Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори
Местни избори'2023 - Медийни услуги

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Валентин Ревански открива предизборната си кампания в неделя

1ugo CopyНа 1 октомври (неделя) от 16:00 часа кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от неговия екип ще открият предизборната си кампания. Събитието ще се проведе пред бившия магазин "Югоагент" в комплекс "Диана" в град Ямбол. 

Продължение...

 

БСП "Тунджа": С грижа за хората!

DSC02977xЧасове след официалния старт на предизборната кампания за местния вот кандидатът за нов управленски мандат като кмет на Община Тунджа Георги Георгиев представи на пресконференция основните ангажименти в предизборната програма на тунджанските социалисти. Той отправи и емоционално обръщение към жителите на Общината. Пресконференцията, на която беше представена и предизборната листа с кандидати за общински съветници, издигнати от социалистите, се проведе в зала 'Иван Попов" на Дома науката и техниката в Ямбол.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

1 1 1
 
 

В Маломир отвори врати Младежки клуб, изграден с подкрепата на АТАКА

ataka-05-21Лидерът на Атака Волен Сидеров и водачът в евролистата на партията Георги Димов бяха в ямболското село Маломир. Те откриха новоизградения Младежки клуб в селото, за което помогнаха с лични средства. Младежкият клуб в Маломир заема помещение в изоставена някога складова база в центъра на селото.

Продължение...

 
 

Искат от съда повторно броене на бюлетините в Маломир и Веселиново

YAS-vitrajДве жалби за оспорване на резултатите от проведения на 1 ноември 2015г. втори тур за избор на кметове в селата Веселиново и Маломир, общ. Тунджа постъпиха днес в Административен съд Ямбол. Първата жалба е от кандидатa на ПП „ГЕРБ” за кмет на с. Веселиново. Той оспорва истинността на протокола на секционната избирателна комисия, относно броя на действителните и недействителните бюлетини.

Продължение...

 
 

АББ представи първите си анализи след изборите в региона

abv-logo QVgaРазработени качествени програми за развитие и управление на общините, привлечени много млади хора в предизборните листи и в самата кампания, добре подготвена и успешно реализирана формула за спечелване на местния вот в Община Стралджа. Това са първите изводи на областното ръководство на АБВ, представени от председателя на областната структура на формацията в Ямбол Христо Христов в първата след балотажите пресконференция на АБВ в града. Бяхме толерантни и показахме на какво можем да разчитаме, за да отговорим на исканията на гражданите, каза Христов. За съжаление, не намерихме най-добрите подходи в комуникацията с хората, за да достигнат идеите ни до по-широк кръг избиратели, посочи той.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 14