Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Държавата дава на безработните риба вместо въдици

Автор: Зорница Славова Вторник, 26 Февруари 2019г. 12:22ч.

zornica-slavovaПравителството одобри Националния план за действие по заетостта през 2019 година. Като цяло за поредна година няма изненади в т. нар. активни политики на пазара на труда. Администрацията отново има да изхарчи точно 73 млн. лв., разпределени внимателно (до левче) по различните програми.

Продължение...

 
 

Проф. Христина Вучева: Нашето европейско бъдеще – какво да е то

Автор: проф.Христина Вучева Вторник, 19 Февруари 2019г. 09:15ч.

hristina-vuchevaНа 12 февруари в късния следобед бяхме уведомени от новинарските емисии, че в момента в Европейския парламент започва обсъждане на бъдещето на Европа. На тази тема в следващите емисии не беше отделено внимание. По-късно научихме, че обсъждането е започнало с изказване на италианския премиер Джузепе Конти. Той е говорил дълго за организиране на отбрана, сигурност, бежанци.

Продължение...

 
 

Изборният кодекс, пишете Победа и да приключваме

Автор: Петя Владимирова Петък, 15 Февруари 2019г. 13:14ч.

izbori-2След 15 часа - от 9 сутринта до полунощ, сред ожесточен словесен кеч между власт и опозиция от парламентарната трибуна, който трябваше да мине за обсъждане, депутатите, доста оредели накрая, приеха окончателно Изборния кодекс (правилата за гласуване на всички видове избори.), пише в "Дневник" Петя Владимирова. От сряда до снощи впрочем опитът да пресъздадеш или коментираш депутатското обсъждане и гласуване означаваше във всеки миг да очакваш изненада в депутатската воля, която по неведоми съображения се променя в рамките на часове. Под диктовката естествено от известни само на партийните централи съображения. За които можем само да се досещаме.

Продължение...

 
 

Сляпа ли е държавата за измамите с ТЕЛК?

Автор: Емилия Милчева Вторник, 12 Февруари 2019г. 11:57ч.

emilia-milchevaМогат ли слепи да шофират с 200 км/час? Да, в България, и не става въпрос за автономен автомобил, а за двама братя от прочута в Долни Дъбник ромска фамилия, снабдени с решения от ТЕЛК (трудово-експертна лекарска комисия), че не виждат. Според медицинската експертиза, те трябва да се придвижват с придружител заради констатирана 100% загуба на работоспособност.

Продължение...

 
 

"Благодарим Ви, г-н Борисов!"

Автор: Емилия Милчева Понеделник, 04 Февруари 2019г. 16:31ч.

emilia-milchevaЗакъснява ви заплатата? Имате спешна нужда от операция? Детето иска нови маратонки? Не звънете за бърз кредит, помолете Бойко Борисов. Не, това не е реклама. Но би могло да бъде.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 208