Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Кметът Георги Георгиев: Да пребъде Община "Тунджа"!

Кметът Георги Георгиев: Да пребъде Община "Тунджа"!

g.georgiev-kmet-2021Кметът на Община "Тунджа" Георги Георгиев се обърна с празнично приветствие към всички тунджанци. Поводът е годишнината от създаването на Общината. Поместваме пълния текст на обръщението.
"Уважаеми тунджанци,
Днес нашата община навършва 34 години. 
На 6 октомври 1987 г. е издаден Указ № 3005, с който нашите 44 села се обединяват, за да започне своя път на утвърждаване община „Тунджа“ и да защити достойно съществуването си.
Смисълът на създаването на нашата община е да бъде близо до хората, да решава техните проблеми и да подобрява условията на живот в селата. Това е и посоката, която са следвали през годините всички общински ръководства, това е било и мое верую и стремеж в работата ми като кмет на общината през годините.
Като ръководство на млада община ние винаги сме си поставяли по-големи цели и последователно, с много работа и желание, сме ги постигали, за да бъде община „Тунджа“ първопроходник в много социални и образователни инициативи и да получи признанието, че е сред водещите общини в България.
Стремежът ни винаги е бил да служим на Вас, тунджанци, защото осъзнаваме, че сте ни избрали заради това.
Разбира се, проблемите не могат да се решат с магическа пръчка, защото непрекъснато се появяват нови и нови предизвикателства, но от наша страна я има волята заедно да търсим най-правилните решения. 
Уважаеми тунджанци,
Благодарим Ви, че с упорит труд и много усилия заедно пишем историята на общината и следваме общия път и посока на нейното развитие!
Вярвам, че здравите ни тунджански корени, опитът и мъдростта, която сме натрупали в годините, ни дават увереност, сили и енергия да продължим да развиваме нашата община и всяко едно от 44-те села.
Вярвам, че идващата 35-та за общината година ще бъде по-добра за всички нас и ще успеем да бъдем заедно и да имаме незабравими празници!
Желая на всеки тунджанец преди всичко здраве, успехи и благополучие!
Нека да пребъде нашата община „Тунджа“!
Честит празник!

Георги Георгиев, 
Кмет на Община "Тунджа"
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario