Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Конкурсът за Коледна украса в тунджанските села и победителите

Конкурсът за Коледна украса в тунджанските села и победителите

ukrasa tdzh CopyТаня Инджова от село Бояджик е победител в първия конкурс за най-красива външна коледна украса на домовете на хората от населените места в Община „Тунджа“. На второ място е Васил Добрев от Кабиле, трета е класирана украсата на Камелия Петкова от с. Кукорево.
„Благодаря на всички вас, които участвахте в Конкурса и сте решили да внесете повече красота в нашите населени места. Хубаво е, че сред участниците има повече млади хора, защото са провокирани да се включват в инициативи на общината, поздрави участниците кметът на Община „Тунджа“ Георги Георгиев и допълни, че самата идея е също на млад човек – Даниел Петров от с. Кукорево, който беше включен с комисията за класиране. „Нямаме никакви основания за песимизъм, напротив имаме основание за гордост, че живеем в една хубава, българска, европейска община, а как ще изглежда животът ни в нея и при какви условия и настроения ще живеем, зависи единствено от нас самите“, каза още Георги Георгиев и обяви, че очаква от гражданите на Община „Тунджа“ да искат и да дават предложения, уверявайки ги, че ръководството на общината ще направи всичко, което е възможно, да ги удовлетвори.
Кметът връчи наградите – за първо място 400 лв., за второ 300 лв., за трето 200 лв., а като поощрителни награди всички участници получиха официалния календар на Община „Тунджа“ за 2023 г.
На награждаването присъстваха и председателят на Общински съвет „Тунджа“ Нели Славова и цялото ръководство на общината, а срещата се превърна в разговор какво е направено досега и какво още може да се случи в населените места на общината. rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario