Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол "До откат" в ямболското домакинство на националния брейк шампионат

"До откат" в ямболското домакинство на националния брейк шампионат

01.brake CopyЯмбол ще бъде домакин на дългоочакваното и вече популярно със своето название „До откат“ Национално първенство по брейк. Турнирът ще се проведе на 18 март в зала "Диана", като първата битка ще започне в 12.00 в събота, а финалите са насрочени за 18.00 часа. В шампионата ще се състезават някои от най-добрите танцьори по брейк от цялата страна. Състезанието ще бъде оценявано от жури, в което са включени добре познатите експерти Spago, Sam The Man и Krasi.
Първенството се организира от Община Ямбол и Брейк клуб „Plastic Def Squad“ с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по брейк. За общината е чест и отговорност да бъде домакин на този шампионат, с амбицията първенството да добави по-различни и неповторими емоции за младите хора в града.
Брейкът набира все по-голяма популярност през последните години у нас, мнозина приемат този тип танци като начин за творческо изразяване. Шампионатът „До откат“ е отлична възможност за младите брейкъри да покажат умения в конкуренция със своите връстници от страната.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario