Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол БЧК Ямбол организира обучение по плуване за ученици

БЧК Ямбол организира обучение по плуване за ученици

plavaneЯмболската червенокръстка организация извършва подбор на деца на възраст между 7 - 11 и 12 – 15 години, за сформиране на две групи от по 12 деца, за обучение в училище по плуване и превенция на водния травматизъм „Приятели с водата”.  Програмата е с обща продължителност 36 часа и има за цел изграждането на плувни умения и формиране на безопасно поведение във и около водата, за намаляване на риска от водни инциденти сред децата, чрез включването им в групи за обучение, в три нива, с усвояване на основни плувни техники, начини за оказване на помощ и самопомощ при воден инцидент и елементарни способи за оказване на първа помощ при удавяне.
Занятията ще се провеждат два пъти седмично (вторник и четвъртък), за времето от 15.00 до 16.00 ч. за първата група и от 16.00 до 17.00 за втора група, на плувния басейн в ПГ „Васил Левски” от квалифицирани обучители – треньори и специалист от БЧК.
Предвидено е обучението за първо ниво да стартира на 19 октомври за двете групи, като всички занятия ще се провеждат при стриктно спазване на въведените противоепидемични мерки.  
При желание и интерес от страна на родителите, Ямболската червенокръстка организация е в готовност да сформира допълнителна група за обучение.
Родители, които желаят да включат деца си, трябва предварително да подадат заявление-декларация за съгласие по образец, предоставена от БЧК-Ямбол. 
Обучението се извършва срещу заплащане, като цената покрива всички разходи, в т.ч. таксата за достъп на децата до плувния басейн.        
Допълнителна информация в сградата на БЧК в Ямбол, ул. "Димитър Благоев" №1.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario