Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол "Детска усмивка" - образователен концерт в залата на Общината

"Детска усмивка" - образователен концерт в залата на Общината

01.concerto CopyОбразователен концерт „Детска усмивка“, организиран от Община Ямбол, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Ямбол и осъществен със съдействието на Национално сдружение „ИПА – Секция България“, се проведе в зрителната зала на Община Ямбол. 
На културното събитие присъстваха заместник-кметът на Ямбол Енчо Керязов, комисар Георги Кючуков, началник на отдел „Охранителна полиция“ към ОДМВР Ямбол, секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Ямбол Теньо Боев, както и деца от четвъртите групи на всички детски градини в града.
„Това е един пилотен опит - чрез образователен концерт, чрез изкуството, да се направят малки промени в начина на живот на децата, с които да бъдат изградени полезни навици за цял живот,“ каза Енчо Керязов, заместник-кмет на община Ямбол.
В образователния концерт бяха заложени темите за здравословното хранене и начин на живот, опазването на природата, екологично възпитание и безопасното движение по пътищата. Те бяха представени на децата чрез интересни истории и песни от българския композитор Росалин Наков и певиците Боряна Йорданова и Христина Пипова.
Ранната превенция на противоправното поведение сред подрастващите е приоритет в работата на Община Ямбол и тя ще продължава да работи усърдно за нейното развитие.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario