Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Апартаментгейт разобличи начина на мислене на управляващите

Автор: Мила Кисьова Вторник, 23 Април 2019г. 09:18ч.

greta-ganeva- Адвокат Ганева, как ще коментирате оправданията на замесените в „Апартаментгейт“ и на техните защитници, че имотните им сделки с евтини апартаменти може и да не са съвсем морални, но са напълно законни?
- Трябва да е ясно за всички, че законът само облича морала.

Продължение...

 
 

Делото „Иванчева” – има ли в България политически затворници?

Автор: Петър Чолаков Вторник, 16 Април 2019г. 08:54ч.

petar-cholakovДелото е знаково, защото в продължение на десетилетия съдебната система е обвинявана, че стои със скръстени ръце по отношение на престъпленията по високите етажи на властта. Според допитване на „Тренд", публикувано в края на ноември 2018г., само 20% оценяват положително работата на съда, а 21% работата на прокуратурата. В същото време 75% смятат, че политиците оказват натиск върху съдилищата.

Продължение...

 
 

България: Една отблъскващо неприлична история

Автор: Ясен Бояджиев Вторник, 09 Април 2019г. 12:23ч.

yasen-boyadjievНякои определиха избора на нов министър на правосъдието като „провокация“. Към „общественото мнение“ и „юридическата общност“. И като тест за това „докъде може да стигне търпението на българските граждани“. Не съм сигурен доколко тук въобще може да се говори за някаква „общност“.

Продължение...

 
 

Има ли още тарикати във властта, чиито данъци да платим?

Автор: Светлана Георгиева Понеделник, 01 Април 2019г. 16:35ч.

svetlana-georgievaФарсът вече е изключителен – шефът на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев спешно се кандидатира за клиент на подчинената си комисия заради „Апартаментгейт“. Тя пък е в патова ситуация – хем трябва да се самосезира и да започне разследване Георгиев (така, както се активира за имотните каши на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева, хем няма как – нали той я командва.

Продължение...

 
 

Сменете изборната система, а не парламента!

Автор: Людмил Илиев Понеделник, 18 Март 2019г. 12:34ч.

parlamentТози парламент не става за нищо. Няма шега, положението вече е такова, че предизвиква истеричен смях. Какво е това чудо? Вместо да обсъждаме какво полезна за обществото работа да свърши Народното събрание, ние се занимаваме с валящите един след друг скандали и политически афери - кой с кого се скарал, кой какво бойкотира, кой поддържа управлението днес и дали няма да му измени утре.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 209

banner 300x250 PASHA