Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Областната управа организира конкурс за детски рисунки

Областната управа организира конкурс за детски рисунки

oa-1По повод Международния ден на детето Областна администрация Ямбол организира конкурс за рисунка на тема „Моето родно място, най-любимо на света“. Конкурсът е под егидата на областния управител на област Ямбол Васил Александров.
Поканата за участие в конкурса е към всички деца от Ямбол и областта, които искат да изразят творческите си умения, да се включат в конкурса. Крайният срок за участие е до 17:30 часа на 27 май, всички желаещи да се включат, могат да донесат своите картини на адреса на Областна администрация Ямбол – улица „Жорж Папазов“ 18, на гише „Информация“, всеки делничен ден от 09:00 до 17:30 ч.
Няма ограничения относно техниката за изработка на картините, а форматът трябва да бъде от 25/30 до 35/25. Задължително изискване е произведенията да бъдат свързани с темата на конкурса, като един участник може да участва само с една рисунка. Възрастовите групи за участие са от I до IV клас, от V до VII клас и от VIII до XII клас.
Всички творби ще бъдат оценени от художника Цветан Казанджиев, поетесата Ваня Велева, както и изкуствоведът Стойка Цингова, уредник в ХГ "Жорж Папазов". На 1 юни, Международния ден на детето, в Областна администрация, ще бъдат обявени и наградени победителите в конкурса. Всички отличени рисунки ще бъдат изложени в Арт-фоайето на Областна администрация.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario