Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Оповестиха носителите на наградите на Общината за 24 Май

Оповестиха носителите на наградите на Общината за 24 Май

01-nagradi-24-maiСпециализираната комисия по присъждане на наградите на община Ямбол в област „Образование и наука, спорт“ по повод 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, определи носителите на отличията тази година. Съгласно чл.19.3 от Правилника за наградите и отличията на община Ямбол награда на името на Ради Иванов Колесов получава в категория „Начален етап“ Галя Стойкова Славова, старши учител начален етап в НУ „Св. Св. Кирил и Методий“. В „Прогимназиален етап“ е наградена Ирина Иванова Желева, старши учител по музика в ОУ „Любен Каравелов“. В следващата категория – „Гимназиален етап“ от комисията е отличена Добринка Боянова Чолакова, старши учител по физическо възпитание и спорт в ПМГ „Атанас Радев“. В категория „Педагогически специалисти с ръководни функции“ наградата получава Пепа Господинова Георгиева, директор на ДГ „Слънце“.
За цялостен принос и дългогодишна дейност в областта на образованието и науката комисията оцени професионалните качества на всички предложени специалисти, които заслужават награда, но не успя да вземе единодушно решение и награждава само с грамота Елена Цветкова Атанасова, старши учител по български език и литература в Професионална гимназия по икономика „Г. С. Раковски“, за Кирил Димитров Драгов, старши учител по философия в в ЕГ „Васил Карагьозов“, Галина Христова Светичкова, старши учител по информатика и информационни технологии в ПМГ „Атанас Радев“, Стоянка Димова Чалъкова, старши учител начален етап в ОУ „Любен Каравелов“, Виолета Желязкова Ангелова, начален учител в ОУ „Йордан Йовков“, Атанас Милчев Караманов, старши учител по изобразително изкуство в ОУ „Христо Смирненски“, Антоанета Трендафилова Иванова, старши учител по информатика и информационни технологии в ПГ „Васил Левски“, Живка Динева Костадинова, старши учител по математика в ОУ „П. Р. Славейков“, Мария Атанасова Иванова, старши учител в ДГ „Пламъче“. За преподавателски или научен екип е отличен педагогическият колектив на Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето“.
Съгласно чл.22, ал.6 от Правилника за наградите и отличията на община Ямбол Почетен знак „Герб на община Ямбол“ в областта на образованието получават Елена Николаева Момчилова, старши учител по английски език в ЕГ „Васил Карагьозов“, Божана Христова Георгиева, старши учител в подготвителна група в ОУ „Николай Петрини“ и Таня Атанасова Георгиева, старши учител начален етап в ОУ „П. Р. Славейков“.
В сферата на културата с „Герб на община Ямбол“ се удостояват писателката Денка Илиева и Вокална група „Пятница 13“ при Народно читалище „Зора-1945“ - Ямбол. Това реши Специализираната комисия по присъждане на наградите в област „Изкуство и култура“ по повод 24 май.
Отличията ще бъдат връчени на празничната церемония, която ще се проведе пред Народно читалище „Съгласие-1862“ от 10.00 часа на 24 май.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario