Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Ремонтните дейности в различни части на града не спират

Ремонтните дейности в различни части на града не спират

01.remonti CopyОбщина Ямбол продължава ремонтни дейности на различни места в града. В квартал "Граф Игнатиев" започна оформянето на паркинг зад бл.72 и бл.74. Положени са бетонови бордюри, поставени са и бетоновите паркинг елементи, предстои полагането на асфалтобетоновата настилка.
Продължават ремонтните дейности на „Търговска“ - от ул. „Милин Камък“ до Обходен път Изток, където тротоарите се подготвят за поставяне на настилката.
Ремонт тече и на ул. „Еледжик“, там се подменя водопроводната инсталация, след това работата ще продължи с оформянето на паркинг и придаване на нов облик на улицата.
В момента се полага настилка на ул. „Полковник Николай Бакланов“№8, там досега никога не е имало такава.
Продължават и ремонтните дейности по изграждането на кръговото кръстовище на улиците „Благоев“, „Ямболен“ и „Пирин“.
Ремонтът на „Търговска“ - в участъка от „Крайречен булевард“ до „Милин камък“, също продължава. През изминалата седмица беше положена асфалтобетоновата настилка на тротоара, а в момента и там фрезоват уличната настилка.
Ремонтът пред бл. 148 на „Търговска“ (блока на Завода за малц), където беше изграден паркинг, ограден от бетонови бордюри и настилка от бетонови паркинг- елементи, приключи. Там беше обособен и тротоар пред паркинга от бетонови павета.
Рехабилитация и частична реконструкция беше направена и на улица „Бузлуджа“ - в участъка от ул. „Волга“ до ул. „Георги Дражев“, както и на прилежащия към нея паркинг. Чрез този ремонт беше осигурена възможност за дясно завиване от „Бузлуджа“ към „Георги Дражев“ и ефективно отводняване на района.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario