Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Мобилна приемна в събота по Плана за възстановяване

Мобилна приемна в събота по Плана за възстановяване

oa-proletМинистърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще представи в събота в Ямбол възможностите за кандидатстване по Плана за възстановяане и устойчивост и структурните фондове на Европейския съюз. Мобилната приемна на министъра е част от обиколката му в страната за популяризиране на възможностите за бизнеса по Плана и новата Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021-2027 (ПКИП).
На приемната ще присъства и Илияна Илиева, главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерството на иновациите и растежа.
Напомняме, че МИР е отворило две процедури по Плана за възстановяване. Първата е „Технологична модернизация“, която приключи с над 2 500 подадени проектни предложения за над 1 млрд. лв. По втората за „ИКТ решения и киберсигурност“ с бюджет 30,6 млн. лв. се кандидатства в момента, като подадените досега проектни предложения са близо 4 000. До края на годината по линия на МИР от ПВУ ще се отворят още две процедури – за „ВЕИ и батерии за локално съхранение на енергия“ на стойност 200 млн. лв. и за развойни дейности и интелектуална собственост за близо 120 млн. лв. 
Брифингът на служебния министър Пулев и обласния управител Чалъков е на 26 ноември от 13.00 часа в Голямата зала на Областната управа на ул. "Жорж Папазов" № 18.


rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario