът на младежта и спорта Асен Марков, както и футболните величия Димитър Пенев, Даниел Боримиров, Тодор Янчев, Христо Йовов и президентът на АБФ Дончо Донев.
Националната програма „Децата и футболът" е създадена през 1999 г. Реализира се от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на Министерството на младежта и спорта и Българския футболен съюз. Програмата е насочена към децата от 10 до 14 години. В тази възраст се оформя техния характер и те са най-податливи на всякакви влияния. Целта е  да бъдат привлечени да играят организирано футбол, за да бъдат  предпазени от опасността да станат зависими от дрогата, тютюна, алкохола и компютърната пристрастеност. Футболът е един от спортовете, който развива у децата висока двигателна активност, а с емоциите, които създава е най-интересен и достъпен за всички деца. Всичко това допринася за тяхното физическо развитие в тази най-ранна възраст. Освен спортно-техническата полза, всички деца, участващи в турнирите, получават пълна футболна екипировка, топки и много други спортни пособия.
2015-11-13-nagrada-2
Асоциацията на българските футболисти отличи с награди най-добрите млади футболисти, участвали в детските футболни турнири, част от Националната програма "Децата и Футболът" през 2015г. Това са:
Стоян Сотиров от ФК „Чепинец" - Велинград с треньор Ангел Минчев
Янаки Панайотов от ОФК „Ямбол - 2004" – Ямбол с треньор Тодор Пачев
Янислав Цачев от ФК „Локомотив" – Горна Оряховица с треньор Лъчезар Русев
Мартин Хайдаров от ПФК „Ботев" – Пловдив с треньор Георги Андонов
Цветомир Цанев от ПФК „Берое" – Стара Загора с треньор Венелин Сивриев
Димо Кръстев от ФК „Черноморец" – Бургас с треньор Пламен Младенов
Антонио Андонис Фоти от ПФК „Черно море" – Варна с треньор Иван Николов
Рамис Ерсоев от ОФК „Поморие" – Поморие с треньор Лъчезар Данев
Ефе Али Али от ФК „Хасково - 2009" – Хасково с треньор Кирчо Крумов
Калоян Иванов от ОФК „Бдин - 1923" – Видин с треньор Павел Павлов
Иван Андонов от ПФК „Левски" – София с треньор Красимир Петров
Мартин Симеонов от ФК „Спартак" – Пловдив с треньор Манол Георгиев
Александър Марков от ФК „Етър" – Велико Търново с треньор Стефан Ангелов
Георги Захариев от ФК „Арда - 1924" – Кърджали с треньор Петър Бумбаров
Светослав Димов от ОФК „Пирин" – Благоевград с треньор Атанас Николов
Преслав Георгиев от ПФК „Спартак" – Плевен с треньор Роберт Петров
 
 

Страница 2 от 11