Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Тийн зона ГПЧЕ "В.Карагьозов"
ГПЧЕ "Васил Карагьозов"

GP4E-logo-nadpis

Гимназия с преподаване на чужди езици “Васил Карагьозов” – гр.Ямбол

Член на Асоциацията на Кеймбридж училищата и
изпитна база на Кеймбридж

ОБЯВЯВА

Прием за учебната 2011/2012 година:

След завършен VІІ клас – 3 паралелки,

профил Чуждоезиков: Английски език,
втори чужд език по избор (немски, френски, руски език)

Тел. за контакти: 046/66 10 40;66 10 39; 0894450150

Училище за победители! 

Бъди един от нас!

gpche-1

gpche-3

 

 

 

 

 

 


gpche-kompkabineti

Дори и напредналите в компютърните технологии тийнейджъри ще бъдат приятно изненадани от модерната база в ГПЧЕ. Със своите съвременно оборудвани компютърни кабинети и зали за презентации, с перфектно обучените преподаватели, училището дава възможност на всеки ученик да влезе в чудния свят на компютрите по най-добрия начин – със съвременни компютърни конфигурации и нов софтуер.
Залите за презентации пък превръщат обучението в наистина интересно, както и дават възможности на учениците да докажат себе си пред публика, а и да се учат да подготвят добра презентация по определена тема.


gpche-bibloioteka

Гимназията разполага с богата училищна библиотека, в която всеки ученик абсолютно безплатно може да ползва необходимата му учебна или художествена литература. Библиотечният фонд се състои от над 50 000 заглавия, голяма част от които – прозведения на английски, френски, немски и руски език, както и многоезични речници и речници.

 

 

  


gpche-studio

Журналистиката е особено привлекателна за младите хора. И макар че повечето от тях само въздишат по лицата от новинарските емисии, в нашата гимназия тийнейджърите имат уникалния шанс да направят първи стъпки в тази вълнуваща професия, да снимат и монтират кадри, да пишат своите първи статии за вестници и сайтове. Това е възможно в клуба по журналистика в ГПЧЕ, ръководен от преподавателката по Български език и литература Росица Бакалова. Под нейно ръководство бъдещите репортери подготвят и телевизонното предаване „Тетрадка по всичко".

gpche-baseinУчилището разполага с голям и добре отоплен закрит басейн , който отговаря на всички хигиенни изисквания. Басейнът предлага не само чиста вода и чудесни условия за плуване, но и напълно достъпни курсове по плуване за начинаещи. За безопасността на децата се грижи квалифициран спасител.

 

 

 

Езиковата гимназия изпрати Випуск` 2012

Вторник, 15 Май 2012г. 15:09ч.

vipusk_2012-gpcheКрасиви и дръзновени, понесени на крилете на младостта и оптимизма, 83 момичета и момчета от XII клас символично се разделиха със своето училище – Ямболската Езикова гимназия. Със самочувствието на възпитаници на училището за победители, за последен път дефилираха под бурните и нестихващи аплодисменти на ученици, учители, родители и гости. Абитуриентите бяха поздравени от директора на гимназията Йордан Милков и от председателя на Училищното настоятелство Снежана Енчева. Поздравителният адрес към абитуриентите от инж. Татяна Петрова,

Продължение...

 
 

Ден на ученическото самоуправление в ГПЧЕ Ямбол

Сряда, 09 Май 2012г. 14:09ч.

samoupravlenie-09-05-1Ден на ученическото самоуправление, както винаги на Девети май -  се проведе в Езиковата гимназия в Ямбол. В него се включиха  45 ученици от V до XII клас. В състава на ръководството бяха – директор Теодора Доненчева, помощник-директори Христина Сургучева и  Александра Дичева, педагогически съветник – Йоана Николова, PR бе Иван–Асен Енчев и библиотекар – Мария Стефанова.
В ролята на учители влязоха Татяна Гюнкина, Божидар Желязков, Ани Георгиева, Мария Генова, Силвена Стоянова, Нели Митева, Деница Панова, Гергана Тошева, Ренета Василева, Йоана Николова, Денис Гюнкина, Манол Манолов, Станислав Вълчев,

Продължение...

 
 

Страница 4 от 11