Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Тийн зона ГПЧЕ "В.Карагьозов"
ГПЧЕ "Васил Карагьозов"

GP4E-logo-nadpis

Гимназия с преподаване на чужди езици “Васил Карагьозов” – гр.Ямбол

Член на Асоциацията на Кеймбридж училищата и
изпитна база на Кеймбридж

ОБЯВЯВА

Прием за учебната 2011/2012 година:

След завършен VІІ клас – 3 паралелки,

профил Чуждоезиков: Английски език,
втори чужд език по избор (немски, френски, руски език)

Тел. за контакти: 046/66 10 40;66 10 39; 0894450150

Училище за победители! 

Бъди един от нас!

gpche-1

gpche-3

 

 

 

 

 

 


gpche-kompkabineti

Дори и напредналите в компютърните технологии тийнейджъри ще бъдат приятно изненадани от модерната база в ГПЧЕ. Със своите съвременно оборудвани компютърни кабинети и зали за презентации, с перфектно обучените преподаватели, училището дава възможност на всеки ученик да влезе в чудния свят на компютрите по най-добрия начин – със съвременни компютърни конфигурации и нов софтуер.
Залите за презентации пък превръщат обучението в наистина интересно, както и дават възможности на учениците да докажат себе си пред публика, а и да се учат да подготвят добра презентация по определена тема.


gpche-bibloioteka

Гимназията разполага с богата училищна библиотека, в която всеки ученик абсолютно безплатно може да ползва необходимата му учебна или художествена литература. Библиотечният фонд се състои от над 50 000 заглавия, голяма част от които – прозведения на английски, френски, немски и руски език, както и многоезични речници и речници.

 

 

 



 


gpche-studio

Журналистиката е особено привлекателна за младите хора. И макар че повечето от тях само въздишат по лицата от новинарските емисии, в нашата гимназия тийнейджърите имат уникалния шанс да направят първи стъпки в тази вълнуваща професия, да снимат и монтират кадри, да пишат своите първи статии за вестници и сайтове. Това е възможно в клуба по журналистика в ГПЧЕ, ръководен от преподавателката по Български език и литература Росица Бакалова. Под нейно ръководство бъдещите репортери подготвят и телевизонното предаване „Тетрадка по всичко".

gpche-baseinУчилището разполага с голям и добре отоплен закрит басейн , който отговаря на всички хигиенни изисквания. Басейнът предлага не само чиста вода и чудесни условия за плуване, но и напълно достъпни курсове по плуване за начинаещи. За безопасността на децата се грижи квалифициран спасител.

 

 

 

Отборът по лека атлетика - на световното първенство в Карлови вари

Четвъртък, 13 Юни 2013г. 14:35ч.

otbor-ezikovaНа 12.06.2013 година училищният отбор по лека атлетика, девойки 8-10 клас, беше тържествено представен по повод предстоящото заминаване за участие в Световното ученическо първенство по лека атлетика от 20 до 27 юни 2013 година в Карлови вари, Чехия. В конферентната зала на „Диана палас" присъстваха състезателките и техният треньор г-н Димитър Чамов, родители, съученици и приятели, Началника на РИО – Ямбол г-жа инж. Татяна Петрова, Председателят на Ученическия спортен клуб г-н Генчо Каназирев, г-н Георги Георгиев – ст.експерт в РИО, членове на Училищното настоятелство и представители на медиите. След като две последователни години отборът на нашата гимназия беше републикански шампион, закономерно и заслужено подпечата визите си за световното първенство.

Продължение...

 
 

Oбластен кръг на националното многоезично състезание

Понеделник, 22 Октомври 2012г. 09:09ч.

20-10-12-gpcheНа 20.10.2012 г. в ГПЧЕ „Васил Карагьозов" се проведе областния кръг на националното многоезично състезание. В състезанието имаха възможност да се включат всички ученици от Х и ХІ клас, изучаващи два чужди езика. Състезателните задачи са свързани с три основни компетентности – слушане с разбиране, четене с разбиране и създаване на текст. Победителите от областния кръг (получили над 80 точки от максимални-100 т.) ще се класират за националния кръг на 17.11.2012 г. в Благоевград.
Всички участници в състезанието бяха от Езикова и Математическа гимназия. Това е показателен факт за знанията и самочувствието на учениците в Ямболска област в областта на чуждоезиковото обучение.
 
 

Страница 3 от 11