Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Община Тунджа с жест към гражданите за 12 октомври

Община Тунджа с жест към гражданите за 12 октомври

03-jestЗа 12 октомври – Деня на българската община и на местното самоуправление, община „Тунджа“ изненада с жест на внимание гражданите, потърсили услугите ѝ. Всеки дошъл да ползва услуга от Центъра за административни услуги или от дирекциите „Териториално устройство, строителство и екология“ и „Общинска собственост“ беше посрещнат от общински служител с малък подарък – магнит на община „Тунджа“ с картината на родения във Видинци именит художник Джон Попов - „Гроздоберачки“, и издадения общински вестник „Тунджа“.
Петдесетият гражданин, потърсил за услуга община „Тунджа“, беше посрещнат лично от кмета Георги Георгиев. Късметлийката беше Живка Колева. Тунджанският кмет я поздрави лично, подари ѝ сувенир с герба на община „Тунджа“ и поясни смисъла на инициативата – общината да покаже отношението си към гражданите точно в деня, когато е празникът на общинска администрация и на местното самоуправление.
Оказа се, че само за 4 часа в този ден общински услуги са потърсили над 100 души, което е най-верният критерий за значението на общината и нейната роля в услуга на гражданите.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario