Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Строителни дейности по различни обекти в 16 тунджански селища

Строителни дейности по различни обекти в 16 тунджански селища

DSC02944 CopyВ 16 тунджански селища продължават дейности по различни обекти от строителната програма на общината. Това показа поредната инспекция на Кмета Георги Георгиев и ресорният заместник-кмет Грозев. Напредват довършителните работи по новия корпус на детската градина в с. Роза, след което предстои оборудване и обзавеждане на сградата. Там се изпълняват и строително-монтажни работи по изграждане на канализация по ул. „Марица“, а в центъра на селото ремонтните дейности в Младежкия клуб вече са завършени, предстои клубът да бъде обзаведен и оборудван.
В Тенево се работи по основен ремонт на две улици, а в Ботево на една. Обектите се финансират със средства по проект към МИГ „Тунджа“ - "Строителство, реконструкция или рехабилитация на ул. „П. Волов“ и ул. „Поп Андрей“ в с. Тенево и ул. „Странджа“ с. Ботево". По друг проект към МИГ „Тунджа“ стартираха дейности по основен ремонт на детската градина в Крумово и основен ремонт на отоплителна инсталация на ОбУ "Васил Левски", с. Тенево. И по двата проекта общината дофинансира индексирането на строителните дейности заради инфлацията.
Третото селище, в което се извършва основен ремонт на улична мрежа, е Ханово, там се работи по ул. „Ю. Гагарин“.
Започна строителството и на участък от общинската пътна мрежа – основен ремонт на ул. „9-ти септември“ в Миладиновци. 
В момента започва основният ремонт на водопроводната мрежа по ул. „Кокиче“ с. Веселиново. Пред завършване е и ремонтът на кметството в с. Окоп.
Завършени са и детските площадки в Калчево, Межда, Голям манастир, Гълъбинци, Болярско, Каравелово, Окоп, Скалица и Маломир. 
След приемането на разчетите по капиталовата програма за 2023 г. за новите обекти стартира подготовката по процедури за избор на изпълнител по реда на Закона за обществените поръчки. 
По програмата за текущи ремонти на улична мрежа предстои да бъдат асфалтирани улици в селата Чарган и Могила.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario