Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Специален поздрав за Световния ден на възрастните хора

Специален поздрав за Световния ден на възрастните хора

G.Guergief CopyЧестит Международен ден на възрастните хора на всички тунджанци, достигнали тази златна възраст!  За мен е удоволствие от свое име и от името на цялото ръководство на община „Тунджа“ да Ви поздравя и да изкажа нашата огромна благодарност и признателност!
Винаги ще сме Ви благодарни за всеотдайния труд, за себераздаването, за мъдрите уроци и за споделените ценности!
В годината, в която община „Тунджа“ чества 35 години от своето създаване, няма как да не Ви благодарим и за приноса Ви в съграждането на нашата община! 
Община „Тунджа“ е това, което е днес – съвременна българска община, благодарение на труда на почти две поколения тунджанци, всеки  със своя принос.
„Тунджа“ е пословична с грижата за възрастните хора, не случайно няма друга община от такъв калибър като нашата, в която да има толкова много пенсионерски клубове – 40 от общо 44 села и предстои разкриването на 41-я в с. Драма. Тези клубове са последователна грижа и внимание към възрастните хора със създадените много добри условия като материална база, като оборудване и обзавеждане и като отношение към хората. 
Животът ни е съпътстван от кризи - здравна, политическа и международна, но българите сме жилави, свикнали сме да оцеляваме и да преодоляваме предизвикателствата, и съм сигурен, че ще се го направим и този път. 
Решението за справянето с кризите е в общите ни действия заедно като общност, защото там е нашата сила, нашето единство. Да се държим заедно, да посрещаме всеки един проблем и да го решаваме по най-добрия начин.
Искам да Ви уверя, че общината ще продължава да полага активни грижи за своите възрастни хора, защото това е един от приоритетите на нашата социална политика.
Пожелавам на всички здраве, сили, енергия и желание за живот, за да се срещаме отново и да празнуваме заедно!
Честит празник!

Георги Георгиев,
Кмет на Община Тунджаrssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario