Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Бюджет '2023: Имат думата жителите на Община Тунджа

Бюджет '2023: Имат думата жителите на Община Тунджа

Tundja-2021До 16 ноември всички жители на община „ Тунджа“ имат думата за предложения какво искат да залегне като приоритети в общинския бюджет за следващата година. Във фоайето на административната сграда на община „Тунджа“ има специална кутия и бланки за предложения. Във всяко от 44-те кметства и кметски наместничества също се приемат предложения на граждани, които след това ще бъдат предоставени от кметовете и кметските наместници на общинска администрация.                 
Със своя заповед от 1 ноември 2022 г. кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев откри процедура по разработване и съставяне на проект на общински бюджет за 2023 г.
В изпълнение на бюджетната процедура, кметовете и кметските наместници представят и предложения по приходната и разходната част на бюджета, касаещи функционирането на дейностите в населените места.
Всяка година кметът на община „Тунджа“ и ръководството провеждат и събеседвания с кметовете и кметските наместници, за да чуят и техните приоритети какво трябва да се случи в населеното им място за бюджетната година.
Въз основа на предложенията на граждани и на кметовете и кметските наместници се изготвя бюджетната рамка и финансирането по приоритети, включително строителната програма на общината, която включва основни ремонти, залегнали в капиталовата програма, и текущи ремонти.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario