Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Градът е домакин на шампионата по приложно колоездене

Градът е домакин на шампионата по приложно колоездене

01-koloezda4iНа 17 и 18 юни 2022 година в Ямбол ще се проведе третият кръг от Републиканския шампионат по пътна безопасност и приложно колоездене „Да запазим децата на пътя“. Събитието е организирано с помощта на Община Ямбол, Областната администрация, Областния съвет на Българския червен кръст, Национално движение по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението“, Областна дирекция на МВР Ямбол, Регионално управление на образованието, Съюз на българските автомобилисти и други.
На 17 юни, петък, в 14.00 часа започва техническа конференция с ръководителите на участващите отбори от страната в зала „Юбилейна“ на БЧК.
В 14.30 часа ще бъде осъществен отборен тест на тема „Безопасност на движението по пътищата“, а в 15.15 всеки участник ще направи индивидуален тест, за да покаже до каква степен е запознат със Закона за движението по пътищата.
В 17.00 в петък участниците ще положат практически изпит по оказване на първа долекарска помощ.
На втория ден от мероприятието - 18 юни, събота, е официалното откриване на Републиканския шампионат по приложно колоездене – в 09.00 часа пред Народно читалище „Съгласие“. В 09.30 ще започне дисциплината „Майсторско управление на велосипед“, в 11.00 – „Управление на велосипеди в детско автоградче“. Двете дисциплини ще се проведат пред сградата на читалището.
В 13.30 в събота ще бъдат обявени резултатите от шампионата и отличените състезатели ще получат своите награди.
Съдийската бригада, която ще оценява състезателите, е в състав: директор – инж. Митко Филипов от БЧК Ямбол, главен съдия – инж. Христо Христов от София, секретар – инспектор Мария Ботева от София.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario