Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Апел от пенсионерските клубове към хората от третата възраст

Апел от пенсионерските клубове към хората от третата възраст

tretawyzrastПредседателите на пенсионерски клубове в община „Тунджа“ отправиха призив за доброволна ваксинация към всички техни членове в 40 тунджански села и към всички жители на общината. Решението за този апел беше взето на работната среща с председателите на клубовете.
„Това е единственият доказан начин за намаляване разпространението на вируса и на смъртността“, се казва в призива. В него се посочва още, че община „Тунджа“ вече е платила достатъчно висока цена – досега са починали 87 души, заразени с коронавирус. В момента активните случаи в общината са 122, а 20 души са в болница. Новозаразените през последното денонощие са 15. 
„При втората и третата вълна сме имали и повече заразени в общината, но и сега броят им непрекъснато се увеличава. Затова ви призоваваме нека бъдем отговорни към нашия живот и към здравето на нашите близки, защото няма по-голяма ценност от живота!“, се казва още в призива.
Срещата на председателите на пенсионерските клубове започна с едноминутно мълчание в памет на починалата преди дни председателка на пенсионерския клуб в село Победа.
На срещата беше уточнено, че до дни общината ще осигури на всички пенсионерски клубове защитни маски и дезинфектанти. Изрично беше подчертано, че ако има събирания на закрито в клубовете, те трябва да се извършват при строго спазване на противоепидемичните мерки за дезинфекция, дистанция и носене на маски.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario