Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Дискусия, посветена на Европейската година на уменията, в ОИЦ Ямбол

Дискусия, посветена на Европейската година на уменията, в ОИЦ Ямбол

P5228677 CopyИнформационна среща на тема „Възможности за умения, умения за възможности“, събра млади хора от Ямбол и региона в офиса на Областния информационен център. Дискусията, посветена на Европейската година на уменията, е част от тазгодишната Обща инициатива на Мрежата от областни информационни центрове в България.  В срещата бяха представени добри практики и опит от вече отминали проекти с европейско финансиране, посветени на повишаването на квалификацията, придобиването на нови умения и компетентности и ученето през целия живот.
На тази тема говори Татяна Чанкова, директор на „Бюро по труда“ - Ямбол. Тя даде на младите хора, присъстващи на срещата, изключително полезни практически съвети за търсенето, кандидатстването и спечелването на една бъдеща работа.
Във втория панел на събитието присъстващите бяха запознати с очакваните през тази година процедури за придобиване и повишаване на квалификацията, уменията и компетентностите по програма „Развитие на човешките ресурси“.
В третия панел беше представена Програма «Образование», която има за цел да подпомогне процеса на иновативното и интелигентно развитие на България като осигури качествено и приобщаващо образование за всички, насочено проактивно към променящите се тенденции на пазара на труда.
Срещата приключи с дискусия и въпроси и отговори по тези актуални за младите хора теми.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario