Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Тийн зона ГПЧЕ "В.Карагьозов"
ГПЧЕ "Васил Карагьозов"

GP4E-logo-nadpis

Гимназия с преподаване на чужди езици “Васил Карагьозов” – гр.Ямбол

Член на Асоциацията на Кеймбридж училищата и
изпитна база на Кеймбридж

ОБЯВЯВА

Прием за учебната 2011/2012 година:

След завършен VІІ клас – 3 паралелки,

профил Чуждоезиков: Английски език,
втори чужд език по избор (немски, френски, руски език)

Тел. за контакти: 046/66 10 40;66 10 39; 0894450150

Училище за победители! 

Бъди един от нас!

gpche-1

gpche-3

 

 

 

 

 

 


gpche-kompkabineti

Дори и напредналите в компютърните технологии тийнейджъри ще бъдат приятно изненадани от модерната база в ГПЧЕ. Със своите съвременно оборудвани компютърни кабинети и зали за презентации, с перфектно обучените преподаватели, училището дава възможност на всеки ученик да влезе в чудния свят на компютрите по най-добрия начин – със съвременни компютърни конфигурации и нов софтуер.
Залите за презентации пък превръщат обучението в наистина интересно, както и дават възможности на учениците да докажат себе си пред публика, а и да се учат да подготвят добра презентация по определена тема.


gpche-bibloioteka

Гимназията разполага с богата училищна библиотека, в която всеки ученик абсолютно безплатно може да ползва необходимата му учебна или художествена литература. Библиотечният фонд се състои от над 50 000 заглавия, голяма част от които – прозведения на английски, френски, немски и руски език, както и многоезични речници и речници.

 

 

  


gpche-studio

Журналистиката е особено привлекателна за младите хора. И макар че повечето от тях само въздишат по лицата от новинарските емисии, в нашата гимназия тийнейджърите имат уникалния шанс да направят първи стъпки в тази вълнуваща професия, да снимат и монтират кадри, да пишат своите първи статии за вестници и сайтове. Това е възможно в клуба по журналистика в ГПЧЕ, ръководен от преподавателката по Български език и литература Росица Бакалова. Под нейно ръководство бъдещите репортери подготвят и телевизонното предаване „Тетрадка по всичко".

gpche-baseinУчилището разполага с голям и добре отоплен закрит басейн , който отговаря на всички хигиенни изисквания. Басейнът предлага не само чиста вода и чудесни условия за плуване, но и напълно достъпни курсове по плуване за начинаещи. За безопасността на децата се грижи квалифициран спасител.

 

 

 

Треска в петък вечер, ретро бал на езикова гимназия

Събота, 10 Декември 2011г. 13:32ч.

ezikova-retro1За поредна година дванадесетокласниците от ГПЧЕ „Васил Карагьозов” организираха едно от най-чаканите и забавни събития през годината – ретробала, информира специалният ни пратеник Маринела Шевкенова. Този път събитието бе малко по-необикновено. И това, което го различаваше от другите бе, че всичко в него - от костюмите до грима и прическите, са били модерни няколко десетилетия назад във времето. Дни преди 9 декември всички трескаво ровеха из старите гардероби на майки и баби, като преоткриваха значението на думата мода с полите с висока талия, лъскавите перли и накъдрени коси. При момчетата пък, водещи бяха тирантите и шапките, а един младеж впечатли с много изискан и старомоден фрак. Организаторите от 12 „б” клас се справиха отлично както с програмата, така и с музиката, която бе наистина ретро. Водещи на програмата бяха артистичните и усмихнати Мария Панайотова и Стефани Димитрова, също от 12 „б”. На бала не му липсваха нито придворни дами, нито крал и кралица. Надпреварата за „престола” включваше множество кръгове и изпитания, докато накрая за кралица бе провъзгласена красивата деветокласничка от ГПЧЕ Миглена Стоева и нейният не по-малко чаровен крал – Иван Мирчев от 12 клас в МГ. Специален гост на бала беше и бившата възпитаничката на ГПЧЕ и заместник-кмет на Ямбол от седмица Красимира Петрова. Тези, които пропуснаха събитието, могат само да съжаляват и нетърпеливо да чакат бала догодина, на който отново организатори ще бъдат бъдещите 12 б клас на ГПЧЕ.
ezikova-retro2ezikova-retro3
 
 

Очакваме "Произведено в ГПЧЕ"

Четвъртък, 09 Юни 2011г. 13:27ч.

Гимназията с преподаване на чужди езици „Васил Карагьозов” приключва учебната година не само с добри образователни показатели, но и атрактивно – с голям спектакъл под надслов „Произведено в ГПЧЕ”. В петъчната вечер на сцената в Голямата зала на община Ямбол ще пеят, рецитират и играят учениците, които през изминалата година са покорявали върховете на различни национални литературни, музикални и театрални конкурси. Публиката ще се наслади на изпълненията на Елица Стоичкова, която с романса „От зори до зори” взе втора награда за индивидуални изпълнители от ученическия фестивал на руската песен „Песни России Ямбол 2011".

Продължение...

 
 

Страница 7 от 11