Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Средствата за оборудване на Новата болница залягат в проекто-бюджет '2022

Четвъртък, 14 Октомври 2021г. 16:42ч.

viggАнализ за необходимото оборудване на новата сграда на ямболската болница изготвят органите на управление на МБАЛ „Св. Пантелеймон“, за да може средствата да залегнат в проекта за бюджет за 2022 г., който подготвя служебното правителство. Това съобщи в Ямбол Кристиан Вигенин, който поддържа контакти с председателя на Съвета на директорите на болницата проф. Жени Стайкова.

Продължение...

 

Седем имена в листата на "Продължаваме промяната"

Сряда, 13 Октомври 2021г. 12:33ч.

PP-logoКоалиция „Продължаваме Промяната“ регистрира в Районната избирателна комисия в Ямбол листата си за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември. Водач за Ямболска област е Мирослав Иванов – адвокат, завършил СУ „Св. Климент Охридски“, роден и израснал в града. „В ямболската листа на „Продължаваме промяната“ присъстват почтени, честни, трудолюбиви и отговорни хора, за които участието на тези избори е лична кауза, а не самоцел.

Продължение...

 
 

Нови имена в кандидатската листа на БСП в областта

Вторник, 05 Октомври 2021г. 20:07ч.

bsp-yambol-logoОбластният съвет на БСП – Ямбол подреди партийните кандидати в листата за предстоящия парламентарен вот на 14 ноември. Те ще бъдат шест от общо осем кандидати, петото и седмото място са за коалиционни партньори или гражданска квота. Водач ще бъде досегашният народен представител Кристиан Вигенин, но този път той е натоварен с отговорността да води листата и в Пловдив – град.

Продължение...

 
 

Мирослав Козарев застава начело на Младежи-ГЕРБ в Ямбол

Понеделник, 30 Август 2021г. 12:41ч.

kozarev-borisovЧетвъртото общо отчетно-изборно събрание на Младежката структура на ПП ГЕРБ избра новото национално ръководство на формацията в страната. Областното ръководство на Младежи-ГЕРБ Ямбол е също с нов ръководител – Мирослав Козарев. Той става и член на НИС на МГЕРБ. Младежката структура на партията е с членове до 35 годишна възраст.

Продължение...

 
 

Без Бежански център в село Бояново

Петък, 27 Август 2021г. 17:02ч.

vigenin-nsВътрешното министерство не предвижда изграждане на бежански център в Бояново, това стана ясно от отговора на служебния министър Рашков на въпрос в пленарната зала на парламента, зададен от народния представител Кристиан Вигенин. „Важно е гражданите на Република България да имат повече сигурност в това, което прави българското правителство. Ситуацията в  Афганистан ни направи по-уязвими, но и преди нея натискът започваше да расте.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 69