Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини "Детство мое, реално и вълшебно", празник във Веселиново

"Детство мое, реално и вълшебно", празник във Веселиново

01-decaПразник под мотото „Детство мое, реално и вълшебно“ зарадва най-малките жители на с. Веселиново, община „Тунджа“ по повод Международния ден на детето. Организатор на интерактивното семейно занимание с деца и родители, е екипът на Общностен център за деца и семейства - с. Козарево по проект „Желани пространства" - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси". Проявата се проведе съвместно с ДГ „Дечка Сюлемезова“ с. Веселиново и изнесената група „Иглика“ с. Чарган.
Участие взеха деца и родители, потребители на услугите по проекта, от село Веселиново, Чарган и Могила, както и учители и възпитатели от детските градини.
Началото на празника започна с емоционална програма от стихчета, песни и танци, подготвени от децата под ръководството на учителите и възпитателите. След вълнуващото начало, специалистите от Общностния център за деца и семейства, организираха за децата и техните родители, съвместни забавни и щафетни спортни игри, където се прояви задружността и екипното взаимодействие между малчуганите и родителите им.
Празникът завърши със съвместен пикник на открито, в който децата и родителите проявиха своите кулинарни умения при подготовката на сандвичи и разбира се с много подаръци – занимателни игри за летен спорт и отдих.


rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario