Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол "ДКЦ 1 Ямбол" в Деня на българския лекар

"ДКЦ 1 Ямбол" в Деня на българския лекар

02.doc CopyMедиците от “Диагностично-консултативен център 1” отбелязаха с тържество 19 октомври - Деня на българския лекар. На събитието присъстваха кметът на Ямбол Валентин Ревански, председателят на Общинския съвет Антон Шиков, секретарят на общината Камелия Любенова и доктор Джамбазова от Управителния съвет на колегията на Българския лекарски съюз в града.
„Уважаеми лекари, уважаеми медицински специалисти, обръщам се към Вас и към всички лекари от град Ямбол с целия си респект и уважение. Искам да благодаря за Вашата усилена работа и за това че лекувате нас, нашите деца, нашите внуци, нашите родители. Искрено Ви поздравявам за днешния празник, като пожелавам много успехи и заявявам, че Община Ямбол винаги ще подкрепя лекарите, според своите възможности, но ще разчитаме и на Вашата съпричастност към това, което се случва в лечебните заведения, в които работите“, с тези думи кметът на Ямбол Валентин Ревански се обърна към медиците, които се бяха събрали.
По повод празника за принос в развитието на здравеопазването в Ямбол бяха наградени четирима лекари от ДКЦ-1. Почетен приз получиха д-р Татяна Иванова, д-р Трендафил Трендафилов, д-р Живка Боева и д-р Мария Бинева.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario