Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол БЧК - Ямбол в подкрепа на ваксинациите

БЧК - Ямбол в подкрепа на ваксинациите

COVID 1Червеният кръст в Ямбол продължава дейността си в подкрепа усилията на Министерството на здравеопазването и общопрактикуващите лекари за изпълнение на Националния план за ваксиниране срещу корона-вируса и ускоряване на ваксинационния процес. „Готино е да си информиран“, това е мотото на информационната кампания за насърчаване на ваксинациите и противодействие на недоверието и дезинформацията.  
В обхвата на кампанията са различни местни общности и кандидатите за водачи на МПС, включени в обученията по първа долекарска помощ, доброволци, членове и симпатизанти  на Ямболската червенокръстка организация от петте общини. 
В поредица тематични срещи и дискусии с участието на представители от РЗИ – Ямбол, Сдружението на общопрактикуващите лекари и други, компетентни по темата медицински специалисти, БЧК си поставя за цел да се повиши информираността на гражданите за ситуацията с процеса на ваксиниране, предлаганите ваксини, какво трябва да знаят преди и след ваксинация, възможни странични ефекти и друга важна информация, която ще допринесе за вземането на информирани решения. rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario