Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Колко дълго ще живее новият парламент. Всичко зависи от "Има такъв народ".

Автор: Ясен Бояджиев Сряда, 21 Април 2021г. 09:56ч.

yasen-boyadjievАко има нещо безспорно след първите два дни на Народното събрание, то е, че се върна интересът към ставащото във висшия орган на държавната власт. Нямам данни, но допускам, че прякото излъчване на заседанията е било сред най-гледаните телевизионни предавания тези дни.

Продължение...

 
 

5 изненади, които направиха изборите наистина важни

Автор: Диян Божидаров Неделя, 11 Април 2021г. 07:45ч.

23-10-04Нещо много любопитно се случи на вота. Повечето партии проведоха тотално безлична предизборна кампания и се подготвяха за формален 4 април. Но гласуването на хората поднесе изненади. То даде сол и пипер, превръщайки изборите в много интересни и важни. Пет събития никой не предвиди, а те правят бъдещето още по-непредсказуемо.

Продължение...

 
 

България - "дефектната демокрация"

Автор: Петър Чолаков Петък, 05 Февруари 2021г. 09:49ч.

petar-cholakovБългарите не бива да си затварят очите пред злощастните оценки, които страната получава в авторитетни изследвания. Със същия успех тежко болен пациент би избрал да затвори очи за лошите новини, съобщавани от лекарите.

Продължение...

 
 

Това е моето коледно чудо

Автор: Георги Господинов Петък, 25 Декември 2020г. 21:21ч.

georgi-gospodinov-2Когато дъщеря ми се роди през една зима, майка ми и баща ми веднага се вдигнаха от своето югоизточно градче и дойдоха да видят бебето. Хванаха първия влак следобед и пристигнаха на другата сутрин. Влязоха, измиха се и застанаха на прага на бебешката стая.

Продължение...

 
 

7 въпроса за ваксините, които всеки си задава

Автор: Таня Петрова Петък, 11 Декември 2020г. 09:17ч.

gepatitisПървата доставка с ваксини на "Пфайзер/Бионтех" вече е в България. От края на миналата седмица имаме и национален план за ваксиниране срещу COVID-19. Приоритетните групи са определени, ясни са фазите на мащабната операция, фризерите за съхранение са доставени и даже не са наопаки. Подобни планове изготвиха всички държави-членки на ЕС, като Брюксел координира и подпомага методически процеса. Във Великобритания вече започна и първата масова имунизация на населението извън клинично изпитване. Какво предвижда българският план за ваксиниране срещу COVID-19 и кои са неясните моменти в него? 

Продължение...

 
 

Страница 2 от 209

banner 300x250 PASHA