Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

БСП представи своя анализ за резултатите от изборите

Вторник, 20 Април 2021г. 12:50ч.

BSP-IУдовлетворение от постигнатите резултати в Ямболска област, но и съжаление за несправедливо загубения, според тях, втори мандат в региона, заявиха от БСП в Ямбол. В първата пресконференция на левицата след парламентарните избори на четвърти април пред медиите застанаха новоизбраният заместник-председател на 45-тия парламент Кристиан Вигенин, който започна нов мандат като народен представител от Ямболски район, председателят на областното ръководство на социалистите Митко Андонов и председателят на БСП - Ямбол Катя Георгиева.

Продължение...

 

Ст. Говедаров: Обещанията ни са реални проекти, по които работим!

Вторник, 13 Април 2021г. 15:50ч.

1-gerb-rezultЯмболската структура на ПП ГЕРБ представи своя отчет за резултатите от парламентарния вот в Ямбол и региона. „Благодарим на гражданите на област Ямбол, дали своя вот за Коалиция ГЕРБ-СДС, за доверието, което ни гласуваха. Благодарим за добрата работа на всички общински структури на партията. Резултатът е ясен, а анализи тепърва предстоят. За ГЕРБ-СДС в област Ямбол са гласували 24,38% от гласоподавателите, което е 11 703-ма души. Това са 11 703-ма души, които подкрепиха посоката на развитие на държавата и областта, към която сме поели. Тези хора гласуваха за стабилността, която ни е така нужна, за да просперираме в бъдеще и за да водим нормален живот в България.

Продължение...

 
 

БСП с най-висока подкрепа в Ямболска област

Понеделник, 05 Април 2021г. 15:10ч.

PI-2021-IIIКоалиция "БСП за България" е водеща политическа сила в Ямболски избирателен район в парламентарния вот на четвърти април. Това сочат все още неокончателните данни от официалното преброяване в Районната избирателна комисия. В РИК ЯМбол до 14.30 на пети април са обработени 97.94% от секционните протоколи. Остава да се въведат данните от още няколко протокола, но те не могат да променят съществено резултатите.

Продължение...

 
 

Кр. Вигенин: Гласувах за компетентно управление и по-добър живот на хората

Неделя, 04 Април 2021г. 11:52ч.

Vigenin -mashinaГласувах за едно ново компетентно управление, за по-високи доходи, за по-ускорено развитие, за по-добър живот тук в Ямболски регион преди всичко. Вярвам, че можем да го постигнем заедно – едно управление с грижа за хората, защото имаме нужда от него, каза водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин, след като гласува машинно в секция номер 4 в Ямбол заедно със съпругата си и с двамата си синове. По повод на машинното грасуване, той заяви, че това е бъдещето.

Продължение...

 
 

Д-р Рунков: Гласувах за нашето стабилно и сигурно бъдеще

Неделя, 04 Април 2021г. 11:45ч.

RunkovВодачът в коалиционната листа на ГЕРБ – СДС в Ямбол д-р Димитър Рунков, придружен от своята съпруга, гласува предиобед в секция в Професионалната гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии в Ямбол. „Гласувах за доброто здравеопазване, да продължим и довършим най-важните проекти, гласувах за нашето стабилно и сигурно бъдеще“, това каза д-р Рунков веднага след като излезе от изборното помещение.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 66

Реклама

vhs-2-dvd_125x125