Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Текущи ремонти на тротоари и пътни настилки

Текущи ремонти на тротоари и пътни настилки

03-remontitiПродължава извършването на текущи ремонти на тротоари в различни райони на Ямбол. Напълно готова е тротоарната настилка на улица „Цар Иван Александър“, предстои обновяването на уличното покритие пред подменените бордюри, информират от Община Ямбол. 
Преди няколко месеца изцяло нова тротоарна настилка беше положена и на улица „Дружба“. Ремонт на тротоарите ще бъде направен и на улица „Михаил Лъкатник“.  
Желанието на Община Ямбол е по този начин да улесни пешеходците и осигури достъпна среда на хора с увреждания, които преминават от комплекс „Златен рог“ към централна градска част.        
В момента се извършват и ремонти на тротоари в квартал „Аврен“, на улица „Драма“ - в участъка от булевард „Граф Игнатиев“ до улица „Ксанти“, който е в близост до храм „Успение на Пресвета Богородица“.        
Ремонтни дейности предстоят и на улица „Крали Марко“, където ще бъдат подменени старите и липсващи бордюри с нови. Предвижда се и подмяна на уличната настилка, която в момента е с множество мрежовидни пукнатини, както и разрушения (дупки, кръпки и пропадания). Това е причината асфалтобетоновото покритие да бъде подменено с ново.    
Община Ямбол ще продължи да работи и по други инфраструктурни обекти в    града и в зимните месеци. Интензивността на дейностите зависи от метеорологичните условия.
Ръководството на община Ямбол е запознато с натрупаните през годините проблеми, както по пешеходната, така и пътната инфраструктура в града. Работата по тяхното отстраняване ще продължи. „Всеки ден в община Ямбол се получават сигнали на граждани. Имаме голямото желание тези проблеми да бъдат решени, но е необходимо технологично време за това“, коментира кметът на Ямбол Валентин Ревански.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario