Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
proekt-720x88
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Честита Новата 2023 година за всички от Община Тунджа!

Честита Новата 2023 година за всички от Община Тунджа!

gg-23 CopyСкъпи жители на Община „Тунджа“, изпращаме една благополучна, но и изпълнена с много преодолени предизвикателства за нашата община година! На прага на Новата 2023 г., нека да се поздравим, че всички с общи усилия превърнахме 35-та годишнина на Община „Тунджа“ в най-успешната в нейната история!
Принос за това имат и всички тунджанци, които като съвестни данъкоплатци дадоха своя дан общината да постигне най-високите собствени приходи. 
Въпреки закъснелия бюджет, успяхме да осъществим най-мащабната строителна програма в най-много населени места с фокус върху подобряване на уличната и общинска пътна мрежа.
Развивахме образованието и насърчавахме културата.
Продължихме с подкрепата на нуждаещите се в нашата общност и успяхме да защитим нови социални проекти, които ще я гарантират и през следващите години.
Радостно е, че през 2022 г. си възвърнахме и желанието да празнуваме заедно. Многобройни са инициативите, организирани в нашите населени места, и аз искрено ги поздравявам, защото чрез тях се проявява жилавият тунджански дух.
През 2022 г. показахме и силата на тунджанската благотворителност. Сътворихме най-голямото добро – на Коледния благотворителен бал събрахме рекордната сума от над 111 хиляди лева, с които през 2023 г. ще насърчим и помогнем на тунджанските деца и млади хора.
Благодаря на всички, които с идеи, с труд и общи усилия допринесоха за успехите на община „Тунджа“ през отиващата си година!
Новата 2023 година ни готви още по-големи предизвикателства, но аз вярвам, че тунджанската устойчивост, доброта и сплотеност, ще ни помогнат заедно отново да ги надмогнем! 
Вярвам, че ще продължим да сме на висотата на очакванията на хората и няма да подведем тяхното доверие!
Бъдете здрави и нека Новата година донесе на всички тунджанци мир, радост и благоденствие!
Да ни е честита 2023 година!

Георги Георгиев, 
Кмет на Община Тунджаrssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario