Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
HABITAT-TUNDJA-banner
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Интерактивно семейно занимание "Здравей, слънчево лято"

Интерактивно семейно занимание "Здравей, слънчево лято"

03-decaНачалото на лятната ваканция зарадва тунджанските деца с поредица празници, обединени в рамките на интерактивно семейно занимание под общото мото „Здравей, слънчево лято“ в селата Скалица, Ботево и Бояджик, община „Тунджа“. Организатор на интерактивното семейно занимание с деца и родители е екипът на Общностен център за деца и семейства - с. Козарево по проект „Желани пространства" - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси". Проявите се проведоха съвместно с ДГ „Звездица“ с. Скалица и изнесените филиали в селата Ботево и Бояджик, община „Тунджа“.
Участие взеха деца и родители, потребители на услугите по проекта от селата Скалица, Бояджик и Ботево, както и учители и възпитатели от детските градини.
Емоционалните празници започнаха с програма от стихчета, песни и танци, подготвени от децата под ръководството на учителите и възпитателите. След прекрасните изпълнения на децата, специалистите от Общностния център за деца и семейства, организираха забавни арт занимания и спортни игри като дърпане на въже и надбягване с препятствия, най-големи забавления предизвика играта „Мини в ритъма на танца под въжето“.
Екипът на общностния център беше подготвил за децата плодове и лакомства, за да възстановят сили след щурите игри и тениска с логото на проекта. rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario