Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Избори'2011

Избори архив


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Колко ни струва пътуването по магистралата

Сряда, 24 Юли 2013г. 15:21ч.

am-trakia-3По повод откриването на автомагистрала "Тракия" неправителствена организация пресметна разходите, които плаща обществото за пътуване с автомобил, автобус и влак. Изчисленията са направени на базата на изследване на "Евростат", според което, ако 1000 пътници преминат дори и един километър, това струва на обществото 65 евро. Тази сума включва замърсяването на въздуха, инцидентите по пътя и здравното обслужване. Само за последните 10 години, по пътищата на България има около 9 хиляди загинали и 100 хиляди ранени.

Продължение...

 
 

Да помогнем за градежа на новия храм в село Видинци

Вторник, 18 Юни 2013г. 10:32ч.

sv.dimitar-300Църковното настоятелство при православен храм “Свети Димитър” в село Видинци в община Тунджа се обръща с молба към всички, които обичат своя род и език - да помогнат с финансови средства за изграждането на православен храм в селото. Изграждането му ще даде самочувствие на населението в това малко населено място и ще издигне духа му, се казва в разпространеното обръщение от църквното настоятелство. Нека подпомогнем градежа на новия храм, в който християните да обменят духовен опит и взаимно да се окуражават и подпомагат. Храмът е свято място, в който Божиите благодатни сили са един непресъхващ извор за всички православни християни, които го посещават с вяра и благоговение.

Продължение...

 
 

Д-р Георги Стефанов подаде оставка

Вторник, 14 Май 2013г. 07:11ч.

grajdani-pressД-р Георги Стефанов подаде оставка като областен координатор на ПП „Движение България на гражданите“ за Ямболска област пред Националния съвет на партията. Като мотив д-р Стефанов посочва оповестените окончателни резултати за Ямболска област от проведените на 12 май 2013 г. предсрочни парламентарни избори. Подаването на оставката областният координатор на ПП „Движение България на гражданите“ смята за свой морален ангажимент и поемане на отговорност за резултатите от вота.

Продължение...

 
 

Последен ден в предизборната кампания

Петък, 10 Май 2013г. 05:08ч.

30-10-5Петък е последният ден от предизборната кампания за парламентарните избори, която бе открита на 12 април - месец преди изборния ден.  Много политически сили са избрали последния ден за закриване на предизборните си кампании. Събота е ден за размисъл.  Изборният ден на 12 май започва в 07.00 часа и завършва в 20.00 часа. В неделя българските граждани ще избират между 38 партии и 7 коалиции, регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори.
 
 

ЕНП приключи кампанията в региона със среща в Генерал Инзово

Петък, 10 Май 2013г. 04:38ч.

emil-milevД-р Емил Милев, водач на листата на Единната Народна партия в 31-и многомандатен избирателен район приключи обиколката си в област Ямбол. Последната му среща беше с жителите на село Генерал Инзово. Множество въпроси бяха отправени към него във връзка с проблемите в сферата на здравеопазването. От Единната народна партия са категорични, че първа стъпка в посока на регулацията и промените трябва да бъде постепенното отделяне на частното здравеопазване от държавното. Роенето на частни болници става за сметка на здравеопазването в малките населени места и модернизирането на окръжните болници, посочи д-р Милев.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 57