Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол "Мебели Виденов" откри нова производствена база в Ямбол

"Мебели Виденов" откри нова производствена база в Ямбол

01-videnoffС тържествена церемония в Ямбол беше открита новата производствена база на „Мебели Виденов“ - база „Тунджа“. Решението за създаването ѝ е взето миналата година, когато фирмата се насочва към бившия текстилен комбинат „Тунджа“. На церемонията присъстваха кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговите заместници Михаил Керемидчиев и Енчо Керязов, областният управител Васил Александров, главният архитект на община Ямбол Константин Якубович.
Събитието започна с танц на ансамбъл „Ромбана“ при Народно читалище „Съгласие – 1862“ с ръководители Мая и Румен Тодорови.
„Днес искам да поздравя и да изкажа своята искрена и дълбока благодарност към семейство Виденови и техния екип за поредната инвестиция в нашия роден град. Тази инвестиция е пример за всички в България, защото тя е изградена с много високи критерии и на високо технологично европейско ниво. Искам да Ви благодаря за грижите, които полагате за Вашите служители, за отличните условия на труд, които им осигурявате и справедливите възнаграждения, защото, както всички знаем, най-важният капитал на една държава, на един град и на всяко предприятие – това са хората“ , каза кметът на община Ямбол Валентин Ревански.
Водосвет за успех на начинанието отслужиха Негово Високопреподобие архимандрит Димитрий и отец Стоян, след което лентата на производствена база „Тунджа“ беше прерязана от областния управител на Ямбол Васил Александров, кметът на община Ямбол Валентин Ревански и Тодор Тенев, изпълнителен директор на Мебели Виденов.
Събитието беше почетено и от президента на Република България Румен Радев, който изпрати поздравителен адрес.
След церемонията гостите влязоха в новата база, за да се запознаят с производството.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario