Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

България: Една отблъскващо неприлична история

Автор: Ясен Бояджиев Вторник, 09 Април 2019г. 12:23ч.

yasen-boyadjievНякои определиха избора на нов министър на правосъдието като „провокация“. Към „общественото мнение“ и „юридическата общност“. И като тест за това „докъде може да стигне търпението на българските граждани“. Не съм сигурен доколко тук въобще може да се говори за някаква „общност“.

Продължение...

 
 

Има ли още тарикати във властта, чиито данъци да платим?

Автор: Светлана Георгиева Понеделник, 01 Април 2019г. 16:35ч.

svetlana-georgievaФарсът вече е изключителен – шефът на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев спешно се кандидатира за клиент на подчинената си комисия заради „Апартаментгейт“. Тя пък е в патова ситуация – хем трябва да се самосезира и да започне разследване Георгиев (така, както се активира за имотните каши на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева, хем няма как – нали той я командва.

Продължение...

 
 

Сменете изборната система, а не парламента!

Автор: Людмил Илиев Понеделник, 18 Март 2019г. 12:34ч.

parlamentТози парламент не става за нищо. Няма шега, положението вече е такова, че предизвиква истеричен смях. Какво е това чудо? Вместо да обсъждаме какво полезна за обществото работа да свърши Народното събрание, ние се занимаваме с валящите един след друг скандали и политически афери - кой с кого се скарал, кой какво бойкотира, кой поддържа управлението днес и дали няма да му измени утре.

Продължение...

 
 

Таван

Автор: Бойко Ламбовски Вторник, 12 Март 2019г. 09:41ч.

boyko-lambovskiПокойният ни голям писател Генчо Стоев, лека му пръст, автор на "Цената на златото", има и произведение "Много висока тераса". За който не го е чел, да кажа - отвъд фабулата вътре, романът е интересен и със заглавието си. Самият писател, пък и ние, си го превеждахме така - "аз съм висока литературна топка. Казвам го иносказателно, за който схване".

Продължение...

 
 

Най-големият тарикат в държавата е държавата

Автор: Гроздан Караджов Петък, 08 Март 2019г. 14:18ч.

pensioneri-2Може да ви звучи абсурдно, но най-големият тарикат в тази държава е... самата държава. Тя винаги ще намери начин да прецака съвестните и честни данъкоплатци. С аргумента, че всъщност защитава техните права. Понякога даже прилага един и същи номер по няколко пъти – като с пенсиите например.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 208